۰۴ دی ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۴ دی ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۸۳۴۶۲
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ - ۲۹-۱۲-۱۴۰۱
کد ۸۸۳۴۶۲
انتشار: ۱۷:۲۹ - ۲۹-۱۲-۱۴۰۱

عمان:‌ هواپیماهای اسرائیلی اجازه فرود در خاک ما را ندارند

عمان:‌ هواپیماهای اسرائیلی اجازه فرود در خاک ما را ندارند
اجازه عبور هواپیماهای اسرائیلی از آسمان عمان تنها برای حصول اطمینان از رعایت معاهدات بین‌المللی در زمینه هوانوردی غیرنظامی و اطمینان از پایبندی عمان به آنچه در این معاهده متعهد شده است، می‌باشد.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری عمان گفت: این کشور به هواپیماهای اسرائیلی تنها اجازه عبور از حریم هوایی خود را خواهد داد و اجازه نمی دهد این هواپیماها در خاک عمان فرود آیند.

به گزارش ایرنا، پایگاه خبری «اثیر» امروز (دوشنبه) به نقل از «نایف العبری» رئیس سازمان هواپیمایی کشوری عمان نوشت: سلطنت عمان بدون اجازه فرود در خاک خود به هواپیماهای اسرائیلی تنها اجازه عبور از حریم هوایی خود را می‌دهد.

وی افزود که سازمان هواپیمایی کشوری یک نهاد فنی است و به کنوانسیون‌های بین المللی از جمله معاهده شیکاگو که در سال ۱۹۴۴ امضا شد و همه کشورهای جهان به آن پایبند هستند، متعهد است.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری عمان با اشاره به اینکه این کشور امسال پنجاهمین سال تعهدات خود به این معاهده (شیکاگو) را پشت سر می‌گذارد، افزود: اجازه عبور هواپیماهای اسرائیلی از آسمان عمان تنها برای حصول اطمینان از رعایت معاهدات بین‌المللی در زمینه هوانوردی غیرنظامی و اطمینان از پایبندی عمان به آنچه در این معاهده متعهد شده است، می‌باشد.

العبری در رابطه با هواپیماهای اسرائیلی گفت: بیانیه سازمان هواپیمایی کشوری عمان در رابطه با هواپیماهای عبوری کاملا روشن است مگر اینکه فرود اضطراری مطابق با آنچه در معاهده بین‌المللی آمده است، باشد، در غیر این صورت، فرود هواپیماهای رژیم اسرائیل در فرودگاه‌های عمان در هر حال ممنوع است.

سازمان هواپیمایی کشوری عمان در ۲۳ فوریه بدون اشاره به هواپیماهای اسرائیلی اعلام کرد که همه شرکت‌های هواپیمایی غیرنظامی تا زمانی که شرایط مقرر در قانون را داشته باشند، اجازه عبور از حریم هوایی این کشور را خواهند داشت.

گشودن آسمان عمان بر روی پروازهای هواپیماهای غیر نظامی رژیم اسرائیل پس از آن انجام شد که حدود هشت ماه قبل این هواپیماها برای اولین بار پرواز بر فراز عربستان سعودی را آغاز کردند اما با مشکل ممانعت از استفاده از حریم هوایی عمان که باعث صرفه جویی زیاد در هزینه و زمان پرواز می‌شد مواجه شدند.

این اقدام با میانجیگری آمریکا پس از سه ماه از طرح مجلس شورای عمان که مجازات‌های سخت‌تری را برای همکاری با اشغالگران رژیم اسرائیل تعیین کرد، انجام شد.

ارسال به دوستان
ساغر عزیزی: به جرم داشتن لوازم آرایش، شوهرم جورابش را در دهانم کرد و از من اعتراف گرفت ادعای نتانیاهو: تهدید‌های جدیدی از سوی تهران در حال ظهور هستند/ به دنبال درگیری نیستیم، اما چشمان‌مان باز است تمرکز نیروهای نظامی آمریکا بر «قرنطینه» ونزوئلا امگا۳ را با این 4 گروه دارویی مصرف نکنید صفر شدن ریسک مالیاتی؛ گشایش گره‌ قدیمی در رابطه صنعت و دانشگاه دستور وزیر آموزش و پرورش: در ایام اعتکاف، حق برگزاری هیچ امتحانی را ندارید رئیس سازمان برنامه و بودجه: لایحه بودجه ۱۴۰۵ برای جلوگیری از آسیب به معیشت مردم است فرمانده کل ارتش: بدون حضور آگاهانه زنان، دفاع از میهن محقق نمی‌شود روسیه: طی هفت ساعت، ۱۳۲ پهپاد اوکراینی را منهدم کردیم نتانیاهو: اجازه نمی‌دهیم هیچ کشوری در منطقه اف-۳۵ دریافت کند محمود فکری در گچساران ماندنی شد؛ وقتی جیب خالی مانع اخراج می‌شود! چرا بمب‌های آفریقای جنوبی قبل از آمدن نلسون ماندلا غیب شدند؟ انفجار یک مسجد در نیجریه زلنسکی: حمایت آمریکا برای عضویت در اتحادیه اروپا را دریافت کردیم فرمانده سپاه امام رضا(ع): فرمول همه‌جانبه حل مسائل کشور در دست بسیج است