۲۵ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۵ آذر ۱۴۰۴ - ۰۴:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۴۸۳۵
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۶ - ۱۰-۱۱-۱۴۰۰
کد ۸۲۴۸۳۵
انتشار: ۱۹:۱۶ - ۱۰-۱۱-۱۴۰۰

وزیر صمت به امارات و عمان سفر می‌کند

وزیر صمت به امارات و عمان سفر می‌کند
این سفر با هدف بازدید از نمایشگاه اکسپو و شرکت در نشست تجاری با حضور فعالان اقتصادی و تجاری ایرانی مقیم امارات و همچنین حضور در نشست مشترک تجاری بین فعالان اقتصادی و تجاری عضو هیات همراه با فعالان تجاری و اقتصادی مقیم دبی از کشورهای مختلف خواهد بود.

مدیرکل دفتر عربی و آفریقایی سازمان توسعه تجارت ایران گفت: وزیر صمت به همراه رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران و برخی از نمایندگان دستگاه های دولتی در رأس هیأت بزرگ تجاری از بخش خصوصی به عمان و امارت سفر می‌کند.

به گزارش فارس، فرزاد پیلتن با بیان این خبر اظهار داشت: وزیر صمت کشورمان از 17 تا 19 بهمن ماه سال جاری در رأس هیات بزرگ تجاری و اقتصادی از بخش خصوصی و با همراهی برخی از نمایندگان سازمان‌های دولتی به کشور امارات سفر می‌کند.

وی افزود: این سفر با هدف بازدید از نمایشگاه اکسپو و شرکت در نشست تجاری با حضور فعالان اقتصادی و تجاری ایرانی مقیم امارات و همچنین حضور در نشست مشترک تجاری بین فعالان اقتصادی و تجاری عضو هیات همراه با فعالان تجاری و اقتصادی مقیم دبی از کشورهای مختلف خواهد بود.

مدیرکل دفتر عربی و آفریقایی ادامه داد: طی برنامه ریزی صورت گرفته، فاطمی امین در این سفر با مقامات دولتی و خصوصی کشور امارات در حوزه‌های اقتصادی و تجاری نیز دیدار و گفتگو می کند.

پیلتن اضافه کرد: همچنین، وزیر صنعت، معدن و تجارت از 19 الی ۲۱ بهمن ماه به منظور شرکت در کمیسیون مشترک جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در راس یک هیات دولتی و خصوصی متشکل از بخش‌های مختلف اقتصادی و تجاری، به عمان سفر خواهند کرد و در خلال این رویداد نیز با مقامات سیاسی، اقتصادی و بخش خصوصی این کشور دیدار و گفتگو خواهد کرد.

وی یادآور شد: دو کشور در جریان نوزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان قرار است در خصوص زمینه‌های اقتصادی به ویژه سرمایه‌گذاری‌های، تجاری، صنعتی، معدنی، حمل و نقل هوایی و دریایی و ترانزیت، حوزۀ انرژی، خدمات فنی و مهندسی، گردشگری، فرهنگی و همچنین موضوعات قضایی، کنسولی، کار و در حوزه بهداشت مذاکره می کنند.

مدیر کل دفتر عربی و آفریقایی بیان داشت: این دو سفر در راستای برنامه‌های دولت سیزدهم به منظور توسعه دیپلماسی اقتصادی و تجاری با کشورهای منطقه به ویژه همسایگان جنوبی ایران طراحی شده و بر اساس رویکردهای سازمان توسعه تجارت ایران در زمینه فراهم کردن هر چه بیشتر بسترهای لازم برای فعالیت بخش خصوصی ایران در کشورهای همسایه، قرار است مسائل و مشکلات این بخش در دستورکار جلسات و مذاکرات قرار گیرد.

پیلتن اظهار امیدواری کرد با افزایش فعالیتهای حوزه دیپلماسی اقتصادی و تجاری کشور، در آینده شاهد رشد مبادلات اقتصادی و تجاری جمهوری اسلامی ایران با کشورهای منطقه به ویژه کشورهای همسایه باشیم.

ارسال به دوستان
کمبود آهن را جدی بگیرید؛ این خوراکی‌ها به شما کمک می‌کنند چطور کیفیت لباس‌ها را هنگام شستشو حفظ کنیم؟ اشتباهات رایج دانشمندان با ایزوتوپ هلیوم به رد طلای پنهان زمین رسیدند ایلوشین ۷۶؛ غول ترابری که نبردها را زنده نگه می‌دارد میوه‌های مناسب دیابت؛ انتخاب‌های سالم برای کنترل قند خون گاو سنگی هخامنشی چگونه از تخت‌جمشید سر از شیکاگو درآورد؟(عکس) روش قطعی افزایش عمر کشف شد؛ اما چرا کسی حاضر نیست آن را امتحان کند؟ سفر به سرزمین جنگل‌ها؛ بهشت سبز روی زمین (+عکس) واژگونی اتوبوس اصفهان- تهران (+عکس)/ ۱۳ فوتی و ۴۰ مصدوم وقتی انگشت کوچک نباشد چه می‌شود؟ آیا انگلیس برای جنگ با روسیه آماده می‌شود؟ نجارزاده در بازدید از شرکت دومینو: حمایت از تولید و امنیت غذایی در اولویت است/ بانک ملی ایران؛ پیشران اشتغال و امنیت غذایی جوابیه تند کاپیتان چادرملو به جواد خیابانی؛ «یک بار هم درباره گرانی‌ها صحبت کنید!» احتمال وقوع سیلاب در هرمزگان/ آماده‌باش کامل مراکز درمانی و لغو مرخصی‌ها هنرمند بریتانیایی با اسپری برف، پنجره‌ها را نقاشی می کند! (فیلم)