۳۰ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۳۰ آذر ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۷۵۸۰۹
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۲ - ۰۵-۱۱-۱۴۰۱
کد ۸۷۵۸۰۹
انتشار: ۰۷:۵۲ - ۰۵-۱۱-۱۴۰۱

آغاز بزرگترین مانور نظامی مشترک اسرائیل و امریکا / رسانه های اسرائیل: پیام به ایران است / مقام امریکایی: نیست

آغاز بزرگترین مانور نظامی مشترک اسرائیل و امریکا / رسانه های اسرائیل: پیام به ایران است / مقام امریکایی: نیست
مقام امریکایی: پیام این مانور این است جنگ در اوکراین و تهدیدات چین باعث نمی شوند امریکا تهدید ایران را نادیده بگیرد.

مانور مشترک بزرگ نظامی اسرائیل و امریکا آغاز شد. رسانه های اسرائیلی آن را "مهمترین" توصیف کردند که "حامل پیام به ایران است" اما یک مقام امریکایی به خبرگزاری فرانسه گفت این مانور علیه ایران نیست.

به گزارش عصرایران به نقل از خبرگزاری فرانسه و آناتولی، این مانور نظامی از روز دوشنبه این هفته آغاز شد و تا جمعه ادامه دارد. در این مانور، هزاران نیرو، 12 کشتی و 142 هواپیما از جمله بمب افکن های دارای ظرفیت حمل بمب اتمی مشارکت دارند.

مقام ارشد نظامی امریکا به خبرگزاری فرانسه گفت این مانور به دنبال تکامل میان ارتش های دو طرف است.

مقام ارشد امریکایی که خواست نامش اعلام نشود ادامه داد: هیچ الگوهایی برای حمله به اهداف ایرانی در این مانور وجود ندارند و تمرین های نظامی اسرائیل و امریکا، علیه یک دشمن مشخص نیست. او افزود: حجم تمرین های نظامی با مجموعه ای از سناریوها مرتبط است. ممکن است ایران از این تمرینات نظامی نتیجه گیری هایی کند.

 ناوهواپیمابر یو اس اس جرج اچ دبلیو بوش (USS George H.W. Bush) - آرشیوی - آناتولی

آغاز بزرگترین مانور نظامی مشترک اسرائیل و امریکا / رسانه های اسرائیل: پیام به ایران است / مقام امریکایی: نیست

در این مانور ارتش اسرائیل و نیروهای تحت رهبری فرماندهی مرکزی ارتش امریکا (ارتش امریکا در جنوب غرب آسیا)‌ مشارکت دارند.

در بیانیه ارتش اسرائیل امده است: مانور  مشترک Juniper Oak میزان آمادگی مشترک اسرائیل و امریکا را آزمایش و روابط عملیاتی میان دو ارتش را تقویت می کند.

براساس این بیانیه،‌ کشتی های موشک انداز و زیردریایی از نیروی دریایی اسرائیل در این مانور مشترک با ناوهواپیمابر امریکایی مشارکت می کنند. همچنین کشتی های موشک انداز از نوع ساعر5 در مرکز دریا توسط کشتی آمریکایی سوختگیری شد تا هدف "گسترش مناطق عملیات ارتش اسرائیل در حالت های روتین و فوق العاده" تمرین شود.

در این تمرین، نیروهای هوایی، دریایی و زمینی اسرائیل و امریکا با تهدیدات دریایی فرضی، مقابله می کنند.

براساس بیانیه، نیروی هوایی اسرائیل و امریکا با مشارکت هواپیماهای جنگی و ترابری و پهپاد و بمب افکن های امریکایی برای سناریوهای مختلف تمرین و بمب های واقعی را در جنوب اسرائیل استفاده می کنند.

هواپیماهای سوختگیری اسرائیل از نوع "رام" و "بوئینگ کی سی 46 ای (Boeing KC-46A) از امریکا در این مانور حضور دارند و به سوختگیری جنگنده های اسرائیلی و امریکایی می پردازند. نیروهای زمینی اسرائیل و امریکا در این مانور حاضرند. دهها موشک شلیک می شود و هزاران نظامی مشارکت می کنند.

