کد خبر ۶۳۸۸۳۱
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۵ - ۱۳ آبان ۱۳۹۷ - 04 November 2018
اطلاع رسانی تبلیغی

گرجستان کشوری است زیبا و آرام برای زندگی . شما ساعتهای زیادی میتوانید آرامش را در گرجستان تجربه کنید .

در سالهای اخیر وضعیت گرجستان بهبود یافته ، توسعه بسیار بیشتری داشته و دولت این کشور برنامه ریزی های بسیار خوبی را برای توسعه در نظر گرفته و اجرا کرده است .

سرمایه گذاری در گرجستان از مهمترین اولویت های دولت گرجستان است، آنهم سرمایه گذاری های خارجی با ارقام بالا و به نفع کشور گرجستان .

در این بین ، تعداد زیادی ایرانی برای زندگی به گرجستان مهاجرت کرده اند . اقامت گرجستان برای ایرانیان مقیم این کشور تبدیل به یک موضوع مهم شده است .

از چندین ماه پیش دولت گرجستان، ارائه گواهی عدم سوء پیشینه را برای کلیه اتباع ایرانی برای درخواست اقامت گرجستان اجباری کرده است .

راهنمائی برای اخذ اقامت گرجستان بصورت آسان و خدمات گذر موقت خودرو از گرجستان به ایران

هر ایرانی در صورتی که قصد اخذ اقامت گرجستان را داشته باشد لازم است پیش از ورود به گرجستان گواهی عدم سوءپیشینه تهیه کند. پس از آنکه شخص وارد گرجستان شد گواهی عدم سوء پیشینه را برای تائید به سفارت جمهوری اسلامی ایران در گرجستان میبرد . پس از تائید توسط سفارت ایران در گرجستان، نامه باید توسط وزارت امور خارجه گرجستان به تائید برسد . در این حالت، پس از رزرو وقت مناسب از وزارت امور خارجه گرجستان و تائید این وزارتخانه، گواهی عدم سوءپیشینه می بایست به پرونده اقامتی شخص اضافه شود .

خوشبختانه در حال حاضر مشکل بسیاری از ایرانیان در حال مرتفع شدن است، بطوری که ساختار مناسبی توسط سفارت محترم جمهوری اسلامی ایران در حال آماده شدن است و بر اساس آن صدور گواهی عدم سوء پیشینه بصورت اینترنتی در حال آماده سازی است و از این پس کلیه گواهی های عدم سوءپیشینه که تاریخ اعتبار آنها به اتمام می رسد و از درجه اعتبار ساقط میگردد توسط این سفارتخانه به تائید مجدد 3 ماهه خواهد رسید و مشکل بسیاری از هموطنان عزیز در کشور گرجستان حل خواهد شد .

کلیه گواهی های اقامت در گرجستان نیاز به گواهی عدم سوءپیشینه دارد و هر شخصی که این گواهی را بصورت تائید شده به مدارک اقامتی خود اضافه نکند به احتمال بسیار زیاد ریجکت خواهد شد .

اما در این میان شرکت خدمات مهاجرتی سام جورجیا، شرکت معتبر حقوقی و مهاجرتی با ملیت ایرانی در گرجستان توانسته با مذاکرات و تلاشهای فراوان این خدمات را برای متقاضیان شرکت خود به رایگان انجام دهد . هزینه ای توسط این شرکت بابت اقامت از متقاضی دریافت خواهد شد و کلیه مراحل فوق به رایگان توسط کارشناسان و وکلای حقوقی این شرکت انجام می پذیرد .

بگذارید روشهای مختلف اخذ اقامت گرجستان را قبل از آنکه از بحث دور شویم معرفی کنیم و آسانترین روش را برای شما ذکر کنیم.

روش اول - اقامت گرجستان از طریق خرید ملک : خرید ملک در گرجستان منجر به اعطای گواهی اقامت می شود. هر شخصی که به میزان حداقل 35 هزار دلار آمریکا ملکی را خریداری نماید به وی اقامت گرجستان بصورت موقت و یکساله اعطا می شود . این بعنوان قانون دولت گرجستان ذکر شده و در صورتی که سند خانه بنام شما باشد قابل تمدید است و هر سال میتوانید برای تمدید مجدد اقامت خود اقدام کنید.

