فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۶۴۹۶
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۲ - ۲۰-۱۱-۱۴۰۰
کد ۸۲۶۴۹۶
انتشار: ۱۸:۱۲ - ۲۰-۱۱-۱۴۰۰

بیرانوند با پرسپولیس توافق کرد/ پنجره فردا باز می‌شود

بیرانوند با پرسپولیس توافق کرد/ پنجره فردا باز می‌شود
توافق با بیرانوند در حالی صورت گرفت که باشگاه پرسپولیس هفته گذشته بر سر پرونده انتقال یحیی گل‌محمدی با باشگاه پدیده به توافق رسیده بود.

با پرداخت نیمی از طلب علیرضا بیرانوند از سوی باشگاه پرسپولیس، توافقات لازم برای رضایت این دروازه‌بان از باشگاه سابقش صورت گرفت.

به گزارش تسنیم، اواسط تابستان سال جاری بود که کمیته استیناف فدراسیون فوتبال از طلب 2.5 میلیارد تومانی علیرضا بیرانوند از باشگاه پرسپولیس خبر داد.

چند ماه پس از این حکم، هفته گذشته وکیل بیرانوند اعلام کرد که پنجره نقل و انتقالات داخلی پرسپولیس به دلیل بدهی باشگاه به موکلش بسته شده و تا زمان پرداخت این بدهی نیز باز نخواهد شد.

طی روزهای گذشته صحبت‌های زیادی در مورد این مسئله مطرح شد؛ تا اینکه وکیل بیرانوند امروز (چهارشنبه) به باشگاه رفت تا با رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس گفت‌وگو کند.

نتیجه این گفت‌وگو برای دو طرف مثبت بود؛ چرا که باشگاه پرسپولیس نیمی از مطالبات بیرانوند را پرداخت کرد و مقرر شد که باقیماند این طلب نیز هفته آینده به حساب دروازه‌بان تیم ملی واریز شود.

بر همین اساس طرفین توافق کردند که بیرانوند فردا (پنجشنبه) رضایت خود در این پروند را به فدراسیون فوتبال اعلام کند تا پنجره داخلی نقل و انتقالات سرخپوشان باز شود و مشکلی در جذب بازیکن جدید نداشته باشند.

توافق با بیرانوند در حالی صورت گرفت که باشگاه پرسپولیس هفته گذشته بر سر پرونده انتقال یحیی گل‌محمدی با باشگاه پدیده به توافق رسیده بود.

ارسال به دوستان
captcha
دیدنی های امروز؛ از بیلبوردهای ضدترامپ تا اعترضات نئونازی ها در آمریکا واعظی: تندروها در ایام جنگ به مرخصی رفته بودند خشکسالی به کشاورزان سوئیس رسید برگزاری رزمایش مقابله با جنگ ترکیبی در دافوس ارتش روبرتو کارلوس مسلمان شدنش را تکذیب کرد چرا ازدواج نمی‌کنیم؟ «همسر موردنظر در دسترس نیست!» هشدار یمن به عربستان: مرحله جدید رویارویی دردناک‌تر خواهد بود مصرف روزانه بنزین به ۱۳۵ میلیون لیتر رسید هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا و اسرائیل درباره آغاز مجدد جنگ واکنش چین به جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران: مخالفیم/ کمکی به حل مساله نمی کند ترخیص بدون توقف کالا برای تولیدکنندگان و واردکنندگان خوش‌نام ثروتمندترین مرد آسیا به حبس ابد محکوم شد نفت آمریکا از ۸۵ دلار گذشت/برنت در محدوده ۹۲ دلار معامله شد توصیف سازمان بهینه‌سازی انرژی از وضعیت بحرانی بنزین در کشور: دخایر کاهش یافته، واردات نیست، ماه‌های آینده دوره اوج مصرف است، افزایش تولید موجب کاهش کیفیت می شود آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/رشد روزانه قیمت بیت‌کوین رکورد زد