فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۳۲۳۷
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۳۰-۱۰-۱۴۰۰
کد ۸۲۳۲۳۷
انتشار: ۱۳:۰۸ - ۳۰-۱۰-۱۴۰۰

کرمانشاه/ منع تردد کامیون و تریلر در جاده های گیلانغرب

کرمانشاه/ منع تردد کامیون و تریلر در جاده های گیلانغرب
بارش شدید برف از اولین ساعات بامداد امروز در شهرستان گیلانغرب شروع شده و همراه با کولاک و یخبندان ادامه دارد.

 سرپرست فرمانداری گیلانغرب گفت: تردد وسایل نقلیه سنگین شامل کامیون و تریلر با توجه به بارش برف سنگین و کولاک و یخبندان تا پایان عادی شدن شرایط از همه محورهای این شهرستان ممنوع است.

«حشمت رضایی» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بارش شدید برف از اولین ساعات بامداد امروز در شهرستان گیلانغرب شروع شده و همراه با کولاک و یخبندان ادامه دارد.

وی اظهار داشت: به دلیل بارش برف ۲۰ دستگاه ماشین آلات راهداری و برف روبی برای بازگشایی برف به کار گرفته شده اند.

سرپرست فرمانداری گیلانغرب گفت: تردد در محورهای مواصلاتی گیلانغرب به اسلام آبادغرب از ابتدای شهر گیلانغرب به سمت دهستان چله، قلاجه، بخش گواور و اسلام آبادغرب فقط با زنجیر چرخ وبه سختی امکان پذیر است.

رضایی ادامه داد: عوامل پلیس راه از تردد خودروهای بدون زنجیر جلوگیری می کند.

او گفت: جلسه ستاد بحران گیلانغرب تا ساعتی دیگر با حضور معاون سیاسی و امنیتی استانداری کرمانشاه در بخش گواور و در ادامه در شهر گیلانغرب تشکیل خواهد شد.

وی اضافه کرد: ارتفاع برف دربرخی نقاط بخش گواور به بیش از ۳۰ سانتیمتر ودر دهستان چله بخش مرکزی به بیش از ۱۰ سانتی متر رسیده است.

گیلانغرب در غرب کرمانشاه بیش از ۷۲ هزار نفر جمعیت دارد.

ارسال به دوستان
روسیه ساخت نمونه اولیه هواپیمای مافوق صوت را آغاز کرد جنگل‌های حرا در مسیر بازگشت؛ احیای غیرمنتظره اکوسیستم‌های ساحلی جهان داستان تکامل تراکتورها، از غول‌های بخار تا ماشین‌های هوشمند امروزی (+عکس) ۲۵ شهر ایالات متحده که بیشترین محبوبیت را برای گردشگران خارجی دارند (+ اینفوگرافیک) ۸ افزودنی پرمصرف غذایی که فشار خون را افزایش می‌دهند چوگان‌بازی انگلیسی‌ها در تهران به مناسبت تولد ملکه(عکس) مهم‌ترین قطعات خودرو که باید پس از ۱۶۰ هزار کیلومتر تعویض شوند حمله آمریکا به قشم، میناب و سیریک هرمزگان / شلیک پدافند بندرعباس درآمد سالیانه ۸ شرکت اصلی سازنده هواپیما در جهان در سال ۲۰۲۵ رای شورای امنیت به بررسی بازگشت تحریم ایران اصلاحات مالیاتی در بودجه ۱۴۰۵ متناسب با شرایط کشور لندن خواستار دستیابی به توافق سریع در مذاکرات ایران و آمریکا شد وزیر علوم: دانشجویان متخلف تجمعات دی‌ماه تحت پیگردند حمله به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل تغییر مهم در شرایط ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