۲۲ اسفند ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۶
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۱۷۵۳۴
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۴ - ۲۱-۰۸-۱۴۰۲
کد ۹۱۷۵۳۴
انتشار: ۲۳:۰۴ - ۲۱-۰۸-۱۴۰۲

شایعه جریمه ۱۰ درصدی بازیکنان پرسپوليس!

شایعه جریمه ۱۰ درصدی بازیکنان پرسپوليس!
بعد باخت بازی مقابل سپاهان، شایعه‌ای مبنی بر جریمه ۱۰ درصدی بازیکنان پرسپوليس توسط مدیریت باشگاه شکل گرفت که با موضع تند آنها همراه بود.

بعد از شکست مقابل سپاهان اصفهان شایعه‌ای در رختکن تیم مبنی بر جریمه ۱۰ درصدی شکل گرفته که با موضع تند آنها مواجه شد.

به گزارش “ورزش سه”، پرسپوليس بعد از سال‌ها در نقش جهان مقابل سپاهان شکست خورد تا شرایط این تیم و هوادارانش طی هفته‌های اخیر خوب پیش نرود و آنها مدت‌ها با برد فاصله داشته باشند.

بعد از این باخت اما شایعه‌ای مبنی بر جریمه ۱۰ درصدی بازیکنان پرسپوليس توسط مدیریت باشگاه شکل گرفت که با موضع تند آنها همراه بود.

با این حال با پیگیری صورت گرفته مشخص شد که این شایعه صحت ندارد و باشگاه تصمیمی برای جریمه بازیکنان و اعضای تیم ندارد و در چنین شرایطی به دنبال ایجاد حاشیه نخواهد بود.

برچسب ها: پرسپولیس ، سپاهان
ارسال به دوستان
عراقچی در راهپیمایی روز قدس: با همین قوت ادامه خواهیم داد سنتکام مرگ چهار نظامی‌ آمریکایی در عراق را تایید کرد اطلاعیه شماره ۲۵ ارتش: حمله پهپادی گسترده ایران به ستاد نیروهای دفاعی اسرائیل وزیر ارشاد و شهردار تهران در راهپیمایی روز قدس (+عکس) سی ان ان: افزایش سربازان کشته شده آمریکایی به ۱۱ نفر سردار رادان در راهپیمایی روز قدس پیکر حمید هیراد به خانه ابدی بدرقه شد هشدار کمیسیون ملی یونسکو در ایران درباره آسیب آثار تاریخی در جنگ / محکومیت حمله به مدرسه میناب، کاخ گلستان، مدارس و میراث فرهنگی سخنگوی وزارت خارجه: احتمال دارد در روزهای آینده با عملیات "پرچم دروغین" مواجه شویم احمد خاتمی در نماز جمعه تهران: تا آمریکا و رژیم صهیونی هستند بشریت روی آرامش نخواهد دید علی لاریجانی: عقل ترامپ نمی‌رسد/ دشمن کم آورده است قطعنامه راهپیمایی سراسری روز جهانی قدس/ خاورمیانه «مقاوم» شد حمله به بیش از ۲۰ بیمارستان و مرکز درمانی تاکنون آسیب موج انفجارهای حملات اخیر به برج آزادی تهران تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی برود یا نه؟ (نظرسنجی)
نظرسنجی
پیشنهاد شما درباره حضور یا عدم حضور تیم ملی فوتبال در جام جهانی ۲۰۲۶ ؟