۲۶ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۹
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۵۱۹۱
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۱۲-۱۱-۱۴۰۰
کد ۸۲۵۱۹۱
انتشار: ۱۵:۲۵ - ۱۲-۱۱-۱۴۰۰

لغو پرواز تهران- یاسوج به دلیل برف

لغو پرواز تهران- یاسوج به دلیل برف
از بامداد امروز بارش برف باران و برف در نقاط مختلف استان کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد که در شهر یاسوج و مناطق سردسیری این استان شاهد بارش برف بوده ایم.

مدیر فرودگاه یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: پرواز رفت و برگشت "یاسوج- تهران" امروز سه شنبه، ۱۲ بهمن ماه ۱۴۰۰ به علت بارش برف لغو شد .

عنایت انصاری فرد در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: این پرواز شرکت هواپیمایی پارس ایر به‌علت شرایط جوی نامناسب جوی، پایین بودن سقف ابر و کاهش زیر ۸۰۰ متری دید لغو اعلام شد.

وی اظهارکرد: ساعت نشست پرواز تهران به یاسوج در فرودگاه یاسوج ساعت ۱۲ و ۱۵ دقیقه و برگشت از یاسوج به تهران ساعت ۱۳:۳۰ بود.

گفتنی است که از بامداد امروز بارش برف باران و برف در نقاط مختلف استان کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد که در شهر یاسوج و مناطق سردسیری این استان شاهد بارش برف بوده ایم.

ارسال به دوستان
وسوسه میلیون دلاری برای طلایی المپیک؛ کودی میلر راهی مسابقات «دوپینگ آزاد» شد اختصاص درآمدهای جام جهانی ۲۰۲۶ به بازسازی غزه؛ تصمیم بزرگ فیفا در دوحه هشدار یک متخصص: آنفلوآنزا شوخی نیست؛ دو روز طلایی درمان را از دست ندهید VAR به ورزشگاه یادگار امام رسید؛ تدابیر ویژه برای نبرد تراکتور و پرسپولیس شمارش معکوس برای نبرد آسیایی استقلال؛ ساپینتو در پی انتقام و صعود از بحرین سردار شکارچی: بخش اعظم شبکه جاسوسی دشمن خنثی شده است واکنش حمید رسایی به تصویر بی‌حجاب «شیرین سعیدی» در روزنامه همشهری: عذرخواهی می‌کنند آخرین وضعیت مصدومان استقلال در آستانه نبرد سرنوشت‌ساز با المحرق محمد بنا سکان هدایت تیم ملی کشتی فرنگی جمهوری آذربایجان را بر عهده گرفت تهران؛ محروم از باران سفر فرمانده نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به ترکیه اکسیولوژی یا ارزش‌شناسی چیست؟ ونزوئلا: محاصره تاثیر ندارد؛ صادرات نفت بی‌وقفه ادامه دارد سرتیپ «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد ماراتن کیش و بارانِ کم سابقه!