فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۵۳۸۲
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۱۳-۱۱-۱۴۰۰
کد ۸۲۵۳۸۲
انتشار: ۱۵:۴۸ - ۱۳-۱۱-۱۴۰۰

جلسات اخیر روحانی با ناطق‌نوری، خاتمی، لاریجانی و باهنر/ هدف: احیای جمهوریت نظام

جلسات اخیر روحانی با ناطق‌نوری، خاتمی، لاریجانی و باهنر/ هدف: احیای جمهوریت نظام
جهانگیری هم در جلسات روحانی با سران اصلاحات حضور دارد و هم فکری می‌کند. همتی و اسحاق جهانگیری با کارگزاران در ارتباط هستند و موضوعاتی را در زمینه‌های مختلف مورد بحث و بررسی قرار می‌دهند.
برنا نوشت: «محمود علیزاده طباطبایی»،  عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی، در رابطه با «تشکیل دولت در سایه توسط احزاب اصلاح‌طلب» گفت: ماهیت و شاکله احزاب ایجاد دولت در سایه است تا بتوانند به صورت قانونی قدرت را در اختیار بگیرند. احزاب اصلاح‌طلب در حال بازسازی خود و بررسی علت عدم تمایل مردم به حضور در پای صندوق‌های رای هستند.
 
وی در ادامه بیان کرد: احزاب اصلاح‌طلب اعم از حزب کارگزاران سازندگی و حزب اتحاد ملت کنگره‌های خود را برگزار کرده‌اند و دبیران کل انتخاب شده و در حال برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری برای مسائل روز هستند. فعالیت احزاب اصلاح‌طلب آغاز شده و تمام کمیته‌ها در زمینه‌های مختلف اعم از اقتصادی شروع به کار کرده‌اند. کمیته اقتصادی احزاب اصلاح‌طلب مسائل اقتصادی را مورد بررسی قرار داده تا با شناخت نقاط ضعف دولت سیزدهم، پیشنهادات خود را به دولت ارائه دهند.
 
این وکیل دادگستری در پاسخ به این سوال که این فعالیت‌ها به نوعی همان تشکیل دولت در سایه محسوب می‌شود؟ تصریح کرد: بله درست است. احزاب اصلاح‌طلب درصدد تشکیل دولت در سایه هستند. احزاب برنامه‌ریزی می‌کنند تا دولت را از دست گروهی که بر مسند کار هستند، بگیرند.
 
جلسات اخیر روحانی با ناطق‌نوری، خاتمی، لاریجانی و باهنر/ هدف: احیای جمهوریت نظام
 
فعال سیاسی اصلاح‌طلب در رابطه با جلسات اخیر حسن روحانی، رئیس دولت تدبیر و امید، با سران اصلاحات اظهار کرد: آقای روحانی در روزهای اخیر با آقایان ناطق‌نوری، خاتمی، باهنر و لاریجانی جلساتی داشته است. سران اصلاحات می‌خواهند جمهوریت نظام را احیا کنند. اسحاق جهانگیری هم در جلسات روحانی با سران اصلاحات حضور دارد و هم فکری می‌کند. همتی و اسحاق جهانگیری با کارگزاران در ارتباط هستند و موضوعاتی را در زمینه‌های مختلف مورد بحث و بررسی قرار می‌دهند.
 
علیزاده طباطبایی در پاسخ به این سوال که آیا حزب کارگزان برای تشکیل دولت در سایه به تیم روحانی کمک خواهد کرد؟ بیان کرد: آقای محسن هاشمی اخیرا با آقای روحانی و لاریجانی دیدار کرده و به زودی آقای مرعشی هم جلسه‌ای را با آقای روحانی خواهد داشت. احزاب همگی دولت درسایه هستند، جلسات مشترکی را در خصوص تشکیل دولت در سایه داشته‌ایم  و صحبت‌هایی شده است.
ارسال به دوستان
«شاهزادگان عرب را از کازینوها بیرون بکشید و همراه پسران ترامپ و نتانیاهو به جنگ با ایران بفرستید» اعتراض ستاد حقوق بشر ایران به حمله دشمن به زیرساخت‌های اقتصادی و حیاتی چرا کشورهای عربی خلیج فارس برغم برتری هوایی، به ایران حمله نمی کنند؟ قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 12 فروردین 1405 / طلا دوباره جذاب شده است؟ هشدار سپاه: مایکروسافت، اپل، متا، آمازون، انویدیا، اینتل، سیسکو، دل، اچ‌پی، آی‌بی‌ام، تسلا، جنرال الکتریک و بوئینگ، اهداف مشروع ما خواهند بود حمله هوایی به ۲ نقطه در استان کرمان پیام محسنی اژه‌ای به‌مناسبت ۱۲ فروردین: طاغوت‌افکنی در بطن نظام جمهوری اسلامی است یوسف پزشکیان: مگر ما به دنبال جنگ تا نابودی کامل آمریکا و اسرائیل هستیم؟ ترافیک سنگین در جاده های شمالی انفجارهای مهیب در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و کویت حمله به زیرساخت‌های اسکله شهید حقانی در بندرعباس سقوط یک فروند پهپاد لوکاس در آسمان بوئین زهرا حسرت ایتالیا ۱۲ ساله شد؛ طلسم‌شکنی ترکیه! چرا برخی به زمین تخت، شبح و نظریه‌های توطئه باور دارند؟ هشدار هواشناسی مازندران نسبت به وقوع سیلاب و خطر ریزش سنگ