۰۱ دی ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۶
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۳۴۲۶
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۰۲-۱۱-۱۴۰۰
کد ۸۲۳۴۲۶
انتشار: ۰۹:۲۸ - ۰۲-۱۱-۱۴۰۰

وزیر: مدارس باید آموزش حضوری را از سر بگیرند

وزیر: مدارس باید آموزش حضوری را از سر بگیرند
۹۵ درصد مدارس دنیا در این مدت باز بوده اند اما ما ۱۰۰ درصد تعطیل کردیم و آموزش مجازی داشتیم.

وزیر آموزش و پرورش گفت: والدین دانش آموزان نیز با مدارس همکاری داشته باشند و دانش آموزان را به مدارس بفرستند.

یوسف نوری در بازدید مشترک به همراه رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از مدارس سیل زده شرق هرمزگان در شهرستان میناب و رودان، افزود: تمامی مدارس کشور باز است و باید بصورت حضوری فعالیت داشته باشند.

وی با بیان اینکه والدین دانش آموزان نیز با مدارس همکاری داشته باشند و دانش آموزان را به مدارس بفرستند، تصریح کرد: مدارس حتما باید آموزش حضوری را از سر بگیرند، ۹۵ درصد مدارس دنیا در این مدت باز بوده اند اما ما ۱۰۰ درصد تعطیل کردیم و آموزش مجازی داشتیم.

نوری بیان کرد: در توزیع منابع هم باید اول خط مقدم جامعه را در نظر بگیریم که خط مقدم در جمهوری اسلامی ایران، مردم مستضعف و کوخ نشین هستند، در مرکز، قرارگاه محرومیت زدایی تشکیل داده ایم و بنا داریم دایره دایره از بیرون به داخل بیاییم.

وی اظهار کرد: فقری در اطراف کشور داریم که ناشی از کار خودمان است، تبعیض در درون خانواده بین فرزند دختر و پسر، بین پسر بزرگ و کوچک و ...در نظام تعلیم و تربیت هم این تبعیض ها وجود دارد، بینش، منش، فعل و دیدگاه ما در موضوع عدالت، توزیع رویه ای ست در صورتی که عدالت باید توزیعی یا ترمیمی باشد یعنی حق همه داده شود.

وزیر آموزش و پرورش در خصوص ایرادات شورای نگهبان به طرح رتبه بندی معلمان، عنوان کرد: این ایرادات یکشنبه سوم بهمن ماه در کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی بررسی می‌شود.

ارسال به دوستان
گروسی: نطنز، اصفهان و فردو که هدف حمله قرار گرفته‌اند، توسط نمایندگان آژانس بازدید نشده‌اند علیرضا دبیر: نمی گذارم امیررضا معصومی به «آذربایجان» برود احساس می کنم دیگر همسرم را دوست ندارم؛ چه کنم؟ عنایت بخشی بازیگر قدیمی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد تصاویر ماهواره‌ای جدید، ارتش اسرائیل را رسوا کرد حمله تند فنونی‌زاده به کاپیتان تراکتور: «منتظر شما در تهران هستیم» دانمارک سفیر آمریکا را احضار کرد رشد منفی مصرف برق پاییز بن‌بست در خروج «بمب» ناکام سرخ‌ها؛ چالش بزرگ پرسپولیس برای توافق با سرژ اوریه مصرف  ظروف یک‌بار مصرف پلاستیکی در سازمان محیط زیست ممنوع شد توقیف لندکروز قاچاق در شرق گیلان اینستاگرام پربازدیدترین رسانه اجتماعی ایران باقی ماند کارگاه تعاملی سواد مالی برای کودکان برگزار شد/ سرمایه‌گذاری بانک ملی ایران برای نسل آینده دولت در مسیر پرچالش رفع فیلترینگ؛ وزیر ارتباطات پای کار ایستاده است نوجوانی در یک دورهمی در شب یلدا دایی اش را کٌشت