فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۸۶۹۴
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۴ - ۰۶-۱۲-۱۴۰۰
کد ۸۲۸۶۹۴
انتشار: ۲۰:۵۴ - ۰۶-۱۲-۱۴۰۰

وزیر اطلاعات: بحران اوکراین نمونه دیگری از تلاش‌های شکست خورده آمریکا برای حفظ ابر قدرتی است

وزیر اطلاعات: بحران اوکراین نمونه دیگری از تلاش‌های شکست خورده آمریکا برای حفظ ابر قدرتی است
اگر ناتو از قدرت لازم برخوردار بود، آمریکا می‌توانست در افغانستان و یمن خودی نشان دهد اما عملا شاهد تضعیف متحدان پیمان ناتو در غرب آسیا هستیم.

وزیر اطلاعات با تاکید بر اینکه سیاست‌های آمریکا برای حفظ وجهه ابرقدرتی خود در دنیا همواره با شکست روبرو شده است گفت: بحران اوکراین نمونه دیگری از تلاش‌های شکست خورده غرب به رهبری آمریکاست.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات، روز جمعه در گردهمایی فرماندهان و پیشکسوتان تیپ 15 امام حسن مجتبی (ع) قرارگاه کربلا در اهواز ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای عرصه ایثار و مقاومت و تجلیل از مجاهدهای فرماندهان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس در استان شهید پرور خوزستان و بیان رشادت های سنگربانان حریم ولایت در این خطه مقدس افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد که  شکست‌های پی درپی دشمن روند رو به رشدی نسبت به گذشته پیدا کرده است.

وی با اشاره به  اینکه این شکست‌ها ابعاد پیدا و پنهان زیادی دارند گفت: تداوم شکست های آمریکا مدیون هدایت های حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی ، ایستادگی‌های ملت ایران و جبهه مقاومت و هماهنگی و هم افزایی نیروهای نظامی و امنیتی در منطقه می باشد.

وزیر اطلاعات با تاکید بر اینکه آمریکا و غربی‌ها در تلاش برای احیاء و ایجاد اتحادهای جدیدی با محوریت ناتو بوده‌اند گفت: با این وجود شاهد بودیم که آمریکا علیرغم همه هزینه‌هایی که کرده، با ذلت و سرافکندگی از عراق، افغانستان و سوریه خارج شده است.

خطیب با بیان اینکه هدف ناتو از پذیرش عضویت اوکراین، محاصره نظامی روسیه و چین بود تاکید کرد: اگر ناتو از قدرت لازم برخوردار بود، آمریکا می‌توانست در افغانستان و یمن خودی نشان دهد اما عملا شاهد تضعیف متحدان پیمان ناتو در غرب آسیا هستیم.

وی اضافه کرد: گسترش ناتو به سمت شرق،  تنش زا و تهدیدی جدی علیه ثبات و امنیت کشور های مستقل و مخالف سلطه آمریکا  در مناطق مختلف است. 

حجت الاسلام والمسلمین خطیب با بیان اینکه تمرکز قدرت در آمریکا و غرب یک ادعای منسوخ شده است گفت: آنچه امروز در وین می‌گذرد نشانه‌ای از اثبات قدرت ایران است.

وی تصریح‌ کرد: همان کشورهایی که ادعای ابرقدرت بودن را دارند امروز پذیرفته‌اند که باید در مقابل ایران با مذاکره و تفاهم رودرو شوند و حقوق ایران در زمینه‌های مختلف را بپذیرند.

وی به توسعه سطح ارتباطات  ایران به خصوص از زمان فعالیت دولت آیت الله رئیسی با کشورهای منطقه اشاره‌کرد و گفت: این کشورها امروز برای ارتباط بیشتر با ایران استقبال می‌کنند و از امنیتی که غرب به آنها وعده داده بود؛ بیش از پیش مایوس شده‌اند. 

خطیب با بیان اینکه در میان برنامه‌ریزی‌های دشمن، رژیم صهیونیستی تلاش دارد که مردم را از انقلاب و نظام ناامید کند گفت: قطعا چنین سیاستی موفق نخواهد بود. 

وزیر اطلاعات افزود: دولت مردمی و انقلابی ایران در کنار ملت در مسیر توسعه و بهبود شرایط گام برمی‌دارد  وقطعا اجازه بهره برداری دشمن را نخواهد داد .

وزیر اطلاعات در پایان گفت: افق بسیار روشنی درپیش است و قطعا آینده‌ای بهتر برای ملت ایران رقم زده خواهد شد.

ارسال به دوستان
captcha
توقف ۱۵ ساعته تردد در جاده چالوس در ۲۷ مهر؛ مسیرهای جایگزین اعلام شد ویتامینی برای محافظت از کلیه‌ها کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در ایران؛ نسبت پرستار به تخت باید افزایش یابد اعدام پنج نفر در عربستان سعودی کشف یک تن مواد مخدر گل و ۲۵۰ لیتر مشروبات الکلی در اسدآباد همدان درباره التهاب حاد پانکراس بیشتر بدانید بر خلاف نماینده رسمی ایران، فیلم مجید مجیدی در اسکار 2027 شانس خوبی دارد «فولاد تایم»؛ پیام حمید مطهری به هواداران پیش از بازی با نساجی تیم ملی فوتبال ساحلی ایران با برد پرگل مقابل عمان تورنمنت بلاروس را آغاز کرد نام لیونل مسی چرا روی یک گیاه کوهستانی در آمریکای جنوبی گذاشته شد؟ زلزله ۳.۵ ریشتری کاشمر را لرزاند عرضه بورسی زعفران خراسان شمالی آغاز شد؛ سهم کشاورزان از سود بیشتر می‌شود جزئیات پرونده ۱۰ کارمند مالیاتی مشهد؛ اتهام رشوه و اختلاس ترکیه خواستار تضمین آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز شد حذف شطرنج‌بازان اسرائیلی از مسابقات جهانی شطرنج آماتور در مالزی