اینستاگرام در هدفمندسازی تبلیغات چنان دقیق عمل میکند که گاهی اوقات حیرتزده میشوید. این شبکه اجتماعی از فعالیتهای شما در وبسایتها و اپلیکیشنهای دیگر نیز برای بهبود تجربهتان استفاده میکند. خوشبختانه، راههایی برای محدود کردن این دسترسیها وجود دارد.
به گزارش گجت نیوز، متا از ژوئیه ۲۰۲۶ کنترل Activity from other businesses را ارائه کرده تا استفاده کسبوکارها از اطلاعات ارسالیشان برای شخصیسازی تبلیغات و فید در اینستاگرام را محدود کنید.
برای تغییر این تنظیمات:
این تنظیمات، جمعآوری دادههای درون برنامهای یا ارسال دادهها توسط کسبوکارها را متوقف نمیکند؛ تبلیغات بر اساس فعالیتهای شما داخل برنامه همچنان نمایش داده خواهند شد.
برای محدود کردن دسترسی اینستاگرام به گوشی:
برای همگامسازی مخاطبین، در Accounts Center > Your information and permissions > Upload contacts گزینه Connect contacts را غیرفعال کنید. برای حذف مخاطبین آپلود شده قبلی، به Instagram.com و بخش Manage contacts مراجعه کنید (حذف کامل تا ۹۰ روز طول میکشد).
حذف یک حساب از Accounts Center > Accounts، استفاده متا از اطلاعات مشترک برای شخصیسازی تبلیغات را محدود میکند.
متا از ۱۶ دسامبر ۲۰۲۵ تعاملات با هوش مصنوعی خود را برای شخصیسازی محتوا و تبلیغات به کار میبرد. تنظیمات مستقیم برای جلوگیری از این استفاده در حین چت وجود ندارد.
برای پاکسازی چتها در اینستاگرام:
این دستورات فقط زمینه ذخیرهشده را پاک میکنند و جایگزینی برای انصراف از تبلیغات یا جمعآوری دادههای عادی نیستند. هرگز اطلاعات حساس (نام، آدرس، جزئیات مالی یا پزشکی) را در چتهای هوش مصنوعی متا وارد نکنید.