۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۶
کد خبر ۸۳۸۲۹۸
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۱۶-۰۲-۱۴۰۱
کد ۸۳۸۲۹۸
انتشار: ۱۲:۱۵ - ۱۶-۰۲-۱۴۰۱

سازمان جهانی بهداشت: آمار واقعی مرگ‌های کرونایی در جهان 15 میلیون نفر است

سازمان جهانی بهداشت: آمار واقعی مرگ‌های کرونایی در جهان 15 میلیون نفر است
تنها در هند چهار میلیون و ۷۰۰ هزار مرگ ناشی از کووید روی داده که ۱۰ برابر ارقام رسمی اعلام شده است.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) برآورد کرده که همه‌گیری کووید ۱۹ باعث مرگ تقریبا ۱۵ میلیون نفر در سراسر جهان شده است.

به گزارش ایسنا، این سازمان معتقد است که بسیاری از کشورها شمار مرگ و میر ناشی از کووید را کمتر از میزان واقعی برآورد کرده‌اند. طبق آمار ارائه شده از سوی سازمان جهانی بهداشت، تاکنون تنها حدود پنج میلیون و ۴۰۰ هزار مورد مرگ به دلیل ابتلا به کرونا در جهان گزارش شده است.

بنابر گزارش جدید این سازمان، تنها در هند چهار میلیون و ۷۰۰ هزار مرگ ناشی از کووید روی داده که ۱۰ برابر ارقام رسمی اعلام شده است. این رقم تقریبا یک سوم مرگ و میر ناشی از کووید در جهان است.

با این حال دولت هند این برآورد را زیر سوال برده و در مورد شیوه ارزیابی ابراز نگرانی کرده است. این در حالی است که مطالعات دیگر به نتایج مشابهی در مورد مقیاس مرگ و میر در این کشور رسیده‌اند.

معیاری که توسط سازمان جهانی بهداشت مورد استفاده قرار می‌گیرد، مرگ و میر "اضافی" نامیده می‌شود. یعنی تعداد افرادی که بیش از آمار قابل انتظار و براساس نرخ معمول مرگ و میر در همان منطقه قبل از آغاز همه گیری، جان خود را (در این دو سال) از دست داده‌اند.

این محاسبات همچنین مرگ و میرهایی را در نظر می‌گیرد که مستقیما به کووید مربوط نیست بلکه در عوض به خاطر عوامل دیگری مانند عدم دسترسی افراد به بیمارستان برای مراقبت اتفاق افتاده است.

با این وجود سازمان جهانی بهداشت تاکید کرده که تصور می‌شود اکثر این ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار مرگ اضافی که بیشتر از پنج میلیون و ۴۰۰ هزار مرگ گزارش شده، است مستقیما به ویروس کووید مرتبط بوده نه سایر عوامل.

براساس ارقام سازمان جهانی بهداشت، علاوه بر هند کشورهای روسیه، اندونزی، آمریکا، برزیل، مکزیک و پرو هم دارای بالاترین ارقام مرگ و میر "اضافی" هستند.

به گزارش شبکه خبری بی بی سی، این گزارش همچنین به نرخ مرگ و میر "اضافی" نسبت به جمعیت هر کشور هم پرداخته و بر اساس آن، نرخ مرگ و میر "اضافی" در بریتانیا مانند آمریکا، اسپانیا و آلمان در سال های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱، بالاتراز میانگین جهانی بوده است.

ارسال به دوستان
بازاری‌ها فروشنده شدند؛ بازگشت دلار به کانال ۶۲ هزار تومان «به‌دنبال جنگ نیستیم، اما پاسخ هر تجاوزی را کوبنده‌تر از قبل می‌دهیم» هشدار رادان به پلیس: در توقیف خودروی بی حجاب ها زد و بندی برای یدک کشی و پارکینگ ایجاد نشود (فیلم) استوری هادی چوپان برای توماج صالحی؛ درخواست از رهبری (+عکس) عباس عبدی: ضربه ایران به اسرائیل پیروزی راهبردی بود /جذب حمایت مردم از این حمله در تعارض با برخورد با زنان در خیابان ها است دیدنی های امروز؛ از سالگرد نسل کشی ارامنه تا اعتراضات دانشجویی در آمریکا کشفی تازه و متفاوت از تصور پیشین درباره مرز میان مرگ و زندگی محروم‌ ترین و برخوردارترین استان‌ های کشور کدامند؟ جمیله علم‌الهدی، «بانوی اول ایران» در پاکستان! (+عکس) مقایسه نرخ رشد اقتصادی ایران در میان اقتصادهای بزرگ دنیا (+جدول) بازگشت آخرین پادشاه مصر پس از ۷۲ سال غیبت (+عکس) عروس بزرگ امام خمینی درگذشت؛ معصومه حائری که بود؟ جزئیات تذکر رهبری درباره گشت ارشاد جانشین فرمانده سپاه : عملیات «وعده صادق» صهیونیست ها را مضحکه تمام جهان کرد / دشمنان از هر راهی التماس کردند تا جمهوری اسلامی اقدامی نکند، اما در این عملیات تصمیم حیدری گرفته شد سرکوب اعتراضات دانشجویی حامیان فلسطین در دانشگاه های آمریکا با گارد ایالتی  (+عکس)
وبگردی