۰۱ دی ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۷
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۰۸۸۰۸
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۰۴-۰۷-۱۴۰۲
کد ۹۰۸۸۰۸
انتشار: ۰۹:۴۷ - ۰۴-۰۷-۱۴۰۲

حمله کیهان به انتقاد رضاکیانیان از اظهارات جمیله علم الهدی !

حمله کیهان به انتقاد رضاکیانیان از اظهارات جمیله علم الهدی !
روزنامه کیهان نوشت: جمیله علم الهدی همسر فرهیخته رئیس جمهور در مصاحبه با نیوزویک با اشاره به احساس تنهایی زن در جوامع غربی، به بیان این واقعیت پرداخت که در ایران به سبب حمایت اعضای خانواده از زن، تمایلات خشن فمینیستی در بین بانوان ایرانی وجود ندارد. سخن به مذاق برخی که همواره به دنبال چهره دروغینی از وضعیت زن در ایران هستند خوش نیامد.
رضا کیانیان بعد از اظهارات جمیله علم الهدی که گفته بود مردان ایرانی از رن‌های خود نمی‌خواهند که در بیرون از خانه کارکند، خطاب به او گفته بود از طرف مردان ایرانی حرف نزند.
 
موضعگیری او به مذاق روزنامه کیهان خوش نیامده و نوشته است: همسر فرهیخته رئیس جمهور در مصاحبه با نیوزویک با اشاره به احساس تنهایی زن در جوامع غربی، به بیان این واقعیت پرداخت که در ایران به سبب حمایت اعضای خانواده از زن، تمایلات خشن فمینیستی در بین بانوان ایرانی وجود ندارد.
 
این سخن به مذاق برخی که همواره به دنبال چهره دروغینی از وضعیت زن در ایران هستند خوش نیامد. از جمله این افراد بازیگری بود که با سوابقی از هواداری گروهک‌های مارکسیست تا ریزه‌خواری از سفره نجس ضیافت‌های سفارت انگیس پلید شناخته می‌شود. طبعا او در مقام پاسخ به یک استاد شناخته شده دانشگاه، زبانی جز زبان اهانت بلد نبود.
ارسال به دوستان
عنایت بخشی بازیگر قدیمی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد تصاویر ماهواره‌ای جدید، ارتش اسرائیل را رسوا کرد حمله تند فنونی‌زاده به کاپیتان تراکتور: «منتظر شما در تهران هستیم» دانمارک سفیر آمریکا را احضار کرد رشد منفی مصرف برق پاییز بن‌بست در خروج «بمب» ناکام سرخ‌ها؛ چالش بزرگ پرسپولیس برای توافق با سرژ اوریه مصرف  ظروف یک‌بار مصرف پلاستیکی در سازمان محیط زیست ممنوع شد توقیف لندکروز قاچاق در شرق گیلان اینستاگرام پربازدیدترین رسانه اجتماعی ایران باقی ماند کارگاه تعاملی سواد مالی برای کودکان برگزار شد/ سرمایه‌گذاری بانک ملی ایران برای نسل آینده دولت در مسیر پرچالش رفع فیلترینگ؛ وزیر ارتباطات پای کار ایستاده است نوجوانی در یک دورهمی در شب یلدا دایی اش را کٌشت ادارات تهران زیر ذره‌بین مصرف برق در زمستان ثبات یوزها در رنکینگ جهانی؛ ایران همچنان در رتبه بیستم فیفا و تعقیب ژاپن در آسیا افشای مشخصات مقاوم‌ترین گوشی تاریخ پوکو