فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۵۹۱۱
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۱۷-۱۱-۱۴۰۰
کد ۸۲۵۹۱۱
انتشار: ۱۰:۳۶ - ۱۷-۱۱-۱۴۰۰

دکتر مردانی: ۶ تا ۷ میلیون نفر در کشور هیچ واکسنی نزده اند

دکتر مردانی: ۶ تا ۷ میلیون نفر در کشور هیچ واکسنی نزده اند
در کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا با اینکه تأکید زیادی در محدودیت بازگشایی مدارس، تجمعات و سفرهای غیرضرور و حتی ضرور داشتیم، ولی تعطیلی و قرنطینه توصیه نمی‌شود.
شفقنا: عضو کمیته علمی کشوری کرونا بیان کرد: در کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا با اینکه تأکید زیادی در محدودیت بازگشایی مدارس، تجمعات و سفرهای غیرضرور و حتی ضرور داشتیم، ولی تعطیلی و قرنطینه توصیه نمی‌شود.
 
مسعود مردانی، در گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، با اشاره به اینکه حدود ۶ تا ۷ میلیون نفر در کشور هیچ واکسنی نزده اند، افزود: در حال حاضر بیشتر افرادی که به نوع شدید بیماری مبتلا می‌شوند، هیچ واکسنی دریافت نکرده اند.
 
وی تصریح کرد: بیمارانی که حال عمومی نامناسبی دارند در تزریق واکسن کوتاهی کرده اند و الان بیشتر بیمارانی که به نوع شدید مبتلا شده اند، هیچ واکسنی دریافت نکرده اند.
 
مردانی ادامه داد: مردم به خصوص افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند باید دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کنند.
 
عضو کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ افزود: در همه گیری کرونا، باید دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت و از دورهمی، تجمعات و مسافرت‌های غیرضرور اجتناب کنیم.
 
وی تاکید کرد: در کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا با اینکه تأکید زیادی در محدودیت بازگشایی مدارس، تجمعات و سفرهای غیرضرور و حتی ضرور داشتیم، ولی تعطیلی و قرنطینه توصیه نمی‌شود.
 
مردانی گفت: درمان اومیکرون در هفته اول، علامتی است یعنی زمانی که تب می‌کنیم استامینوفن استفاده کنیم، اگر سرفه داریم شربت سرفه یا آویشن مصرف کنیم بنابراین مایعات بیشتر، سبزی تازه، میوه تازه، استراحت و نداشتن استرس از درمان‌های هفته اول اومیکرون است.
 
آمار مبتلایان و فوتی های کرونا در کشور روند صعودی یافته و طبق آخرین آمار اعلامی از سوی وزارت بهداشت در شبانه روز گذشته بیش از ۲۳ هزار نفر به این بیماری مبتلا شدند و ۱۲۰ شهر در وضعیت قرمز قرار دارد.
پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
captcha
شروع بی‌سابقه لیگ برتر؛ هر چهار مدعی قهرمانی فصل را با برد آغاز کردند ژن ها چقدر روی تناسب اندام تاثیر دارند؟ دایناسورهای غیرپرنده در «این نقطه» از نقشه جهان، برای همیشه از تاریخ زمین حذف شدند حادثه امنیتی برای یک کشتی در سواحل سومالی افزایش قیمت سکه در تهران؛ بازار در کانال ۱۸۹ میلیون تومان ماند آیا واقعا «شکسپیر» بزرگ‌ترین نمایشنامه‌های تاریخ بریتانیا را نوشته است؟ مجید مظفری گواهینامه درجه یک هنری می‌گیرد پزشکیان: اینکه کنار گود باشیم و فقط درباره مسائل حرف بزنیم، کافی نیست کودک ۱۰ ساله گمشده در جنگل‌های تالش کمتر از یک ساعت پیدا شد تفاوت کار انیمیشن ساز بزرگ ژاپنی با آثار آمریکایی ؛ راز بزرگ میازاکی چیست؟ قوانین اپل برای کسب اجازه از کاربران تغییر می‌کند آزمون‌های نهایی دانش‌آموزان؛ ۸۹ درصد اوراق دوازدهم و ۹۳ درصد یازدهم تصحیح شد آموزش فنی‌وحرفه‌ای تهران متحول می‌شود؛ اتصال مستقیم مهارت به بازار کار هشدار قاطع سپاه: هرگونه تعرض به ایران را در هم می‌کوبیم هشدار مهم به کشاورزان فارس؛ کشت پاییزه را از حالا آماده کنید