۱۲ دی ۱۴۰۴
به روز شده در: ۱۲ دی ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۳
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۷۳۰۸
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۱ - ۲۷-۱۱-۱۴۰۰
کد ۸۲۷۳۰۸
انتشار: ۰۸:۱۱ - ۲۷-۱۱-۱۴۰۰

مراودات تجاری بین ایران و آذربایجان تقویت می‌شود

مراودات تجاری بین ایران و آذربایجان تقویت می‌شود
سفیر ایران در جمهوری آذربایجان گفت: در بازدیدی که از گمرک بیله‌سوار و گمرک طرف آذری داشتیم ضرورت همکاری متقابل را در رفع مشکلات و نارسایی‌های احتمالی یادآور شدیم و انتظار می‌رود در بهترین شرایط روابط ایران و آذربایجان در سال‌های پیش رو توسعه پیدا کند.

سفیر ایران در جمهوری آذربایجان گفت: مراودات اقتصادی، تجاری و مرزی ایران با جمهوری آذربایجان تقویت خواهد شد.

به گزارش ایسنا سید عباس موسوی در جریان سفر زمینی به اردبیل و دیدار با امام جمعه اردبیل اظهار کرد: گمرک بیله‌سوار یکی از گمرک‌های فعال و پرتردد در مراودات تجاری و مرزی ایران با جمهوری آذربایجان است که برخی مشکلات به وجود آمده در روز‌های اخیر نیز برطرف خواهد شد.

وی تصریح کرد: در رایزنی با طرف آذری تلاش می‌کنیم تا موانع به موجود آمده در تردد کامیون‌ها و همچنین تردد زمینی را بین مسافران ۲ کشور برطرف کرده و یک شرایط مطلوب در روابط ۲ کشور به وجود آوریم.


سفیر ایران در جمهوری آذربایجان گفت: در بازدیدی که از گمرک بیله‌سوار و گمرک طرف آذری داشتیم ضرورت همکاری متقابل را در رفع مشکلات و نارسایی‌های احتمالی یادآور شدیم و انتظار می‌رود در بهترین شرایط روابط ایران و آذربایجان در سال‌های پیش رو توسعه پیدا کند.

موسوی افزود: در دیداری که با استاندار و امام جمعه اردبیل خواهیم داشت در جریان مشکلات و نارسایی‌های احتمالی نیز قرار خواهیم گرفت و سعی و تلاشمان بر این است تا با تعامل مسئولان ۲ کشور موانع مرزی و گمرکی برطرف شده و به صورت خودرویی و تردد زمینی مشکلات احتمالی به وجود آمده نیز برطرف شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: رونق تجارت و صادرات ۲ کشور به نفع مرزنشینان هر ۲ منطقه است و در این زمینه سعی بر این است تا حمایت و پشتیبانی‌های لازم از مرزنشینان و تجار ۲ کشور انجام شده و برخی ناهماهنگی‌ها نیز برطرف شود.

سفیر ایران در جمهوری آذربایجان اضافه کرد: استان اردبیل و منطقه مرزی بیله‌سوار شرایط خاص و نقش ویژه‌ای را در مراودات ۲ کشور انجام داده و از این به بعد نیز این امر مورد حمایت و تقویت جدی قرار می‌گیرد.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
دادستان کل کشور پیرامون اعتراضات اخیر: عمده فشارهای معیشتی، نتیجه مستقیم تحریم‌ها است / سخنان ترامپ تهدید به توسل به زور علیه یک دولت مستقل است مراقب باشید: افزایش ارسال لینک‌های مخرب و آلوده از طریق پیامک برای برداشت غیرمجاز و جعل هویت توضیحات سخنگوی پلیس درباره اعتراضات اخیر / اعتراضِ مدنی نباید به بی‌ثباتی و آشوب تبدیل شود «راهپیمایی اتحاد ملی برای ایران»؛ پاسخی به اظهارات مداخله جویانه ترامپ قصه توقف‌های طولانی خط 5 مترو تهران چیست؟ بیرانوند و جام جهانی ۲۰۲۶: بودن یا نبودن؟ یک چهره قدیمی و طناز دیگر به تلویزیون بازگشت سردار رادان: پلیس ایران، سناریوهای آشوب را با شرافت و نجابت نقش برآب می‌ کند یک کارشناس مسائل بین‌الملل: ترامپ می خواهد اعتراضات ایران را به خشونت بکشد هم‌پیمانان عربستان کنترل پایگاه راهبردی حضرموت را به دست گرفتند قالیباف خطاب به ترامپ: معترضین را -چون فرزندان عزیز خود- در آغوش می‌کشیم خبرگزاری فارس: دستگیری فرد مسلحی که قصد خرابکاری در اصفهان داشت رئیس جبهه اصلاحات: هر شکل از دخالت خارجی را صریح و قاطع محکوم می‌کنیم میراث شوم فست‌فودها (اینفوگرافیک) اخبار ناگوار با روان کودک چه می‌کند؟