۲۲ اسفند ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۳
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۶۶۳۵
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۶ - ۲۱-۱۱-۱۴۰۰
کد ۸۲۶۶۳۵
انتشار: ۱۹:۵۶ - ۲۱-۱۱-۱۴۰۰

ایران در جایگاه ۱۴۳ اینترنت ثابت جهان قرار دارد

ایران در جایگاه ۱۴۳ اینترنت ثابت جهان قرار دارد
مدیرکل مخابرات البرز: طی سال‌های گذشته در حوزه زیرساختی شبکه مخابرات اقدامات مناسبی صورت گرفته ولی در لایه دسترسی شبکه تا به حال کار بزرگی انجام نشده است.

مدیرکل مخابرات البرز گفت: ایران در مقایسه با کشورهای توسعه یافته دنیا در حوزه سرعت دسترسی به اینترنت بسیار عقب است به طوری که رتبه ایران در بخش اینترنت ثابت ۱۴۳ دنیا است.

به گزارش ایسنا؛ عبدالله بیان در مراسم افتتاح شهر دیجیتال اشتهارد که روز پنجشنبه ۲۱ بهمن برگزار شد، ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و گرامیداشت یاد و خاطره بنیانگذار کبیر انقلاب و شهدای هشت سال دفاع مقدس اظهار کرد: زندگی روزمره همه ما با فضای مجازی و درگاه‌های اطلاع رسانی عجین شده است.

وی با بیان اینکه امروزه فناوری اطلاعات به جزء جدایی ناپذیر زندگی ما تبدیل شده، گفت: حوزه مخابرات بخش ثابت حوزه فناوری کشور را راهبری می‌کند.

وی توضیح داد: طی سال‌های گذشته در حوزه زیرساختی شبکه مخابرات اقدامات مناسبی صورت گرفته ولی در لایه دسترسی شبکه تا به حال کار بزرگی انجام نشده است.

وی افزود: ایران در مقایسه با کشورهای توسعه یافته دنیا در حوزه سرعت دسترسی به اینترنت بسیار عقب است به طوری که رتبه ایران در بخش اینترنت ثابت ۱۴۳ دنیا است.

بیان ابراز کرد: یکی از دلایل این عقب ماندگی این است که از مراکز مخابراتی تا مشترکین از بستر کابل مسی استفاده می‌کنیم که این محدودیت بزرگ دسترسی به سرعت‌های بالا در اینترنت است.

این مسئول تاکید کرد: مدت ها است که بحث استفاده از کابل‌های فیبر نوری برای دسترسی به اینترنت خانگی در ایران مطرح شده و در دنیا هم در این زمینه پیشرفت‌های قابل توجهی صورت گرفته ولی در ایران به خاطر محدودیت‌های مالی نتوانسته ایم پیشرفت چندانی داشته باشیم.

مدیر کل مخابرات البرز اضافه کرد: به دلیل اینکه کابل‌های مسی محدودیت دارند، سرعت اینترنت از حد مشخصی بالاتر نمی رود.

وی در ادامه با اشاره به اجرای طرح اشتهارد؛ اولین شهر دیجیتال کشور گفت: این طرح همزمان با دهه مبارک فجر آغاز شده و فرماندار و مجموعه مدیریت شهری این شهرستان حمایت و هماهنگی زیادی در این خصوص داشته اند.

وی افزود: با انتخاب پیمانکار بنا شده بخش حفاری پروژه تا پایان سال انجام شود و اجرای شبکه آن نیز دو ماه زمان می برد.

بیان تاکید کرد: در صورت تامین منابع مالی مورد نیاز، این پروژه اردیبهشت سال آینده به بهره برداری می رسد.

وی افزود: با پیش بینی شده شده اجرای این پروژه بیش از ۲۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

این مسئول گفت: برای تهیه مودم برای مشترکین خانگی و واحدهای تولیدی و صنعتی بنا شده اقساط بلند مدت لحاظ شده است.

بیان ابراز کرد: پیش بینی می شود حدود ۱۰ و نیم میلیون متر تار فیبر نوری و ۲۳ کیلومتر حفاری در این پروژه اجرایی خواهد شد.

ارسال به دوستان
قالیباف: از صبح امروز صفحه‌ای جدید در نظام مدیریت جنگ رقم خورد قرارگاه خاتم: سربازان آمریکایی ناو فورد را عمداً از ترس آتش زدند حملات اخیر پاکستان در افغانستان/ 75 کشته و 193 زخمی گروسی: مذاکرات برای دستیابی به یک راه‌حل بلندمدت درباره برنامه هسته‌ای ایران از سر گرفته شود عضو مجلس خبرگان به عصر ایران: زیر بمباران نمی‌شد مفصل بحث کنیم مسئولان و وزرا در راهپیمایی روز قدس (عکس) تردد از جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال ممنوع شد پیام علی لاریجانی پس از راهپیمایی روز قدس مطهری: دنیا دیگر به ترامپ اعتماد ندارد/ حتی اگر از پایان جنگ بگوید باید مراقب فریب باشیم تعداد شهدای دانشگاه آزاد به ۳۴ نفر رسید عراقچی در راهپیمایی روز قدس: با همین قوت ادامه خواهیم داد سنتکام مرگ چهار نظامی‌ آمریکایی در عراق را تایید کرد اطلاعیه شماره ۲۵ ارتش: حمله پهپادی گسترده ایران به ستاد نیروهای دفاعی اسرائیل وزیر ارشاد و شهردار تهران در راهپیمایی روز قدس (+عکس) سی ان ان: افزایش سربازان کشته شده آمریکایی به ۱۱ نفر
نظرسنجی
پیشنهاد شما درباره حضور یا عدم حضور تیم ملی فوتبال در جام جهانی ۲۰۲۶ ؟