کد ۸۴۰۱۰۵
انتشار: ۱۱:۵۹ - ۲۷-۰۲-۱۴۰۱

آموزش/ کاربران آیفون چگونه بفهمند که بلاک شده‌اند؟

آموزش/ کاربران آیفون چگونه بفهمند که بلاک شده‌اند؟
اگر پیام شما علامت «تحویل داده شد» نشان نداد یا گزینه SMS به شما نمایش داده نشد، احتمالاً بلاک شده‌اید.

خیلی وقت‌ها ممکن است افراد مستقیماً و عامدانه توسط طرف‌های دیگر مسدود (بلاک) شده باشند و امکان تماس با آنها را از دست بدهند. ولی گاهی نیز دلایل دیگری ممکن است موجب عدم برقراری تماس شما با مخاطب مورد نظرتان شده باشد، مثلا زمانی که او خارج از محدوده سرویسدهی اپراتورها قرار گرفته است یا حالت «مزاحم نشوید» را فعال کرده است.

خیلی وقت‌ها ممکن است افراد مستقیماً و عامدانه توسط طرف‌های دیگر مسدود (بلاک) شده باشند و امکان تماس با آنها را از دست بدهند. ولی گاهی نیز دلایل دیگری ممکن است موجب عدم برقراری تماس شما با مخاطب مورد نظرتان شده باشد، مثلا زمانی که او خارج از محدوده سرویسدهی اپراتورها قرار گرفته است یا حالت «مزاحم نشوید» را فعال کرده است. 


در واقع هیچ راه 100 درصدی برای مطلع شدن از اینکه آیا شماره بلاک شده است وجود ندارد مگر آنکه در اینباره از فرد مورد نظر مستقیما سوال کنید، ولی به هر حال می‌توانید از ترکیبی از روش‌ها برای آزمودن وضعیت و استنتاج کردن استفاده کنید.

یک نشانگر احتمالی مسدودشدگی نشانگر تحویل پیام در اپ iMessage است. وقتی با iMessage پیامی به سایر کاربران آیفون ارسال می‌کنید، پیام «تحویل شد» (یا پیام «خوانده شد»، در صورتی که گیرنده این گزینه را فعال کرده باشد) زیر پیام نمایش داده خواهد شد تا نشان داده شود که پیام شما دریافت شده است. این نشانگر در زمانی که به فردی پیام داده باشید که حالت «مزاحم نشوید (Do Not Disturb)» را فعال کرده است نیز ظاهر خواهد شد، حتی اگر او فعلا پیام شما را ندیده باشد.

آموزش کاربران آیفون چگونه بفهمند که بلاک شده‌اند؟

اگر تماس تلفنی مستقیماً به پست صوتی انتقال پیدا کند هم ممکن است نشانه بلاک شدن باشد، هرچند قطعی نیست. اگر شما وقتی که بلاک شده‌اید با کسی تماس بگیرید ممکن است یک بار صدای زنگ را بشنوید و سپس بلافاصله به پست صوتی بروید، و در آنجا از شما خواسته شود که پیام صوتی بگذارید. این وضعیت خیلی با حالتی که فردی امکان «مزاحم نشوید» را فعال کرده است یا مشکل اتصال به شبکه دارد متفاوت نیست. تفاوت اصلی آن این است که گیرنده صدای زنگ تلفن آنها را نخواهد شنید، و پیام شما به طور اتوماتیک در پوشه تمام صوتی «پیامهای بلاک‌شده» آنها قرار خواهد گرفت.

همچنین اگر با کسی تماس گرفتید در این حالت یک گزینه پاپ‌آپ را خواهید دید تا پیام متنیتان را، در عوض، به صورت یک پیام SMS معمول ارسال کنید. اگر پیام شما علامت «تحویل داده شد» نشان نداد یا گزینه SMS به شما نمایش داده نشد، احتمالاً بلاک شده‌اید.

منبع: اسلش‌گیر

ارسال به دوستان
مهم‌ترین صفت متمایزکننده افراد فوق‌العاده موفق چیست؟ ۸ چیزی که هرگز نباید داخل ماشین لباس‌شویی بیندازید چرا دموکرات‌ها «الاغ» شدند و جمهوری‌خواهان «فیل»؟ / ریشه ۱۵۰ ساله «نماد» دو حزب اصلی آمریکا «افسردگی سیرکادین» چیست؟ / نقش ساعت بیولوژیکی بدن در اختلالات خلقی کهن‌ترین داستان‌های بشر؛ از ملوان کشتی‌شکسته تا هفت خواهر آسمان وقتی یک سلاح هسته‌ای منفجر می‌شود چه اتفاقی می‌افتد؟ جام لیکورگوس؛ شیشه جادویی رومیان باستان که بعد از ۱۷ قرن هنوز هم شگفت‌انگیز است (+عکس) ۵ نشانه پنهان که می‌گوید در «حالت بقا» زندگی می‌کنید تفاوت پنیر موزارلا و پنیر پیتزا؛ کدام‌یک برای غذاهای مختلف انتخاب بهتری است؟ سیر تاریخی تغییر ساعت در تابستان‌ها راز قفل‌های ۲۵۰۰ ساله آرامگاه کوروش؛ چرا این بنا بدون ملات سرپا مانده است؟ (+عکس) طرز تهیه کوکو کدو سبز رژیمی «قایق‌های باستانی» بعد از 1800 سال از عمق 7 متری زمین بیرون آمدند(+عکس) انتشار نوشته‌ای منتشرنشده از مشهورترین جادوگر صد سال پیش جهان طرز تهیه زرشک پلو با مرغ رژیمی خوشمزه و سالم