فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۰۷۲۱
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۱۴-۱۰-۱۴۰۰
کد ۸۲۰۷۲۱
انتشار: ۱۶:۳۵ - ۱۴-۱۰-۱۴۰۰

ارتباط رژیم غذایی با شدت علائم کووید-۱۹

ارتباط رژیم غذایی با شدت علائم کووید-۱۹
پیروی از یک رژیم غذایی خاص می‌تواند تاثیر چشمگیری در کاهش علائم این بیماری داشته باشد.

نتایج مطالعه اخیر گروهی از محققان نشان می‌دهد غذایی که افراد می‌خورند با شدت علائم آنها در صورت ابتلا به کووید-۱۹ مرتبط است.

به گزارش ایسنا و به نقل از اس تی دی، در حال حاضر و براساس شواهد علمی ارتباط بین بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی(diet-related diseases) و کووید-۱۹ به طور گسترده‌ای پذیرفته شده است. در این راستا، چاقی نیز توسط مرکز کنترل و پیشگیری بیماری به عنوان یک عامل خطرناک قوی مرتبط با بیماری کووید-۱۹ شدید شناسایی شده است.

با این حال، دانشمندان تلاش می‌کنند تا درک کنند که چرا کووید-۱۹ در برخی خود را با علائم خفیف و در برخی خود را با علائم شدید نشان می‌دهد.

واکسیناسیون علیه بیماری کووید-۱۹ ضروری است. ثابت شده که واکسن‌ها ایمن و موثر هستند وتاثیر چشمگیری در پیشگیری افراد از ابتلا به این بیماری دارند.

با این حال، تاکنون چندان به نقش رژیم‌های رژیم غذایی در میزان شدت این بیماری پرداخته نشده است. در این راستا گروهی از محققان اعم از محققان دانشگاه "دلا کوستا" و دانشگاه "گوادالاخارا" مکزیک به بررسی ارتباط بین شدت علائم کووید-۱۹ و غذای مصرفی در بیماران بستری در کلینیک سرپایی پرداختند.

محققان طی این مطالعه به بررسی ۲۳۶ بیمار مشکوک به کووید-۱۹ پرداختند که تست کروناویروس ۱۰۳ مورد از آنها مثبت بود. یافته‌های این مطالعه نشان داد افرادی که آزمایش کووید-۱۹ آنها مثبت بود هنگام افزایش مصرف موادی مانند حبوبات، دانه‌ها، نان و غلات، علائم این بیماری به شدت در آنها کاهش یافت.

نتایج این مطالعه حاکی از آن است که پیروی از یک رژیم غذایی خاص می‌تواند تاثیر چشمگیری در کاهش علائم این بیماری داشته باشد.

پروفسور " الیهود سالازار رابلز"(Elihud Salazar-Robles) نویسنده اصلی این مطالعه گفت: این مطالعه اهمیت توجه به رژیم غذایی در زمان کووید- ۱۹ را نشان می‌دهد. تعجب آور نیست که مصرف برخی گروه‌های غذایی در زمان ابتلا به این بیماری به نفع بیماران سرپایی است.

ارسال به دوستان
captcha
جهان تقریبا جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران را نادیده گرفت واکنش غریب‌آبادی به حمله آمریکا به لارک: قاطعانه پاسخ خواهیم داد اسنپ‌پی در حال تلاش برای مطرح نشدن پرونده انحصار در سازمان نظام صنفی رایانه‌ای است دریانوردی هرمزگان: توقیف یک کشتی در خلیج فارس به دلیل تخلیه مواد نفتی حمله یمن به کشتی‌های عربستان سعودی در دریای سرخ بازگشت حملات ایران و آمریکا بعد از یک ماه آرامش / ادامه جنگ و صلح چرا ذهنمان خاطرات تلخ را بیش از خاطرات خوش تکرار می‌کند؟ واکنش عراقچی به اظهارات نتانیاهو درباره کشاندن آمریکا به جنگ: «افعی!» کارگران شرکت نفت در حال کار در خوزستان در اواخر دوره قاجار (عکس) معاون پزشکیان: شرایط اقتصادی خوب نیست؛ مجبوریم پول چاپ کنیم/ از روز اول به ما فرصت اصلاح داده نشد دو سال دولت چهاردهم؛ پتروپارس در مسیر افزایش تولید و توسعه ظرفیت نفت و گاز پژوهش ۵ ساله ایران و لهستان درباره زندگی ایرانیان پیش از مادها لیزر چگونه موهای زائد بدن را از بین می برد؟ وزیر عراقی در تهران؛ هم الکامپ را می‌بیند هم عجایب اینترنت در ایران را! ۹ درمان خانگی که علم هم درباره آن‌ها حرف‌هایی برای گفتن دارد/ از زردچوبه تا اسطوخودوس و نعناع