فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۴۳۱۵
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۵ - ۰۶-۱۱-۱۴۰۰
کد ۸۲۴۳۱۵
انتشار: ۲۲:۴۵ - ۰۶-۱۱-۱۴۰۰

تعطیلی مدرسه ای در فارس بخاطر کرونا

تعطیلی مدرسه ای در فارس بخاطر کرونا
متاسفانه یک مدرسه شبانه روزی عشایری به دلیل تست مثبت ۲۰ نفر از دانش آموزان به طور کامل تعطیل شده است.

فرماندار قیروکارزین فارس اعلام کرد که یک مدرسه شبانه روزی عشایری در این شهرستان به دلیل تست مثبت ۲۰ نفر از دانش آموزان به طور کامل تعطیل شده است.

علی محمد کریمی عصر چهارشنبه ۶ بهمن در جمع اعضای شورای اداری و تامین قیر و کارزین عنوان کرد: کمیته‌های ۲۱ گانه ستاد برگزاری جشن‌های مردمی چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در این شهرستان تشکیل و آماده برپایی هر چه با شکوه تر این آیین‌ها هستیم.

او افزود: جشن‌های پیروزی انقلاب از ۱۲ بهمن ماه مصادف با سالروز ورود امام خمینی (ره) به ایران اسلامی آغاز و تا بیست و دوم بهمن ماه با اجرای برنامه‌های متعددی ادامه خواهد داشت.

رئیس شورای اداری شهرستان قیروکارزین با بیان اینکه در ایام دهه مبارک فجر شاهد افتتاح قریب به ۳۵ طرح عمرانی با حضور مقامات ارشد استانی در این شهرستان خواهیم بود، اظهار کرد: مبالغ اعتبار این طرح‌ها که عمدتا توسط دولت اجرا شده است ۱۲۸ میلیارد تومان برآورد شده که می‌تواند در فعال شدن بخش خصوصی شهرستان مثمر باشد.

او با اشاره به اینکه برپایی زنگ انقلاب، رژه موتوری، یادواره‌های شهدا، تکریم خانواده‌های معزز شهدا و ایثارگران و میز خدمت از جمله برنامه‌های تدارک دیده شده برای گرامیداشت پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران است، افزود: برگزاری این مراسم ها در پنج شهر قیر، افزر، کارزین شهر، امام شهر و مبارک آباد در دست برنامه ریزی است.

کریمی ادامه داد: حضور پر شور اقشار مردم و مسئولین در آئین‌های مختلف بزرگداشت دهه مبارک فجر در شرایط کنونی کشور بیعت دوباره با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب خمینی بزرگ و جانشین بر حق ایشان رهبر انقلاب امام خامنه ای خواهد بود از این رو حائز اهمیت و توجه است.

او به موضوع اپیدمی کرونا نیز پرداخت و بر ضرورت رعایت دو چندان دستورالعمل‌های بهداشتی در این ایام تاکید کرد و افزود: رنگ بندی‌های کرونایی شهرستان‌های فارس در حال تغییر است و احتمال ورود پیک ششم کرونا وجود دارد، غفلت از رعایت مسائل بهداشتی می‌تواند باعث ایجاد محدودیت های دوباره در شهرستان شود.

رئیس ستاد مدیریت کرونای شهرستان قیروکارزین با اشاره به اینکه باید عموم مردم به سمت تزریق دز دوم و سوم واکسن کوید ۱۹ تشویق شوند و زمینه‌های اطلاع رسانی و آگاهی سازی فراهم شود، بیان کرد: متاسفانه یک مدرسه شبانه روزی عشایری به دلیل تست مثبت ۲۰ نفر از دانش آموزان به طور کامل تعطیل شده است.

فرماندار شهرستان قیروکارزین در پایان این جلسه با تاکید بر حفظ آمادگی دستگاه‌های اجرایی و عضور ستاد مدیریت بحران در زمان بروز حوادث عنوان کرد: بروز حادثه انفجار گاز در یک باب منزل مسکونی در روستای نهویه این شهرستان که منجر به کشته و زخمی شدن ۵ نفر از اعضای یک خانواده شده است مایه تاسف و تالم شده است؛ برای جلوگیری از حوادث از این دست باید برنامه ریزی و آموزش های لازم انجام شود.

ارسال به دوستان
رویترز : امارات 20 میلیارد دلار از دارایی های ایران را آزاد می کند/ قسط اول پرداخت شد: 3 میلیارد دلار پاسخ قالیباف به ترامپ: باید بدون هیچ بهانه‌ای به تعهدات داده شده، عمل شود گفت و گوی مصر و قطر درباره تلاش‌های میانجیگری بین آمریکا و ایران عراقچی: رفع تحریم و برنامه‌ هسته‌ای در دور دوم بحث می‌شود بقایی: خطوط قرمز ما در روند مذاکرات ثابت بوده است توییت آشنا درباره مذاکره کنندگان دیروز و امروز تیراندازی در آمریکا/ یک کشته و ۱۱ زخمی  نماینده ولی فقیه: ثبت نام حج آینده زودتر انجام خواهد شد سخنگوی وزارت خارجه: هیچ‌یک از مطالب منتشرشده درباره محتوای مذاکرات را نمی‌توانم به صورت رسمی تأیید کنم  ایرنا: وزیر خارجه پاکستان عازم ژنو می شود ادعای ترامپ: توافق با ایران احتمالا آخر هفته یا دوشنبه امضا شود حزب‌الله: آتش‌بس بدون خروج اشغالگران از لبنان بی‌نتیجه است پوتین: حملات پهپادی اوکراین با هدف ایجاد شکاف میان روس‌ها انجام می‌شود گردشگری دریایی در مازندران تا اطلاع بعدی ممنوع شد گروسی: اولویت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راستی‌آزمایی کامل توانمندی‌های هسته‌ای ایران است