۲۷ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۴۳۵۵
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۰ - ۰۷-۱۱-۱۴۰۰
کد ۸۲۴۳۵۵
انتشار: ۱۲:۱۰ - ۰۷-۱۱-۱۴۰۰

طلا ارزان‌تر شد

طلا ارزان‌تر شد
بر اساس گزارش رویترز، موجودی طلای "اس پی دی آر گلد تراست" که بزرگترین صندوق ETF تحت پشتوانه طلا در جهان است، روز چهارشنبه به بالاترین میزان در پنج ماه گذشته صعود کرد.

قیمت طلا در معاملات روز پنج شنبه بازار جهانی تحت تاثیر رشد ارزش دلار که نگرانیها نسبت به منازعه نظامی در اوکراین را تحت تاثیر قرار داد، به روند کاهشی خود ادامه داد.

به گزارش ایسنا، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری با ۰.۳ درصد کاهش، به ۱۸۱۲ دلار و ۸۷ سنت رسید. بهای معاملات این بازار روز چهارشنبه با ۱.۶ درصد کاهش بسته شده بود که بزرگترین کاهش قیمت از ۲۲ نوامبر بود.

در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۹ درصد کاهش، به ۱۸۱۳ دلار و ۴۰ سنت رسید. بهای معاملات این بازار روز چهارشنبه ۲۲ دلار و ۸۰ سنت معادل ۱.۲ درصد کاهش یافته و در ۱۸۲۹ دلار و ۷۰ سنت بسته شد.

برایان لان، مدیرکل شرکت "گلد سیلور سنترال" گفت: پس از نشست سیاست پولی بانک مرکزی آمریکا، مقامات بانکی تایید کردند که نرخهای بهره را افزایش می دهند و به همین دلیل بازده اوراق خزانه صعود کرد. و البته همه طلا فروختند. همچنین قوی ماندن ارزش دلار، قیمت طلا را تحت فشار کاهشی قرار داد.

جروم پاول، رییس بانک مرکزی آمریکا روز چهارشنبه لحن موافق تحکیم سیاست پولی داشت و به افزایش نرخهای بهره در مارس اشاره و اعلام کرد کهفضا برای تحکیم سیاست پولی بدون آسیب دیدن اشتغال وجود دارد.

بازده اوراق خزانه دو ساله آمریکا در آغاز معاملات روز پنج شنبه آسیا به بالاترین حد در ۲۳ ماه گذشته صعود کرد در حالی که بازده اوراق خزانه ۱۰ ساله در بالاترین حد یک هفته اخیر ایستاد.

بازده بالاتر و افزایش نرخهای بهره هزینه نگهداری طلا را افزایش داده و جذابیت سرمایه گذاری در آن را کمتر می کند.

شاخص دلار در برابر سبدی از ارزهای رقیب به بالاترین سطح از ۲۲ نوامبر صعود کرد.

سوکی کوپر، تحلیلگر استاندارد چارترد گفت: تشدید تنشهای ژئوپلیتیکی علاقه به طلا به عنوان دارایی امن را تجدید کرد اما قیمت طلا در بحبوحه هجوم سرمایه گذاران برای حفظ دارایی، به جای این که به میزان قابل توجهی صعود کند ارزش خود را حفظ می کند.

بر اساس گزارش رویترز، موجودی طلای "اس پی دی آر گلد تراست" که بزرگترین صندوق ETF تحت پشتوانه طلا در جهان است، روز چهارشنبه به بالاترین میزان در پنج ماه گذشته صعود کرد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره برای تحویل فوری یک درصد سقوط کرد و به ۲۳ دلار و ۲۵ سنت رسید. بهای هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۹ درصد کاهش، به ۲۳۰۹ دلار و ۱۹ سنت رسید. بهای هر اونس پلاتین ۱.۳ درصد سقوط کرد و ۱۰۱۷ دلار و ۵۱ سنت معامله شد.

ارسال به دوستان
تجهیز موشک های ایرانی به هوش مصنوعی هشدار قرمز هواشناسی درباره موج دوم بارش‌های سیلابی در جنوب کشور مادورو: مستعمره آمریکا نخواهیم شد نفتالی بنت: هکرهای ایرانی به اطلاعات حساس گوشی من دسترسی پیدا کرده اند پشت پرده پروژه تطهیر حاکمیت نامشروع طالبان کیست؟ استاندار مازندران: آماده ورود مستقیم به بازارهای جهانی هستیم ۴ کشته در حمله آمریکا به یک شناور در اقیانوس آرام (فیلم) ادعای ترامپ: برای نخستین بار در ۳۰۰۰ سال، صلح را در خاورمیانه محقق کردیم مادربزرگ 92 ساله ژاپنی و غوغا در بازی TEKKEN 8 / پیرترین قهرمان بازی‌های ورزشی در جهان (+تصاویر) روزنامه جمهوری اسلامی: رکورد قیمت ارز و سکه، لرزه بر جان معیشت انداخته؛ مدیران نمی خواهند توضیح دهند؟ هاشمی طبا: چرا اقتصاددانان راهکار نمی دهند؟ جناب وزیر؛ پذیرش سِمت حیاتی و سرنوشت‌ساز آموزش و پرورش، رودربایستی بود یا احساس تکلیف؟ علم چه می‌گوید؛ آیا روح انسان ۲۱ گرم وزن دارد؟ کشورهایی که بیشترین خروج جمعیت را دارند(اینفوگرافیک) ناگفته هایی از واقعیت عسل‌های درمانی