فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۳۴۶۲
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۰۲-۱۱-۱۴۰۰
کد ۸۲۳۴۶۲
انتشار: ۱۲:۱۵ - ۰۲-۱۱-۱۴۰۰

واکنش وزارت علوم به خبر اخراج استاد دانشگاه شهید بهشتی/جذب یا اخراج هیئت علمی دلبخواهی نیست

واکنش وزارت علوم به خبر اخراج استاد دانشگاه شهید بهشتی/جذب یا اخراج هیئت علمی دلبخواهی نیست
تمامی این اقدامات باید مبتنی بر قانون باشد و دانشگاه اگر تشخیص بدهد که شرایط تمدید قرارداد برای هیئت علمی وجود ندارد، می‌تواند آن را تمدید نکند اما مجددا تأکید می کنم همه موارد و تصمیمات باید مبتنی بر قانون باشد.

رئیس مرکز جذب وزارت علوم با تأکید بر اینکه هنوز نامه ای مبنی بر اخراج دکتر فاضلی از دانشگاه شهید بهشتی به این مرکز ارسال نشده است، گفت: جذب یا اخراج هیئت علمی در دانشگاه ها دلبخواهی نیست و هر تصمیمی در این خصوص باید براساس قانون باشد. 

دکتر محمد خلج امیرحسینی در گفت وگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب با تأکید بر اینکه نامه رسمی مبنی بر اخراج دکتر فاضلی از دانشگاه شهید بهشتی به مرکز جذب وزارت علوم ارسال نشده است، گفت: هر تصمیمی مبنی بر اخراج و یا جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها باید طبق قوانین و مقررات صورت بگیرد و نتیجه نهایی این تصمیم باید از سوی دانشگاه به مرکز جذب هیئت علمی وزارت علوم ارسال شود که هنوز در خصوص اخراج استادی از دانشگاه شهید بهشتی نامه ای دریافت نکرده‌ایم. 

رئیس مرکز جذب هیئت علمی وزارت علوم تأکید کرد: دانشگاه ها در خصوص تمدید یا عدم تمدید قرارداد یک عضو هیئت علمی استقلال دارند، گفت: اما تمامی این اقدامات باید مبتنی بر قانون باشد و دانشگاه اگر تشخیص بدهد که شرایط تمدید قرارداد برای هیئت علمی وجود ندارد، می‌تواند آن را تمدید نکند اما مجددا تأکید می کنم همه موارد و تصمیمات باید مبتنی بر قانون باشد. 

دکتر خلج امیرحسینی با بیان اینکه وزارت علوم به تمامی اعتراضات و شکایت های ارسالی از سوی اعضای هیئت علمی رسیدگی خواهد کرد، گفت: در حال حاضر نیز ده ها مورد شکایت در خصوص عدم تمدید قرارداد به مرکز جذب وزارت علوم از سوی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها رسیده که تمامی این پرونده ها براساس مسیر قانونی بررسی خواهند شد. 

وی با تأکید بر اینکه تمدید یا عدم تمدید قرارداد یک عضو هیئت علمی در دانشگاه ها دلبخواهی نیست، گفت: اگر دانشگاهی از مسیر قانون عدول کند متخلف شناخته می‌شود و با آن برخورد خواهد شد. 

دکتر خلج امیرحسینی در پاسخ به اینکه آیا دانشگاه ها اختیار اخراج اعضای هیئت علمی رسمی را دارند یا خیر، گفت: براساس قانون هر تصمیمی در دانشگاه در خصوص هیئت علمی، در صورتی که آن شخص از قواعد و شرایط عدول کند امکان پذیر است و اگر عضو هیئت علمی تخلف داشته باشد باید در هیئت انتظامات مورد بررسی قرار بگیرد و ما نیز در وزارت علوم موظف به رعایت حقوق افراد هستیم چرا که شأنی جز رعایت قانون نداریم و نمی‌توانیم خلاف شرع و قانون تصمیمی را اتخاذ کنیم. 

به گزارش ایسنا، طی دو روز گذشته اخباری مبنی بر اخراج دکتر محمد فاضلی، استاد جامعه‌شناسی دانشگاه شهید بهشتی، در رسانه‌ها منتشر شد و عکس العمل‌هایی در پی داشت. پیگیری ایسنا از مسئولان دانشگاه شهید بهشتی تا این لحظه به نتیجه نرسیده است و خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) آمادگی دارد در صورت ارائه پاسخ از سوی مسئولان دانشگاه آن را منعکس نمایند.

ارسال به دوستان
بازداشت چهار عامل مرتبط با شبکه اینترنشنال در استان زنجان روسیه: حمله به تأسیسات نطنز ایران نقض آشکار قوانین بین‌المللی است تردد خودروها در جاده‌ چالوس ممنوع شد انتقاد رئیس‌جمهوری برزیل از سیاست‌های مداخله‌جویانه آمریکا علیه ایران سپاه: سومین جنگنده دشمن متخاصم در آسمان ایران مورد اصابت قرار گرفت محکومیت گسترده حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه گفت‌وگوی تلفنی رئیس‌جمهور کشورمان و نخست‌وزیر هند افشاگری مقام پیشین یونان از نقش آمریکا در پایگاه‌های قبرس هشدار قاطع قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) درباره حمله به شناورهای مسافربری سازمان زندان ها: اعطای مرخصی گسترده به زندانیان واجد شرایط به مناسبت نوروز و عیدفطر سپاه: سومین جنگنده دشمن در آسمان ایران مورد اصابت قرار گرفت آیت‌الله سیستانی: همه باید برای توقف این جنگ تلاش کنند وزیر راه: ساخت‌و ساز بی‌وقفه ادامه دارد/ آثار جنگ را از چهره ایران‌ می‌زداییم اطلاعیه شماره ۳۷ ارتش؛ حمله پهپادی به زیرساخت‌های نظامی و مخازن سوخت اسرائیل یوسف پزشکیان: به شایعات درباره استعفای رئیس‌جمهوری توجه نکنید