۳۰ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۳۰ آذر ۱۴۰۴ - ۰۱:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۸۴۲۲۲
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۴ - ۰۷-۰۱-۱۴۰۲
کد ۸۸۴۲۲۲
انتشار: ۱۴:۰۴ - ۰۷-۰۱-۱۴۰۲

سرمربی کنیا: برای شوکه کردن ایران تلاش می‌کنیم

سرمربی کنیا: برای شوکه کردن ایران تلاش می‌کنیم
تیم ملی فوتبال ایران از ساعت ۲۰:۳۰ فردا سه شنبه در دیداری تدارکاتی در ورزشگاه آزادی به مصاف تیم ملی کنیا می‌رود.

انگین فیرات گفت که بیشتر بازیکنان تیمش نمی‌توانند منتظر دیدار با بازیکنان بزرگ فوتبال ایران باشند.

به گزارش خبرآنلاین، تیم ملی فوتبال ایران از ساعت ۲۰:۳۰ فردا سه شنبه در دیداری تدارکاتی در ورزشگاه آزادی به مصاف تیم ملی کنیا می‌رود.

اعضای تیم کنیا روز گذشته وارد تهران شدند و عصر دیروز یک تمرین سبک را در زمین شماره یک کمپ تیم‌های ملی برگزار کردند.

«انگین فیرات» سرمربی تیم ملی کنیا با سابقه کار در تیم‌های سپاهان و سایپا و همچنین دستیاری علی دایی در تیم ملی ایران انگیزه زیادی برای این مسابقه دارد.

فیرات گفت: باید بگویم که بازیکنان خوب تمرین کرده‌اند. سعی کرده‌ام پویایی‌های جدیدی را معرفی کنم که به نفع تیم باشد. بازی با ایران به من نشان می‌دهد که در آینده چه انتظاری دارم.

سرمربی کنیا از روحیات بازیکنان تیمش در آستانه دیدار با ایران تمجید کرد و افزود: خوشحالم که بازیکنان هم در داخل و هم خارج از زمین خود را به خوبی تطبیق داده‌اند و این وظیفه آنهاست که آنچه را که در تمرینات آموخته‌اند نشان دهند. بیشتر آنها نمی‌توانند منتظر دیدار با بازیکنان بزرگ فوتبال ایران باشند.

فیرات هرچند از دشوار بودن بازی با ایران آگاه است اما تاکید کرد که تیمش دست از تلاش بر نمی‌دارد. او گفت: ما مقابل یک تیم خوب بازی می‌کنیم و عقل سلیم حکم می‌کند که یک ارزیابی و سنجش خوب آسان نخواهد بود اما در مجموع، ما کیفیت خودمان را داریم و باید تا آخرین لحظه برای شوکه کردن میزبان تلاش کنیم.

سرمربی کنیا همچنین در پاسخ به سوالی درباره ترکیب تیم و خط خوردن چند بازیکن گفت که هواداران کنیایی نباید بیش از حد در مورد آنچه به عنوان حذف بازیکنان خوب برای مسابقه تصور می‌شود، مطالعه کنند. فیرات تاکید کرد: همه کسانی که در لیست اصلی نام برده می‌شوند در برنامه‌های آینده من هستند، اما بیایید ببینیم ترکیب نهایی چه چیزی را ارائه می‌دهد و اگر اصلاحاتی وجود داشته باشد، آنها در سریع‌ترین زمان ممکن انجام خواهند شد.

وی افزود: برخی از بازیکنانی که در ترکیب قرار نگرفتند در برنامه‌های من بودند اما مصدوم هستند و به همین دلیل آنها را کنار گذاشتم. اریک (یوهانا) و جونا (آیونگا) در برنامه‌های من بودند، اما آنها مصدوم شده‌اند. بنابراین در تاریخ آینده آنها را خواهیم دید.

ارسال به دوستان
اعتبار جهانی ۶۰ کشور از نگاه شهروندان ثروتمند جهان (+ اینفوگرافیک) آوارگی خانواده فقیر به خاطر خون آلوده؛ صاحبخانه پسر ۷ ساله مبتلا به ایدز را بیرون کرد ژیلا صادقی: همه از روی من اسکی می روند  پایان نگرانی والدین؛ تبدیل بازی‌های خشن به محتوای کودکانه با فناوری جدید  کلینتون، مایکل جکسون و شاهزاده انگلیسی در باتلاق فساد اخلاقی اپستین مریم امیرجلالی: برای چی لب هایم را اردکی کنم؟ هشدار رئیس دانشگاه تهران: ایران در مرز بحران قطعی ‎آب قرار دارد/ اگر یک قطره آب هم برداشت نشود، ۲۰۰ سال طول می‌کشد تا سفره‌های زیر زمینی احیا شوند سد جگین سرریز کرد شوک والیبال ژاپن به اروپا؛ صعود مقتدرانه اوساکا به فینال جام باشگاه‌های جهان کارشناس روس: ایران از متحدان خود همچون مسکو، انتظار حمایت فعال‌تری دارد زلزله «لامین یامال» در بازار کیت‌های فوتبالی؛ عبور اعجوبه بارسلونا از مسی و امباپه در سال ۲۰۲۵ بن‌گویر خواستار ساخت زندان امنیتی با حصار تمساح‌ شد مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه حضور علی لاریجانی در جلسه شورای‌ عالی هماهنگی اقتصادی
نظرسنجی
طنز «مهران مدیری» را بیشتر دوست دارید یا طنز «رضا عطاران» را؟