۳۰ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۳۰ آذر ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۲۹۸۴
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۹ - ۲۸-۱۰-۱۴۰۰
کد ۸۲۲۹۸۴
انتشار: ۱۸:۱۹ - ۲۸-۱۰-۱۴۰۰

هشدار انگلیس به کادر درمان: واکسن نزنید اخراج می شوید

هشدار انگلیس به کادر درمان: واکسن نزنید اخراج می شوید
اتحادیه های مرتبط هشدار داده اند اگر این سیاست در ماه آوریل (فروردین/ اردیبهشت) اجرا شود تاثیر مخرب بر خدمات بهداشتی و درمانی خواهد داشت. 

سازمان ملی خدمات بهداشت و درمان انگلیس با صدور دستورالعملی به کارکنان درمان هشدار داد در صورتی که واکسن نزنند با خطر اخراج مواجه خواهند شد.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روزنامه دیلی‌میل، بر اساس دستور العمل جدید سازمان ملی خدمات بهداشت و درمان انگلیس، همه کارکنان درمانی در خط اول درمان که تاکنون واکسن کرونا نزده‌اند از چهارم فوریه (۱۵ بهمن) به جلسات خصوصی فراخوانده و به آنها هشدار داده خواهد شد که در صورت نزدن واکسن اخراج می‌شوند.

این افراد تا ۳۱ ماه مارس (۱۱ فروردین ۱۴۰۰) فرصت دارند واکسن خود را بزنند و باید تا اول آوریل (۱۲ فروردین ۱۴۰۱) هر دو دُز را زده باشند؛ یعنی دُز اول باید سوم ماه فوریه (۱۴ بهمن) تزریق شده باشد. 

بر اساس این خبر، بیش از ۸۰ هزار نفر یعنی ۶ درصد نیروهای سازمان ملی خدمات بهداشت و درمان انگلیس واکسن نزده اند و بر اساس برآوردهای دولت، اجباری شدن واکسن احتمالا باعث خواهد شد ۷۳ هزار نفر نظام خدمات درمان را ترک کنند.

اتحادیه های مرتبط هشدار داده اند اگر این سیاست در ماه آوریل (فروردین/ اردیبهشت) اجرا شود تاثیر مخرب بر خدمات بهداشتی و درمانی خواهد داشت. 

به گزارش ایرنا، تاکنون و طی 2 سال شیوع کرونا در این انگلیس، بیش از ۱۵ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر به این بیماری مبتلا شده و ۱۵۲ هزار نفر درگذشته‌اند. واکسیناسیون سراسری که ژانویه سال گذشته انجام شد، تاحدی از آمار ابتلا و مرگ و میر کاست اما با شیوع سویه بسیار مسری اومیکرون از آذر امسال، این کشور شاهد افزایش موارد ابتلا و مرگ و میر بوده است. انگلیس دیروز (۲۷ دی/ ۱۷ ژانویه) ۷۳ هزار و ۸۶۷ مورد ابتلا و ۸۵ نفر جان باخته، داشته است.

ارسال به دوستان
اعتبار جهانی ۶۰ کشور از نگاه شهروندان ثروتمند جهان (+ اینفوگرافیک) آوارگی خانواده فقیر به خاطر خون آلوده؛ صاحبخانه پسر ۷ ساله مبتلا به ایدز را بیرون کرد ژیلا صادقی: همه از روی من اسکی می روند  پایان نگرانی والدین؛ تبدیل بازی‌های خشن به محتوای کودکانه با فناوری جدید  کلینتون، مایکل جکسون و شاهزاده انگلیسی در باتلاق فساد اخلاقی اپستین مریم امیرجلالی: برای چی لب هایم را اردکی کنم؟ هشدار رئیس دانشگاه تهران: ایران در مرز بحران قطعی ‎آب قرار دارد/ اگر یک قطره آب هم برداشت نشود، ۲۰۰ سال طول می‌کشد تا سفره‌های زیر زمینی احیا شوند سد جگین سرریز کرد شوک والیبال ژاپن به اروپا؛ صعود مقتدرانه اوساکا به فینال جام باشگاه‌های جهان کارشناس روس: ایران از متحدان خود همچون مسکو، انتظار حمایت فعال‌تری دارد زلزله «لامین یامال» در بازار کیت‌های فوتبالی؛ عبور اعجوبه بارسلونا از مسی و امباپه در سال ۲۰۲۵ بن‌گویر خواستار ساخت زندان امنیتی با حصار تمساح‌ شد مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه حضور علی لاریجانی در جلسه شورای‌ عالی هماهنگی اقتصادی
نظرسنجی
طنز «مهران مدیری» را بیشتر دوست دارید یا طنز «رضا عطاران» را؟