فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۷۴۸۳
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۲۸-۱۱-۱۴۰۰
کد ۸۲۷۴۸۳
انتشار: ۱۳:۲۴ - ۲۸-۱۱-۱۴۰۰

عقب‌نشینی سازمان سینمایی از نظارت بر سریال‌های خانگی/ پایان یک مناقشه طولانی

عقب‌نشینی سازمان سینمایی از نظارت بر سریال‌های خانگی/ پایان یک مناقشه طولانی
سازمان سینمایی برای نخستین بار از ادعای نظارت بر سریال‌های نمایش خانگی دست برداشت و آن‌ها را رسما به ساترا واگذار کرد.

در حالی که در ماه‌های گذشته، اختلاف نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان صداوسیما بر سر اختیار نظارت بر سریال‌های نمایش خانگی و پلتفرم‌های وی‌اودی بالا گرفته بود، به نظر می‌رسد این اختلاف نظر به پایان رسیده و سازمان سینمایی از ادعای نظارت بر سریال‌های خانگی دست برداشته است.

به گزارش صبا، عصر دیروز ۲۷ بهمن ماه حبیب ایل‌بیگی معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی در گفتگو با ایرنا، ماحصل جلسات متعدد این سازمان با ساترا را در دو نکته دانست؛ نخست این که مجوز صادرشده از سوی سازمان سینمایی برای نمایش اینترنتی فیلم‌های سینمایی، کفایت کند و فیلم‌ها نیازمند مجوزی تازه از سوی ساترا برای نمایش در پلتفرم‌ها نباشند؛ امری که البته چندان مورد مناقشه هم نبود و تاکنون مواردی از ممیزی مجدد فیلم‌های سینمایی در پلتفرم‌ها گزارش نشده بود.

دوم این که بررسی و صدور مجوز برای سریال‌های خانگی، از سوی سازمان سینمایی متوقف شده و همه این امور به ساترا محول شود.

این مورد عملا به معنای آن است که سازمان سینمایی برای نخستین بار، از ادعای محق بودن خود برای نظارت بر سریال‌های خانگی دست برداشته است. این در حالی است که در ماه‌های اخیر، محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی چند بار از لزوم بازگشت اختیار نظارت بر این سریال‌ها به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سخن گفته و اعلام کرده بود: معتقدیم باید صفر تا صد جریان وی‌او‌دی‌ها به ارشاد برگردد.

بنابراین با این اتفاق، می‌توان پرونده اختلاف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان صداوسیما بر سر نظارت بر سریال‌های نمایش خانگی را که منجر به صدور مجوزهای دوگانه شده بود، پایان‌یافته تلقی کرد.

این در حالی است که سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر در فضای مجازی (ساترا) همچنان دارای قانون مصوب مجلس شورای اسلامی برای تاسیس نیست و حدود و ثغور فعالیت آن بر اساس متن قانون تعیین نشده است. بنابراین مشخص نیست آیا تفاهم‌نامه میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان صداوسیما، با تغییر مدیران یا اختلاف نظرهای احتمالی دو نهاد بر سر مسایل دیگر، پابرجا باقی بماند یا خیر.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
captcha
انتقال رودری به بارسلونا؛ منچسترسیتی با پیشنهاد نهایی بارسا موافقت کرد قرار است مهر امسال چه تغییری در مدارس رخ دهد؟ جزئیات برنامه آموزش و پرورش  روسیه: کارخانه تولید قایق‌های بدون سرنشین اوکراین را نابود کردیم اعلام آمادگی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان اندونزی بقائی: کانادا به «تیم ذخیره» آمریکا در جنگ علیه ایران تبدیل شده است کشاورزان شمالی برای برداشت برنج عجله نکنند آتش‌سوزی عمدی در ارتفاعات دماوند؛ عامل حریق پیش از رسیدن نیروها گریخت تصویر رهبران ایران، حزب‌الله و اردوغان کنار هم؛ تبلیغات انتخاباتی لیکود جنجال‌ساز شد استقلال در انتظار پاسخ فیفا؛ پرونده یاسر آسانی وارد مرحله تازه شد ژنرال آمریکایی: انتظار نداشتیم پایگاه‌ها در منطقه توسط ایران ویران شوند کشف ۴ تن خاک طلا در تبریز؛ کارگاه استحصال طلا شناسایی و دو نفر دستگیر شدند هشدار پلیس فتا درباره ربات جعلی بانک ملی ترامپ: سخنگوی مستعفی کاخ‌سفید بچه‌هایش را بیشتر از من دوست داشت تونل توحید امشب مسدود می‌شود؛ رانندگان مراقب محدودیت تردد باشند عارف: گرانی وضعیت آزاردهنده‌ای پیدا کرده/ راهبرد دشمن استفاده از موج افزایش قیمت‌هاست و همه دستگاه‌ها باید برای مقابله با آن به میدان بیایند