روزنامه اسرائیل یدیعوت آحارونت هم نوشت 6400 نظامی امریکایی در این مانور نظامی مشارکت می کنند 450 نفر از آنها در عملیات های زمینی حاضر هستند و بقیه در ناوهواپیمابر یو اس اس جرج اچ دبلیو بوش (USS George H.W. Bush) مستقرند.

این ناوهواپیمابر راکت های بی 52 و جنگنده های اف 35 و اف 15 و اف 18 دارد.
روزنامه اسرائیلی اضافه کرد: 142 هواپیما از جمله بمب افکن ها می توانند بمب اتمی حمل کنند در این مانور مشارکت دارند. این هواپیماها درباره الگوهای حمله به ایران آموزش می بینند. نیروها برای سناریوی حمله به ایران شامل هجوم به خاک کشور دشمن، کسب برتری بر سامانه های دفاع هوایی پیشرفته و نابودی اهداف حفاظت شده زیرزمین تمرین خواهند کرد.
 
این برای سومین بار از سال گذشته میلادی تاکنون است که نیروی هوایی امریکا و اسرائیل، تمرین مشترک حمله به تاسیسات هسته ای ایران برگزار می کنند.  رسانه دولتی اسرائیل هم گزارش داد گفته می شود این مهمترین مانور مشترک نظامی دو طرف است که تا روز جمعه آینده ادامه خواهد داشت.

این رسانه به نقل از مقام مسوول امریکایی که خواست نامش فاش نشود ادامه داد: پیام این مانور این است جنگ در اوکراین و تهدیدات چین باعث نمی شوند امریکا تهدید ایران را نادیده بگیرد. ایران، قدرت و حجم مانور را خواهد دید و متوجه خواهد شد کشورهایمان چه می توانند بکنند".

اسرائیل و امریکا نزدیک ترین روابط امنیتی و نظامی را در خاورمیانه دارند.

ایران واسرائیل یکدیگر را دشمن شماره یک خود می دانند.

 

ارسال به دوستان
تغییر چهره عجیب هیولای آمریکایی؛ چرا روی هواپیمای MC-130J فین‌لت نصب شد؟ یک تغییر ساده در نوشیدن قهوه که از حمله قلبی پیشگیری می‌کند وقتی کبد بی‌صدا فریاد می‌زند؛ هشدار درباره بیماری قرن کم‌تحرکی توقیف دومین نفتکش نزدیک ونزوئلا توسط امریکا (+عکس)/ کشتی در مسیر چین بود H‑۲۰ چین یا B‑۵۲ آمریکا: کدام بمب‌افکن برتر است؟ سال ۱۳۰۵؛ اتوموبیل همسر سرکنسول انگلستان (عکس) ۷ خوراکی علیه سرطان‌ها تفاوت جت تهاجمی و جت جنگنده در نبردهای مدرن دو دقیقه روانی یکی از ترسناک‌ترین صحنه‌های تاریخ سینما (تماشا کنید) رتبه‌بندی کیفیت جاده‌ها در جهان؛ ۱۰ کشور برتر در سال ۲۰۲۵ آیا ما فرزند یک انفجار ستاره‌ای هستیم؟ زیبا بروفه: شادمهر عقیلی به من گفت باید بیام خانه شوهرت را ببینم از خاک تا حیات؛ چگونگی تبدیل مواد معدنی خاک به مواد زنده / چرا مکمل‌ها به‌درستی جذب نمی‌شوند؟ اعتبار جهانی ۶۰ کشور از نگاه شهروندان ثروتمند جهان (+ اینفوگرافیک) هند؛ آوارگی خانواده فقیر به خاطر خون آلوده؛ صاحبخانه پسر ۷ ساله مبتلا به ایدز را بیرون کرد
نظرسنجی
طنز «مهران مدیری» را بیشتر دوست دارید یا طنز «رضا عطاران» را؟