فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۷۲۷۸
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۲۶-۱۱-۱۴۰۰
کد ۸۲۷۲۷۸
انتشار: ۱۹:۴۱ - ۲۶-۱۱-۱۴۰۰

جوکوویچ: حاضرم در ویمبلدون هم نباشم ولی واکسن نزنم

جوکوویچ: حاضرم در ویمبلدون هم نباشم ولی واکسن نزنم
به‌عنوان یک ورزشکار حرفه‌ای نخبه، همیشه همه چیزهایی را که از مکمل‌ها، غذا، آبی که می‌نوشم، یا نوشیدنی‌های ورزشی، هر چیزی که واقعاً به عنوان سوخت وارد بدنم می‌شود، به‌دقت بررسی و ارزیابی کرده‌ام. بر اساس تمام اطلاعاتی که به دست آوردم، تصمیم گرفتم واکسن نزنم.

نواک جوکوویچ نمی‌خواهد از نگرش خود نسبت به واکسیناسیون کرونا منصرف شود.

به گزارش ایسنا، نواک جوکوویچ برنده ۲۰ دوره گرند اسلم در مصاحبه‌ای با بی بی سی بار دیگر موضع خود را در قبال واکسن کرونا مورد تاکید قرار داد. از این بازیکن ۳۴ ساله پرسیده شد که آیا به دلیل موضعش در مورد واکسیناسیون، حضور در مسابقات گرند اسلم مانند مسابقات آزاد فرانسه یا ویمبلدون را قربانی می‌کند یا خیر که گفت: بله، این بهایی است که من حاضرم بپردازم و در این رقابت‌ها نباشم ولی واکسن نزنم. اصول تصمیم گیری در بدن من از هر عنوان یا هر چیز دیگری مهمتر است. من درک می‌کنم که در سطح جهانی، همه تلاش می‌کنند تا تلاش زیادی برای مدیریت این ویروس انجام دهند و امیدوارم که به زودی این ویروس پایان یابد. من بخشی از دنیای تنیس هستم که هر هفته در مکانی متفاوت انجام می‌شود. بنابراین من عواقب تصمیمم را می‌دانم و یکی از پیامدهای تصمیمم من بازی نکردن در تنیس آزاد استرالیا بود و آماده بودم که نروم و می‌دانم که امروز با واکسینه نشدن، نمی‌توانم به بیشتر مسابقات سفر کنم.

او ادامه داد: به‌عنوان یک ورزشکار حرفه‌ای نخبه، همیشه همه چیزهایی را که از مکمل‌ها، غذا، آبی که می‌نوشم، یا نوشیدنی‌های ورزشی، هر چیزی که واقعاً به عنوان سوخت وارد بدنم می‌شود، به‌دقت بررسی و ارزیابی کرده‌ام. بر اساس تمام اطلاعاتی که به دست آوردم، تصمیم گرفتم واکسن نزنم.

جوکوویچ با توضیح اینکه در کودکی واکسینه شده است، گفت: من هرگز مخالف واکسیناسیون نبودم. اما من آزادی انتخاب آنچه را که به بدنم وارد می‌شود را می‌خواهم.

جوکوویچ همچنین گفت که می‌تواند تصور کند در آینده واکسینه شود زیرا همه باید با هم تلاش کنیم تا بهترین راه حل ممکن برای پایان دادن به کووید را پیدا کنیم.

جوکوویچ پس از اخراج از استرالیا، هفته آینده در تورنمنت تنیس در دبی بازمی‌گردد. جوکوویچ که در برابر کووید-۱۹ واکسینه نشده بود، اندکی قبل از شروع مسابقات آزاد استرالیا در اواسط ژانویه مجبور شد استرالیا را ترک کند. رکورددار مسابقات گرند اسلم با اعتراض به لغو ویزای خود در دادگاه فدرال شکست خورد. قوانین سختگیرانه کرونا در استرالیا اعمال می‌شود و فقط افرادی مجاز به ورود به این کشور هستند که به طور کامل در برابر ویروس واکسینه شده باشند.

جوکوویچ مرد شماره یک جهان گفت که برای ورود به استرالیا برای بازی در تورنمنت گرند اسلم به دلیل بهبودی از کووید از معافیت پزشکی برخوردار شده است. در ملبورن، رافائل نادال اسپانیایی قهرمان مسابقات آزاد استرالیا شد و با بیست و یکمین قهرمانی گرند اسلم خود، جوکوویچ و راجر فدرر سوئیسی را در صدر جدول رده بندی پرافتخارترین‌های دنیای تنیس پشت سر گذاشت.

ارسال به دوستان
captcha
دیدنی های امروز؛ از بیلبوردهای ضدترامپ تا اعترضات نئونازی ها در آمریکا واعظی: تندروها در ایام جنگ به مرخصی رفته بودند خشکسالی به کشاورزان سوئیس رسید برگزاری رزمایش مقابله با جنگ ترکیبی در دافوس ارتش روبرتو کارلوس مسلمان شدنش را تکذیب کرد چرا ازدواج نمی‌کنیم؟ «همسر موردنظر در دسترس نیست!» هشدار یمن به عربستان: مرحله جدید رویارویی دردناک‌تر خواهد بود مصرف روزانه بنزین به ۱۳۵ میلیون لیتر رسید هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا و اسرائیل درباره آغاز مجدد جنگ واکنش چین به جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران: مخالفیم/ کمکی به حل مساله نمی کند ترخیص بدون توقف کالا برای تولیدکنندگان و واردکنندگان خوش‌نام ثروتمندترین مرد آسیا به حبس ابد محکوم شد نفت آمریکا از ۸۵ دلار گذشت/برنت در محدوده ۹۲ دلار معامله شد توصیف سازمان بهینه‌سازی انرژی از وضعیت بحرانی بنزین در کشور: دخایر کاهش یافته، واردات نیست، ماه‌های آینده دوره اوج مصرف است، افزایش تولید موجب کاهش کیفیت می شود آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/رشد روزانه قیمت بیت‌کوین رکورد زد