روش دوم – اقامت گرجستان از طریق سرمایه گذاری : هر شخص خارجی که در گرجستان به میزان حداقل 300 هزار لاری سرمایه گذاری مستقیم داشته باشد به وی اقامت دائم گرجستان در ابتدا اعطا می شود. البته قوانین بزودی تغییر میکنند و این میزان سرمایه گذاری 300 هزار دلار خواهد شد. اگر کسی قصد سرمایه گذاری داشته باشد زمان حاضر و قبل از ژانویه 2019 بهترین زمان است.

روش سوم – اقامت کارمندی گرجستان : در این نوع اقامت شخص متقاضی به عنوان کارمند یک شرکت معتبر که سالها در حال کار در گرجستان است معرفی می شود . اسم و مشخصات فرد بعنوان کارمند در لیست مالیاتی شرکت مورد نظر ثبت میشود و ماهانه مبلغی معین که حاوی 20 درصد مبلغ حقوق شخص است بعنوان مالیات برای شخص در نظر گرفته می شود که در انتهای ماه بعنوان مالیات بر حقوق پرداخت می شود و البته این مبلغ توسط شخص متقاضی اقامت گرجستان پرداخت میشود.

روش چهارم – اقامت گرجستان از طریق ثبت شرکت : ثبت شرکت در گرجستان ساده است . با داشتن یک پاسپورت میتوانید در گرجستان شرکت ثبت نمائید. بعد از مدتی که شرکت خود را با نام و مشخصات دلخواه ثبت کردید و مالیات بر حقوق کارمندان را پرداخت نمودید و قراردادهائی را تنظیم کردید میتوانید از طریق شرکت خودتان اقدام نمائید و اقامت بگیرید. البته این روش اخذ اقامت از نظر حقوقی کمی مشکل است و بهتر است تا زمانی که شرکت خود را فعال ننموده اید درخواست اقامت ندهید زیرا به قطع توسط دولت گرجستان پاسخ منفی میگیرید .

راهنمائی برای اخذ اقامت گرجستان بصورت آسان و خدمات گذر موقت خودرو از گرجستان به ایران

روش پنجم – اقامت گرجستان از طریق تحصیل : افرادی که در گرجستان تحصیل می کنند میتوانند اقامت بگیرند . اگر بعنوان محصل یا دانشجو در گرجستان مشغول به تحصیل شوید و موفق شوید پذیرش تحصیلی بگیرید میتوانید اقامت بگیرید.

روش ششم – اقامت گرجستان از طریق ازدواج : افرادی که در گرجستان با یک تبعه گرجی ازدواج می کنند و ازدواج آنها صوری نیست می توانند اقامت گرجستان را بگیرند. البته این ازدواج باید واقعی باشد و هرگونه صوری بودن آن توسط پلیس امنیت گرجستان شناسائی می شود و مواردی نظیر دیپورت را در بر خواهد داشت .

ساده ترین راه برای داشتن اقامت گرجستان : اقامت کارمندی گرجستان

کلیه روشهای ذکر شده، روشهائی کاملاً قانونی برای اخذ اقامت گرجستان هستند اما ساده ترین و مقرون به صرفه ترین روش، اقامت کارمندی گرجستان است .

نکته مهم در خصوص اقامت کارمندی گرجستان این است که این نوع اقامت به هیچ عنوان صوری نمی باشد، زیرا قرارداد کاری آن کاملاً واقعی است و به تائید وزارت دادگستری گرجستان می رسد و به همین دلیل بسیار معتبر می باشد زیرا شما با شماره آی دی کارت گرجستان و پاسپورت خود مالیات را به دولت گرجستان پرداخت می نمائید .


خدمات جدید شرکت سام جورجیا :

شرکت سام جورجیا بعنوان معتبرترین شرکت حقوقی ایرانی در گرجستان در خصوص اموری مربوط به ریمونت و بازسازی ساختمان در گرجستان و همچنین امور خرید و فروش خودرو نیز فعالیت دارد .

