فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۴۸۴۵
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۱۰-۱۱-۱۴۰۰
کد ۸۲۴۸۴۵
انتشار: ۲۰:۲۸ - ۱۰-۱۱-۱۴۰۰

بازداشت فروشنده داروهای کمیاب در فضای مجازی

بازداشت فروشنده داروهای کمیاب در فضای مجازی
جانشین فرماندهی انتظامی استان از دستگیری یک متهم در این عملیات خبر داد و ارزش داروهای کشف شده را ۴۰۰ میلیون ریال برآورد کرد.

جانشین فرماندهی انتظامی استان کرمان از کشف ۲۱ هزار و ۵۲۶ عدد انواع داروی قاچاق از یک باب منزل در سطح شهر کرمان و بازداشت عامل خریدوفروش آنها در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ عبدالعلی روانبخش روز یکشنبه افزود: ماموران پلیس امنیت عمومی استان در اقدام برای پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا و پس از بررسی و رصد فضای مجازی و تحقیق میدانی، فردی را که در شبکه های اجتماعی اقدام به خرید و فروش داروهای کمیاب ، قاچاق و توزیع داروهای دارای مجوز به صورت خارج از شبکه می کرد، شناسایی کردند.

وی ادامه داد: در ادامه تحقیقات، ماموران از محل دپو (انبار) داروهای قاچاق در منزل وی مطلع و با همکاری کارشناسان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان از منزل وی بازدید کردند که مقادیری دارو کشف شد.

جانشین فرماندهی انتظامی استان از دستگیری یک متهم در این عملیات خبر داد و ارزش داروهای کشف شده را ۴۰۰ میلیون ریال برآورد کرد.

ارسال به دوستان
captcha
نیروی دموکراتیک سوریه منحل شد امیر قلعه‌نویی تا جام ملت‌های آسیا ماند؛ هدف فدراسیون، فینال یا قهرمانی تذکر هیأت نظارت بر مطبوعات به چند رسانه اقتصادی و سیاسی بلومبرگ: پاکستان همچنان به‌دنبال ۱۰ میلیارد دلار از آمریکا است مهدی تاج: محرومیت هواداران نباید اولین واکنش به حواشی فوتبال باشد رهبر انصارالله: در کنار جمهوری اسلامی ایران ایستاده‌ایم قالیباف: آمریکا در جنگ اقتصادی از ایران شکست خواهد خورد خروج هواپیمای سپهران از باند فرودگاه مشهد؛ همه مسافران سالم هستند از غیبت رهبری در انظار عمومی سوء استفاده می کنند و به اختلاف دامن می زنند- علی صوفی سخنگوی دولت: هنوز تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین گرفته نشده است ستاره استقلال رکورد جهان را شکست افزایش سرقت خشونت‌آمیز در موزه‌های اروپا البوسعیدی: گفت‌وگو با عراقچی سازنده بود ماجرای دیدار وزیر کشور پاکستان با نماینده آمریکا پس از سفر تهران کی به صدا و سیمایی ها وکالت داده از جانب همه مردم موضع بگیرند؟- جوادی حصار