۰۷ اسفند ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۹
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۶۷۷۲۳
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۰۵-۰۹-۱۴۰۱
کد ۸۶۷۷۲۳
انتشار: ۲۳:۰۰ - ۰۵-۰۹-۱۴۰۱

تسنیم: وریا غفوری و حسین رونقی آزاد شدند/ ایرنا: وریا غفوری آزاد نشده

تسنیم: وریا غفوری و حسین رونقی آزاد شدند/ ایرنا: وریا غفوری آزاد نشده
وریا غفوری و حسین رونقی که اخیراً بازداشت شده بودند با تبدیل قرار بازداشت موقت و سپردن وثیقه از زندان آزاد شدند.

وریا غفوری و حسین رونقی با تبدیل قرار بازداشت موقت و سپردن وثیقه از زندان آزاد شدند.

به گزارش تسنیم، وریا غفوری و حسین رونقی که اخیراً بازداشت شده بودند با تبدیل قرار بازداشت موقت و سپردن وثیقه از زندان آزاد شدند.

در دستور رئیس دستگاه قضا خطاب به مراجع و مراکز ذیربط قضایی آمده بود: نسبت به آن دسته از زندانیان که شرایط بهره‌مندی از ارفاقات قانونی را دارا می‌باشند، نهایت مساعدت و معاضدت انجام گیرد و مقدمات آزادی و بازگشت آنها به آغوش گرم خانواده‌های‌شان در اولین فرصت ممکن فراهم شود.

گفتنی است، در دستور رئیس دستگاه قضا تصریح شده بدیهی است کسانی که در قضایای اخیر مرتکب جنایت شده و مدافعان امنیت مردم را شهید و مجروح کردند و اموال مردم را به آتش کشیدند و قرآن را سوزاندند، قابل اغماض و بخشش نیستند و برای عناصر و مسببان اصلی اغتشاشات اخیر، هیچ جای ارفاق وجود ندارد.

ایرنا: وریا غفوری آزاد نشده است

ايرنا نوشت: برخلاف خبر برخی رسانه‌ها وریا غفوری تاکنون آزاد نشده است. پیگیری‌های خبرنگار ایرنا از منابع آگاه از احتمال آزادی غفوری در روز یکشنبه پس طی مراحل قضایی و اداری حکایت دارد.

ارسال به دوستان
ویتکاف وارد ژنو شد پزشکیان: در یک سال گذشته، به اندازه همه مشکلات این ۴۷ سال را تجربه کردیم عمان: البوسعیدی و عراقچی در ژنو دیدار کردند دور سوم مذاکرات ایران - آمریکا ؛ امروز ژنو پیشنهادهای ایران روی میز آمریکا؛ عمان پیام تهران را به طرف آمریکایی می دهد استاندار مازندران: دریای خزر در سال ۱۲۰۰ متر پسروی می کند قائم‌پناه: در سفر رئیس جمهور به مازندران، ۴۸ هزار میلیارد تومان تفاهم‌نامه امضا شد عضو کمیسیون امنیت ملی: آمریکایی‌ها صلاحیت اظهارنظر درباره توان موشکی ایران را ندارند واکنش روزنامه اطلاعات به عزل یک مسئول وزارت اقتصاد به دلیل توهین به عزاداری برای جان‌باختگان: پست دیگری به او ندهید! مرگ خاموش پناهجویان در سواحل اروپا و نقشه برای اخراج آنها که زنده مانده اند عطریانفر: هیچ تهدید خارجی به‌ اندازه، شکاف داخلی خطرناک نیست ادامه فحاشی های ترامپ به 3 زن و یک مرد: آنها دیوانه، روان پریش و با ضریب هوشی پایین اند! شلیک به همسر بعد از صدور رای طلاق کادیلاک شاسی بلند با فضای داخلی هتلی (+عکس) انتقاد حسین شریعتمداری از پزشکیان: چرا دولت شما مخالف سختگیری به دانشجویان است؟