کد خبر ۱۰۲۴۱۶
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۶ - ۰۹ اسفند ۱۳۸۸ - 28 February 2010
 
داروخانه ها و متروی تهران دولت را تهدید کردند که در صورت عدم پرداخت مطالبات آنها بزودی نحوه خدمت رسانی آنها به مردم کاملا متفاوت خواهد شد.
به گزارش جهان روز گذشته یک عضو شورای شهر تهران گفت: اگر دولت در اختصاص بودجه به متروي تهران دست از لجبازي برندارد پيش‌بيني مي‌شود كه مشكلات ترافيكي و حمل‌ونقلي مردم خصوصا در زمينه مترو طي دو هفته آينده بحراني شود.

محمدعلي نجفي با اشاره به افزايش سفرهاي بين شهري و تقاضاي مردم براي تردد در سطح شهر تاكيد كرد: تاكنون در اين زمينه چندين بار به رئيس شوراي شهر تهران تذكر داده‌ايم تا اين موضوع هر چه سريعتر طي هماهنگي ميان مسئولان ذي‌ربط دولتي و شهري برطرف شود كه متاسفانه تاكنون اين جلسات برگزار نشده و اگر هم جلسه‌اي برگزار شده به نتيجه مطلوب نرسيده است.

او افزود: طي هفته گذشته در بخشي از خطوط متروي تهران نواقص زيادي به چشم خورد كه باعث عصبانيت شهروندان نسبت به دولت و مديريت شهري شد به طوري‌كه آشكارا نسبت به دولت و مديريت شهري اظهار شكايت مي‌كردند.

اما سوی دیگر اخبار روز گذشته اولتیماتوم رئیس انجمن داروسازان به دولت بود که آنهم خبر ساز شد. رئيس انجمن داروسازان ايران اعلام كرد: اگر تا 15 اسفند ماه مطالبات شركت‌هاي داروساز داده نشود، تهديد انجمن به قوت خود باقي است و در يك روز و در يك شرايط معين داروخانه‌ها با بيماران نقدي حساب مي‌كنند و بيماران را براي دريافت مطالبات به سازمان‌هاي بيمه‌گر ارجاع مي‌دهند.

رهبر مژدهي‌‌آذر در گفت وگو با ایلنا در زمينه عدم پرداخت بدهي شركت‌هاي بيمه به داروخانه‌ها افزود: پيش از اين نيز در اين زمينه اخطار داديم و به استاندار به صورت رونوشت اعلام كرده و به مراكز امنيتي گفتيم كه چنان‌چه اين شرايط پرداختي بيمه‌ها به داروخانه‌ها كه با تاخير شش ماهه و احتمالا تا هفت و هشت ماه افزايش مي‌يابد، ادامه پيدا كند، داروخانه‌ها نقدا با بيمار روبرو مي‌شوند.

وي ادامه داد: داروخانه‌ها وضع مناسبي ندارند و به همين جهت احتمال دارد كه دارو را نقدا با دفترچه محاسبه كنند كه البته پس از اين اخطار تماس‌هاي مكرري گرفته شد و از سوي مسئولان قول‌هايي به انجمن داروسازي داده شد و اميدوارمان كرد تا طلبمان را بپردازند.
ارسال به تلگرام
ارسال به دوستان
پربازدید ها
علم و فناوری
نظرسنجی
تا حالا به کرونا مبتلا شده اید؟
بله
خیر
علائمش را داشته ام ولی مطمئن نیستم