فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۹۸۴۸۳
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۲ - ۱۰-۰۳-۱۳۹۴
کد ۳۹۸۴۸۳
انتشار: ۰۸:۰۲ - ۱۰-۰۳-۱۳۹۴

حذف پروفایل شبکه وای ـ فای در ویندوز 8.1

عصر ایران
چنانچه رمز شبکه‌ وای ـ فای خود را تغییر دهید با کلیک روی پروفایل شبکه برای اتصال به شبکه‌ وای ـ فای، ویندوز با رمز ذخیره شده‌ قبلی تلاش می‌کند به شبکه‌ موردنظر متصل شود و به‌دلیل تطابق نداشتن رمز با رمز فعلی، عملیات اتصال صورت نمی‌گیرد.

یکی از امکانات بسیار خوب سیستم‌عامل ویندوز، به‌خاطر سپردن اطلاعات مربوط به اتصالات شبکه بخصوص اتصالات بی‌سیم است. به کمک این قابلیت شما فقط یک‌بار رمز شبکه وایرلس خود را در ویندوز وارد کرده و در اتصالات بعدی بدون نیاز به وارد کردن رمزعبور، به شبکه‌ موردنظر متصل می‌شوید.

حذف پروفایل شبکه وای ـ فای در ویندوز 8.1

این قابلیت برای همه کاربران مفید است، اما گاهی ممکن است به دلایل متعدد، نیازمند پاکسازی رمزهای ذخیره شده اتصالات شبکه در ویندوز باشید. به‌عنوان مثال چنانچه رمز شبکه‌ وای ـ فای خود را تغییر دهید با کلیک روی پروفایل شبکه برای اتصال به شبکه‌ وای ـ فای، ویندوز با رمز ذخیره شده‌ قبلی تلاش می‌کند به شبکه‌ موردنظر متصل شود و به‌دلیل تطابق نداشتن رمز با رمز فعلی، عملیات اتصال صورت نمی‌گیرد. در این شرایط مجبورید پروفایل ذخیره شده از شبکه‌ را حذف کنید تا بتوانید دوباره برای وارد کردن رمز و ذخیره اطلاعات جدید اقدام کنید.در ویندوز 7 انجام این کار با ورود به Network & Sharing Center امکان‌پذیر است، اما کاربران ویندوز 8 و ویندوز 8.1 برای انجام این کار با مشکلاتی مواجه هستند.اگر شما نیز کاربر این نسخه از سیستم‌عامل ویندوز هستید، می‌توانید با استفاده از روش زیر برای حذف پروفایل شبکه در ویندوز 8 و 8.1 اقدام کنید:

ویندوز 8

1 ـ ابتدا روی آیکون شبکه از پایین سمت راست نوار وظیفه (کنار ساعت ویندوز) کلیک کنید تا فهرست شبکه‌های وایرلس در اختیار شما قرار گیرد.

2 ـ روی نام شبکه‌ موردنظر کلیک راست یا کلیک چپ ماوس را فشار داده و چند لحظه نگه دارید تا منویی نمایش داده شود.

3 ـ از منوی به‌نمایش درآمده گزینه‌ Forget this network را کلیک کنید.

ویندوز 8.1

در برخی نسخه‌های ویندوز 8.1 (با توجه به استفاده از به‌روزرسانی‌های ارائه شده) امکان استفاده از کلیک راست روی نام شبکه یا دسترسی به منوی موردنظر با نگه‌داشتن ماوس وجود ندارد. در این نسخه‌ها می‌توانید از روش‌های دیگری کمک بگیرید که شما را با آنها آشنا می‌کنیم:

روش اول

1ـ روی آیکون شبکه کنار ساعت ویندوز کلیک و از فهرست شبکه‌های موجود، شبکه‌ موردنظر را انتخاب کرده و گزینه‌ Connect را فشار دهید.

2 ـ همان‌طور که انتظار می‌رود عملیات اتصال با شکست مواجه می‌شود، اما در پنجره‌ نمایش شکست در اتصال، گزینه‌ Forget network نیز به چشم می‌خورد. با کلیک روی این گزینه می‌توانید پروفایل موردنظر را حذف کنید.

روش دوم

1 ـ نشانگر ماوس خود را به بالا یا پایین سمت راست صفحه‌نمایش برده و کمی صبر کنید تا نوار Charm نمایش داده شود.

2ـ ابتدا گزینه‌ Settings و در ادامه Change PC settings را کلیک کنید.

3ـ در نوار تنظیمات سیستم، روی Network کلیک کرده و پس از مراجعه به بخشConnections، در سمت راست گزینه‌ Wi-Fi را پیدا و روی لینک Manage known networks کلیک کنید.

4 ـ فهرستی از پروفایل‌های ذخیره شده در ویندوز برای شما به‌نمایش درمی آید که می‌توانید با کلیک روی هرکدام از آنها و انتخاب گزینه ‌ Forget، پروفایل ذخیره شده را حذف کنید.

منبع: جام جم کلیک
پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
captcha
وقتی بنزین کار دست شوروی داد! / عملیاتی که سوژه طنز تبلیغات آلمانی ها شد (+عکس) آرمین شمسی‌پور قهرمان جهان شد؛ طلای ایران در کشتی فرنگی جوانان قالیباف: آمریکایی ها منتظر معجزهٔ دلقک‌هایی مثل هگست و بسنت نباشند روبرتو کارلوس ازدواج کرد؛ مراسم عقد اسلامی اسطوره برزیلی با عروس عرب‌تبار (+عکس) وقتی شطرنج به یک اثر هنری هندی تبدیل می شود (تصویری) هشدار فوری امارات درباره تهدید احتمالی موشکی ادعای ارتش اسرائیل درباره هدف قرار دادن رهبران حماس در غزه اگر ماه ناگهان ناپدید شود، چه اتفاقی برای زمین می افتد؟ حاج علی اکبری: همسر رهبر شهید در بستر بیماری هستند پپ گواردیولا سفره دلش را باز کرد؛ از طلاق و تنهایی تا آخرین روزهای سیتی سیاه دانه و سرطان؛ واقعیت علمی پشت یک ادعای قدیمی چرا افراد آرام حین رانندگی خشن می شوند؟ بازگشت قدرتمند طلا؛ قیمت اونس در آگوست ۹ درصد رشد کرد کولا؛ عمیق ترین چاهی که انسان در زمین حفر کرد رابطه جالب دارچین و آلزایمر