۲۶ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۲۵۴۲
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۳ - ۲۶-۱۰-۱۴۰۰
کد ۸۲۲۵۴۲
انتشار: ۱۳:۲۳ - ۲۶-۱۰-۱۴۰۰
دوشنبه ۲۷ دی از ساعت ۱۷ تا ۱۸

نشست مجازی سیاهچاله‌های چرخان، مولدهای انرژی قدرتمند در جهان

نشست مجازی سیاهچاله‌های چرخان، مولدهای انرژی قدرتمند در جهان
علاقه‌مندان می‌توانند با استفاده از آدرس https://www.skyroom.online/ch/biruni.obs/webinar و https://www.aparat.com/Biruni.Observatory/live در آن شرکت کنند یا برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه اینستاگرام https://instagram.com/biruni.obs مراجعه کنند.

انجمن علمی دانشجویی نجوم دانشگاه شیراز جلسه مجازی «سیاهچاله‌های چرخان، مولدهای انرژی قدرتمند در جهان» را برگزار می کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این جلسه با سخنرانی محسن خدادی دوشنبه ۲۷ دی از ساعت ۱۷ تا ۱۸ برپا می‌شود.

در این جلسه که از طریق اسکای‌روم و آپارات برگزار می‌شود، به پدیده تقویت تابش و پایداری سیاهچاله کر (Kerr) محصور شده توسط ماده سیال ناهمسانگرد پرداخته می‌شود.

این جلسه با همکاری رصدخانه ابوریحان بیرونی برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند با استفاده از آدرس https://www.skyroom.online/ch/biruni.obs/webinar و https://www.aparat.com/Biruni.Observatory/live در آن شرکت کنند یا برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه اینستاگرام https://instagram.com/biruni.obs مراجعه کنند.

بیشتر سیاه‌چاله‌ها در حال چرخش‌اند، زیرا ستاره‌ اولیه‌ای که از رمبش آن سیاه‌چاله تشکیل شده در حال چرخش بوده است. و همچنین ماده‌ای که سیاه‌چاله از گازهای اطراف خود می‌بلعد نیز پیش از سقوط در افق رویداد در حال چرخش است.

سیاه‌چاله‌های چرخان به سیاه‌چاله‌های کِر (Kerr) مشهورند که به نام ریاضیدان نیوزلندی که در ۱۹۶۳ نظریه سیاه‌چاله‌های چرخان را مطرح کرد مشهور شده است.

ارسال به دوستان
مجوز قیمت‌گذاری بیش از ۱۰۰ شعبه و ساختمان مرکزی بانک آینده صادر شد بودجه باید به بخش‌های با کارآیی و اثرگذاری بیشتر اختصاص یابد آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز رفیع‌زاده: هرگونه اسراف انرژی در دستگاه‌ها پیگیری می‌شود اعلام شرایط ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش عضو کمیسیون انرژی مجلس: رفع ناترازی برق بدون مشارکت مردم ممکن نیست گلایه بازیگر سینما از مسئولان: وضعیت حقوق و دستمزد جالب نیست قاب مشترک ستاره‌ها؛ هومن سیدی و جواد عزتی در مراسم افتتاحیه سریال وحشی (عکس) قتل در کمپ ترک اعتیاد کوچ کارگران ایرانی از کارخانه‌ها به تاکسی‌های آنلاین؛ مشاغل خدماتی جذاب‌تر شد شوهر خائن: زنم را به قتل رساندم و هزار دلارم را سرقت کردم خطر مرگ از بیخ گوش مجری تلویزیون و همکارانش گذشت توانیر هشدار داد: بدهکاران کلان برق تا پایان آذر معرفی می‌شوند آتش‌سوزی در کارخانه سیمان دورود لرستان حمله ترامپ به «کارگردان کشته شده توسط پسرش» و خشم هالیوودی‌ها از این برخورد