املاک مسکونی که در گرجستان خریداری میکنید غالباً بصورت سفید هستند و نیاز به ریمونت و بازسازی داخلی دارند که اینکار توسط کارشناسان و مهندسان ساختمان در شرکت سام جورجیا صورت میگیرد .

همچنین، در زمینه خرید و فروش خودرو در گرجستان نیز، شرکت سام جورجیا فعال است .

در خصوص شرایط ورود خودروی گذر موقت از گرجستان به ایران با توضیحات کارشناس سام جورجیا در این زمینه همراه باشید :


شرایط ورود خودروی گذر موقت به ايران به شرح ذیر می باشد:

دوستان عزیز در ابتدا لازم به ذکر است ورود خودروهای امریکایی همچنین خودروی پورشه و مازراتی به ايران ممنوع می باشد.

خودرو به صورت گذر موقت در ابتدا مجوز تردد سه ماهه دریافت می‌کند و پس از آن به مدت دو سال هر سه ماه یک بار قابل تمدید می باشد.

بسته به حجم موتور، مدل و سال ساخت و برند خودرو هزینه ترخیص آن متفاوت می باشد.

هزینه ترخیص خودرو به مدت سه ماه با توجه به شرایط فوق الذکر از 1500تا 2200دلار می باشد.

اگر شخص متقاضی اقامت کشور گرجستان را داشته باشد و سه ماه از تاریخ آخرین خروجش از کشور ایران گذشته باشد هزینه ترخیص به صورت تقریبی 30 درصد کاهش میابد. (هزینه راننده کسر می‌شود)

سند خودرو صد در صد به نام خریدار میباشد. در صورتی که شخص خریدار جهت خرید خودرو در کشور گرجستان حضور داشته باشد سند به صورت قطعی به خریدار منتقل می‌شود و خودروی خریداری شده به همراه شخص خریدار و راننده جهت گذر موقت به ايران ارسال می‌گردد.

راهنمائی برای اخذ اقامت گرجستان بصورت آسان و خدمات گذر موقت خودرو از گرجستان به ایران

در صورتی که شخص خریدار در کشور گرجستان حاضر نباشد سند به صورت وکالتی به ایشان منتقل می‌گردد و خودرو به همراه راننده جهت گذر به ايران ارسال می‌گردد.

هزینه تمدید برای سه ماه دوم و بعد از آن به صورت تقریبی 20درصد کمتر از هزینه اعلام شده در سه ماهه اول بوده
و پس از دو سال خودرو باید از کشور ایران خارج شده و به مدت یک ماه وارد کشور گرجستان شود. و پس از آن می‌تواند مجددا جهت گذر وارد ایران شود.

خودروهای سوپر لوکس و خودروهای با حجم موتور بالای 5700 به سختی مجوز گذر دریافت می‌نمایند. و در این موارد کاملا موردی وارد ایران می‌شوند.

یک فقره چک ضمانت قابل استعلام به مبلغ اعلام شده توسط کارشناس گمرک جهت ورود خودرو به ايران در گمرک به صورت امانت دریافت می گردد.

در مدت تردد خودرو در ایران کلیه قطعات مورد نیاز خودرو در صورت لزوم از کشور گرجستان قابل ارسال میباشد.
در موعد بازگشت خودروی مورد نظر در کشور گرجستان به فروش می‌رسد.


آدرس دفتر سام جورجیا در گرجستان :

شعبه مرکزی : گرجستان ، تفلیس، خیابان گوجارتی اول، پلاک 20

شعبه میدان آزادی : گرجستان، تفلیس، خیابان پوشکینی، شماره 13

 

تلفن تماس کارشناسان خدمات سام جورجیا :

تلفن همراه : ۰۰۹۹۵۵۷۴۰۶۵۵۵۰  دارای تلگرام – واتس آپ و ایمو

تلفن همراه : ۰۰۹۹۵۵۷۴۰۶۹۱۰۴   دارای تلگرام – واتس آپ و ایمو

تلفن همراه : ۰۰۹۹۵597701934  دارای تلگرام – واتس آپ و ایمو

ارسال به تلگرام
ارسال به دوستان
پربازدید ها
علم و فناوری