فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۰۱۹۷
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۶ - ۱۱-۱۰-۱۴۰۰
کد ۸۲۰۱۹۷
انتشار: ۲۰:۰۶ - ۱۱-۱۰-۱۴۰۰

رییس شورای شهر ارومیه: ضرورت اختصاص دو دستگاه اتوبوس برای شب خوابی افراد بی سرپناه

رییس شورای شهر ارومیه: ضرورت اختصاص دو دستگاه اتوبوس برای شب خوابی افراد بی سرپناه
هم اکنون در سطح شهر برخی افراد وجود دارد که در سرمای زمستان در محیط بیرونی می خوابند و باید اتوبوس هایی جهت زمستان گذرانی و شب خوابی این افراد در اسرع وقت تخصیص یابد.

رییس شورای اسلامی شهر ارومیه برضرورت اختصاص دو دستگاه اتوبوس برای شب خوابی افراد بی سرپناه اشاره کرد.

به گزارش اایسنا به نقل از دفتر ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر ارومیه، حجت الاسلام محمد خلیل پور اظهار کرد: با توجه به اینکه گرمخانه ای نداریم در اسرع وقت یکی از سالن های ورزشی تجهیز و در اختیار کارتن خواب ها و افراد بی سرپناه قرار گیرد.

وی افزود: هم اکنون در سطح شهر برخی افراد وجود دارد که در سرمای زمستان در محیط بیرونی می خوابند و باید اتوبوس هایی جهت زمستان گذرانی و شب خوابی این افراد در اسرع وقت تخصیص یابد.

رییس شورای اسلامی شهر ارومیه با اشاره به انتقاداتی که اخیراً از فرهنگسرای رسانه شده و طی نامه ای رسمی به شهرداری و شورای شهر اطلاع داده شده است، گفت: متأسفانه صفوف مرغ، مواد غذایی و کمبود نان را شاهد بودیم اما کسی از این مجموعه علیرغم وظایف نظارتی معترض نشد اما برای کم کاری فرهنگسرای رسانه نامه می فرستند که قرائت خانه اش فعال نیست، در حالی که قرائت خانه ای در این فرهنگسرا وجود ندارد.

خلیل پور مدیریت شهری را یکی از مظلوم ترین مجموعه ها دانست که مجموعه ای خودگردان بوده و از سویی در حوزه درآمدهای قانونی خود نیز با مشکلاتی جدی مواجه شده است.

وی ادامه داد: شهرداری ها به صورت قانونی دارای درآمدهایی در شهرها هستند که جهت توسعه شهری بسیار ضروری است.

خلیل پور در خصوص وصول متمرکز مبالغ مربوط به شهرداری گفت: میزان مبالغ واریزی نامتعارف و غیراصولی است و طی ماههای مختلف آهنگ متوازنی را شاهد نیستیم تا بر اساس آن برنامه ریزی انجام شود.

وی خواستار پیگیری درآمدهای اسنپ با توجه به گستردگی فعالیت آن در سطح شهر با توجه به اینگه خودروهای فعال در این سیستم در ارومیه فعالیت می کنند و استهلاک معابر و آلودگی هوایشان نیز مربوط به این شهر است.

خلیل پور ادامه داد: سهم ارومیه از محل جرایم راهنمایی و رانندگی باید اختصاص یابد و همچنین در خصوص فروش بلیت هواپیما نیز بر شهرداری ارومیه ظلم می شود چرا که با فروش آنلاین مبالغ عوارض به سایر شهرها پرداخت می شود.

وی تصریح کرد: خواهان ریل گذاری دائمی در پرداخت سهم مدیریت شهری از سوی اداره کل مالیاتی استان هستیم تا بر مبنای آن برنامه ریزی کنیم.

رییس شورای اسلامی شهر ارومیه خاطرنشان کرد: مردم در مناطق محروم تحت فشار شدید هستند و انتظار داریم اداره کل امور مالیاتی استان نسبت به تعدیل در قیمت گذاری ها اقدام کند و شهرداری نیز مناطق محروم را به طور ویژه مدنظر قرار دهد.

ارسال به دوستان
captcha
ریزش قیمت طلا و سکه با افت دلار؛ طلای ۱۸ عیار ۶۵۰ هزار تومان ارزان شد گلودرد را چگونه در خانه آرام کنیم؟ چند راه ساده و کم خطر ۵۸ حمله هوایی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت گذشته ادعای وزیر انرژی آمریکا؛ مذاکره با ایران را ترجیح می‌دهیم دستور پزشکیان به دستگاه‌های اجرایی درباره دورکاری و طرح «روز بدون خودرو» ابهام درباره سهمیه بنزین خودروهای گران‌قیمت؛ تصمیم جدید چه می‌گوید؟ ۱۰ نفره شدن سیتی هم مانع پیروزی در اولدترافورد نشد؛ هالند ناجی شد واکنش قالیباف به خبر بلومبرگ با استفاده از انیمیشن «سیمپسون‌ها»  شب هولناک دوناروما در پاریس؛ حمله سارقان مسلح به همسر باردارش امتیاز خواب ساعت هوشمند همیشه واقعیت خواب شما را نشان نمی‌دهد این علائم را دیدید، منتظر نمانید؛ هشدار متخصص مغز و اعصاب درباره سکته مغزی آسیب جدی به خط انتقال لوله نفت عربستان و انهدام ایستگاه پمپاژ آن (عکس) مراسم اهدای نشان درجه یک هنری به «علیرضا داوودنژاد» (+عکس) منبع عبری: بن سلمان از اسرائیل برای مقابله با یمن درخواست کمک کرد از تمسخر تا تحسین ؛ داستان متفاوت یک دروازه بان 130 کیلویی (+عکس)
نظرسنجی
پیش بینی شما از تقابل ایران و آمریکا از 3 ماه آینده؟