فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۷۳۴۴
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۲۷-۱۱-۱۴۰۰
کد ۸۲۷۳۴۴
انتشار: ۱۱:۵۹ - ۲۷-۱۱-۱۴۰۰

صدور کیفرخواست پرونده اجساد سوخته گرگان پس از کشف رد خون

صدور کیفرخواست پرونده اجساد سوخته گرگان پس از کشف رد خون
بازپرس پرونده و کارآگاهان پلیس، با تلاش شبانه روزی در کمتر از ۴ ماه تحقیقات پرونده را تکمیل و قرارجلب به دادرسی در شعبه دوم بازپرسی دادسرای گرگان صادر کردند.

دادستان مرکز گرگان، گفت: کیفرخواست پرونده اجساد سوخته دو نفر در دادسرای گرگان صادر شد.

محمود اسپانلو در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: پرونده اجساد سوخته، مربوط به قتل یک پدر و پسر است که چند ماه پیش در یکی از جاده‌های روستایی شهرستان گرگان، خبرساز شد.

وی با بیان اینکه کیفرخواست این پرونده پس از چند ماه صادر شد، ادامه داد: بازپرس پرونده و کارآگاهان پلیس، با تلاش شبانه روزی در کمتر از ۴ ماه تحقیقات پرونده را تکمیل و قرارجلب به دادرسی در شعبه دوم بازپرسی دادسرای گرگان صادر کردند.

وی با اشاره یه اینکه این پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه‌های کیفری یک استان ارسال شد، خاطر نشان کرد: تنها سرنخ این پرونده که بازپرس را به عوامل قتل رساند رد خون" به جامانده در مسیر انتقال مقتولان بود.

اسپانلو، تصریح کرد: در جریان این پرونده برای یک نفر به اتهام مباشرت در قتل عمدی و یک نفر دیگر به اتهام معاونت در قتل عمدی کیفرخواست صادر شده است.

به گزارش ایسنا، سرهنگ مجتبی مروتی، رئیس پلیس آگاهی استان گلستان، در نشست خبری با اصحاب قلم که در ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۰ برگزار شد، توضیح داد: اجساد متعلق به دو شخص از استان مازندران است که صاحب یک دامداری در اطراف گرگان بودند و آخر هفته برای سرکشی از دامداری می‌آمدند.

وی اضافه کرد: انگیزه این جنایت سرقت اموال بوده و این افراد بعد از کشتن این دو نفر، جنازه آن‌ها را در خودرو مزدا وانت سوزانده بودند.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
بازگشت سردار آزمون به تیم ملی ؛ استاندار گلستان پیگیر است توهین به دانشوران از سیطره مغول تا صدا و سیما تهدید تندروهای آمریکا علیه دولت های عربی: دوران وسط بازی گذشته، یا با ما و اسرائیل هستید یا با ایران! پیام قدردانی قالیباف از محسنی اژه‌ای: از این گردنه سخت هم عبور خواهیم کرد فرماندار گرگان: فیلم آتش‌زدن تصویر ظریف مال دو ماه قبل است/ به عوامل تذکر داده شد ناسا: برنامه ایجاد پایگاه دائمی فضانوردان در ماه دارم میرم سفر / آیینی به یاد پرویز خرسند با سخن رانی چهره های فرهنگی در تهران پیام قالیباف به فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: این روز‌ها ایران نیاز به همکاری بیشتر و تعامل ویژه دارد/ یکپارچگی باید در سطوح عالی کشور مشاهده شود نماز خواندن رونالدو کنار بازیکنان النصر روسیه و طالبان توافقنامه همکاری نظامی امضا کردند حمایت دبیرکل فدراسیون جهانی از هلال‌احمر ایران علت حادثه در شرکت دماوند انرژی عسلویه اعلام شد درخواست جاسوس سابق اسرائیلی برای استفاده از سلاح های ممنوعه علیه ایران هشدار رگبار و رعد و برق در ۱۱ استان کشف سلاح شیمیایی مخفی دولت بشار اسد