فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۷۶۷۳
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۳۰-۱۱-۱۴۰۰
کد ۸۲۷۶۷۳
انتشار: ۱۱:۴۸ - ۳۰-۱۱-۱۴۰۰

افزایش ۴۰ درصدی هزینه شست و شوی فرش

افزایش ۴۰ درصدی هزینه شست و شوی فرش
از مردم درخواست می‌شود برای شست‌وشوی قالی‌های خود با اتحادیه تماس بگیرند و شماره نزدیکترین واحد مجوز دار به محل سکونت خود را دریافت کنند.

رئیس اتحادیه قالیشویان کرج گفت: هر متر فرش  ماشینی سال گذشته ۱۳ هزار تومان و امسال ۱۸ هزار تومان شست‌وشو می‌شود.

محمدرضا احسانی نیا در گفت‌وگو با  ایسنا با اشاره به اینکه ارائه خدمات نوروزی واحدهای قالیشویی به مردم از مدتی قبل آغاز شده، اظهار کرد: از مردم درخواست می‌شود برای شست‌وشوی قالی‌های خود با اتحادیه تماس بگیرند و شماره نزدیکترین واحد مجوز دار به محل سکونت خود را دریافت کنند.

وی ابراز کرد: متاسفانه نزدیک عید برخی واحدهای غیر مجاز اقدام به ماشین نویسی و پخش تراکت می‌کنند و با سوء استفاده از بی اطلاعی مردم گاه اتفاقاتی رخ می‌دهد که قابل جبران نیست.

احسانی نیا گفت: اتحادیه قالیشویی  نمی‌تواند پاسخگوی مشکلاتی باشد که مردم با واحدهای غیرمجاز قالیشویی پیدا می‌کنند.

وی در پاسخ به اینکه نرخ شست و شوی هر متر قالی چقدر است، گفت: با توجه به اینکه از سال ۸۹ قیمت‌ها تغییری نکرده، پیشنهاداتی برای افزایش ارائه شده و به زودی ابلاغ می‌شود ولی در مجموع در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته هر متر با افزایش ۴۰ درصدی شست و شو می‌شود به عنوان مثال هر متر فرش  ماشینی سال گذشته ۱۳ هزار تومان و امسال ۱۸ هزار تومان شست‌وشو می‌شود.

ارسال به دوستان
بایدها و نبایدهای کمک های اولیه به مصدومان سوختگی و جراحات شدید در بحران‌ها علی مطهری: کنترل آمد و رفت تنگه هرمز ادامه خواهد یافت؛ به دشمن اجازه عبور نمی دهیم سقوط یک جنگنده آمریکایی در کویت روایت چرچیل از پایان جنگ جهانی دوم: پیروزی و تراژدی شورای دفاع: به هرگونه تعرض به نیروگاه‌ها، پاسخ قاطع و ویرانگر خواهیم داد سقوط سهام آسیا همزمان با تداوم تجاوزات آمریکایی-اسرائیلی به ایران معاون اول قوه قضاییه: حکم اغتشاشگران اجرا می شود؛ هیچ ارفاقی نخواهد شد شهادت رئیس اداره هواشناسی فرودگاهی بوشهر در حمله هوایی وزیر قطری خطاب به ترامپ: از ما به عنوان بهانه برای اهداف خود استفاده نکنید قانون جدید برای معاملات ملکی جدول پخش ویژه برنامه‌های کنکوری شبکه آموزش بیت‌کوین به کف قیمت دو هفته اخیر سقوط کرد مزار شهید علی لاریجانی (عکس) دستمزد کارگران در ۱۴۰۵ چگونه تعیین می‌شود؟/ جزییات محاسبه حقوق اعلام شد حزب‌الله لبنان: برای یک جنگ طولانی آماده ایم