فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۶۸۷۱
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۲۳-۱۱-۱۴۰۰
کد ۸۲۶۸۷۱
انتشار: ۱۸:۱۵ - ۲۳-۱۱-۱۴۰۰

ارسال 10 تن میلگرد اهدایی مردم فارس به حرم امام حسین(ع)

ارسال 10 تن میلگرد اهدایی مردم فارس به حرم امام حسین(ع)
در فاز نخست اجرای طرح سقف و ستون‌های بتونی کف زیرزمین قدیمی حرم مطهر تخریب می‌شود. پس از آن، عملیات مقاوم سازی بستر اجرای طرح توسعه اجرا خواهد شد تا مراحل برای کار حفاری، خاکبرداری و ساخت زیرزمین جدید فراهم شود.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان فارس از ارسال 10 تن میلگرد جهت اجرای طرح توسعه حرم مطهر امام حسین (ع) ساخت صحن و شبستان حضرت زینب (س) به کربلا خبر داد.

به گزارش فارس، اسکندر قاسمی رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان فارس امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه یکی از مهمترین پروژه های در دست اقدام ستاد ، اجرای طرح توسعه حرم مطهر سیدالشهدا (ع) در کربلای معلی می باشد ، گفت : فاز نخست طرح توسعه حرم امام حسین (ع) مزین بنام صحن حضرت زینب (س) مجموعه‌ای از شبستان‌های زیارتی، فضای رو باز، کتابخانه، موزه، دارالضیافه (مهمانسرا) خواهد بود که هم اکنون و با اتمام عملیات اجرای اسکلت و سازه در بخش‌های وسیعی از طرح، پروژه صحن حضرت زینب (س) حدود ۳۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با بیان اینکه عمده مصالح استفاده شده در ساخت صحن حضرت زینب (س)، از داخل کشور تأمین می‌شود، ادامه داد: در همین زمینه مردم محب و دوستدار اهل بیت (ع) استان فارس در جهت مشارکت در این امر مقدس ، مقدار ده تن ملیگرد آجدارA3 در ماه جاری به حرم مطهر امام حسین (ع) اهدا کردند.

قاسمی با اشاره به اینکه مردم استان فارس همواره جزء استانهای پیشتاز در عرصه مقدس نوسازی و توسعه حرم های مطهر ائمه اطهار (ع) در عتبات عالیات بوده اند ، افزود: این ابراز ارادت خالصانه سبب شده است که ساخت صحن و شبستان امام محمد باقر (ع) در حرم مطهر امام موسی کاظم (ع) و امام جواد (ع) نیز به مردم استان فارس واگذار شود.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان فارس با بیان اینکه صحن امام محمدباقر (ع) در ضلع شمالی حرم مطهر دو امام همام حضرت امام موسی کاظم و امام جواد (علیهم السلام) در شهر کاظمین و در عمق ۷ متری زیر همکف در حال احداث است، گفت : در فاز نخست اجرای طرح سقف و ستون‌های بتونی کف زیرزمین قدیمی حرم مطهر تخریب می‌شود. پس از آن، عملیات مقاوم سازی بستر اجرای طرح توسعه اجرا خواهد شد تا مراحل برای کار حفاری، خاکبرداری و ساخت زیرزمین جدید فراهم شود.

ارسال به دوستان
تسنیم: متن تفاهم‌نامه احتمالی میان ایران و آمریکا تا این لحظه قطعی نشده پسر ۲۰ ساله پدر، مادر و برادرش را به قتل رساند/ قاتل خودش را از کوه به پایین پرتاب کرد وزیر علوم: بازگشت دانشجویان تحصیلات تکمیلی به دانشگاه‌ها از شنبه آینده بیانیه شورای اطلاع رسانی دولت درباره اتصال اینترنت/ انتقاد از کارشکنی صدا و‌ سیما قاضی آمریکایی از توقف فرمان ترامپ خودداری کرد بازدید سرپرست بانک صادرات ایران از کارخانه آسیب‌دیده از جنگ نماز جمعه تهران به امامت ابوترابی‌فرد اقامه می‌شود سریال «ماه لالا» با مجری محبوب کودکان عرضه شد/یک فانتزی-خیال‌انگیز برای فرزندان ایران ادعای اکسیوس: به گفته مقامات، آمریکا و ایران به توافق رسیده‌اند، اما تأیید نهایی ترامپ باقی مانده وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکا خود دیدار می کند اسرائیل روابط خود با دفتر دبیرکل سازمان ملل را قطع کرد آمریکا ۲ شرکت هوایمایی ایران را تحریم کرد وزیر خزانه داری آمریکا: اخذ عوارض در تنگه هرمز را تحمل نخواهیم کرد اتحادیه اروپا تحریم‌ها علیه شهرک‌نشینان اسرائیلی را تشدید کرد مذاکره کنندگان ایران و آمریکا به توافق رسیدند/ ترامپ : می خواهم چند روز فکر کنم