فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۶۷۷۲
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۲۳-۱۱-۱۴۰۰
کد ۸۲۶۷۷۲
انتشار: ۱۰:۵۷ - ۲۳-۱۱-۱۴۰۰

تمام راه های کرمانشاه "لغزنده" است

تمام راه های کرمانشاه
دستغیب با تاکید بر خودداری از سفر غیرضرور در این شرایط، از رانندگان خواست تا پیش از سفر حتما از سالم بودن خودرو و بویژه سیستم گرمایشی آن اطمینان حاصل کنند.

رییس پلیس راه استان کرمانشاه با اشاره به بارش برف در سطح محور‌های استان گفت: در همین راستا تمامی محور‌های لغزنده بوده و نیاز است که رانندگان احتیاط بیشتری داشته باشند.

سرهنگ کیخسرو دستغیب در گفتگو با ایسنا با اشاره به لغزنده بودن سطح تمامی محور‌های استان گفت: در پی بارش برف در حال حاضر تمامی محور‌های لغزنده بوده و در برخی محور‌ها تردد تنها با زنجیرچرخ امکان پذیر است.

وی افزود: هم اکنون تردد در محور پاوه به سمت باینگان و نودشه تنها با زنجیر چرخ امکان پذیر است.

دستغیب اظهار کرد: همچنین در گردنه بید سرخ هم اکنون شاهد کولاک شدید همراه با مه گرفتگی هستیم که نیاز است رانندگان احتیاط بیشتری داشته باشند.

وی افزود: در برخی محور‌ها از جمله محور روانسر به سمت کرمانشاه هم شاهد مه گرفتگی هستیم و نیاز است که رانندگان برای تردد در این محور‌ها حتما از چراغ مه شکن استفاده کنند.

رییس پلیس راه استان کرمانشاه با اشاره به استقرار ۷۰ گشت محسوس و نامحسوس در سطح محور‌های استان از رانندگان خواست همکاری لازم را با نیرو‌های پلیس راه داشته و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی را بیش از هر زمان داشته باشند.

دستغیب با تاکید بر خودداری از سفر غیرضرور در این شرایط، از رانندگان خواست تا پیش از سفر حتما از سالم بودن خودرو و بویژه سیستم گرمایشی آن اطمینان حاصل کنند.

وی همچنین از رانندگان خواست حتما لباس گرم و جیره غذایی همراه داشته و همراه داشتن زنجیرچرخ را فراموش نکنند.

دستغیب با اشاره به لغزندگی جاده‌ها همچنین از رانندگان خواست در این شرایط بیش از هر زمان رعایت فاصله طولی را داشته و از سرعت و سبقت غیرمجاز خودداری کنند.

ارسال به دوستان
خودروهای ۳ بعدی که ۲ بعدی شدند! / خطای دید یا واقعیت؟(+عکس) کشورهایی که هنوز اکثریت جمیعت آن‌ها در روستاها سکونت دارند (+ اینفوگرافیک) بررسی رنگ‌های خودرو بر اساس میزان نیاز به نگهداری؛ از بیشترین تا کمترین چرا سکته‌های قلبی بیشتر در ساعات اولیه صبح رخ می‌دهند؟ هشدار مسکو به کی‌یف درباره حملات تلافی‌جویانه شدیدتر ۲ جوان بابلسری در دریای خزر غرق شدند علت ارسال پیامک‌های ناخواسته به کارفرمایان تأمین اجتماعی مشخص شد آلمان: جنگ غیرمسئولانه ترامپ علیه ایران برای ما هزینه داشته است حاشیه مراسم بدرقه میلیونی؛ توهین به رئیس ستاد تشییع چند قدم با مردم مبعوث‌شده در جاده مخصوص کرج واکنش سازمان ملل به تعلیق کارت قرمز بازیکن آمریکا: ورزش هرگز نباید سیاسی شود مداخله سیاسی در فیفا؛ مهاجم تیم ملی آمریکا چگونه بخشیده شد؟ پاکستان نقش میانجی در بحران لیبی را بر عهده می‌گیرد مجید عیدی به پرسپولیس پیوست مسدود شدن کندوان از جنوب به شمال امشب