۲۰ مرداد ۱۴۰۱
به روز شده در: ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۳:۰۴
فیلم بیشتر »»

ببینید| جاساز‌های جالب در میزکار

ببینید| ورزشی سنتی و عجیب در هند شبیه به ژیمناستیک

کد ۸۴۷۳۴۹
انتشار: ۰۳:۱۵ - ۱۴-۰۴-۱۴۰۱
آموزش: از کجا بفهمیم که اکانت اینستاگرام ما هک شده است یا نه؟
اگر شما یک یا چند اکانت اینستاگرامی دارید باید حواستان جمع باشد چرا که اخیراٌ موارد هک در این پلتفرم افزایش یافته است.

در این مطلب نگاهی می‌اندازیم به روش‌های تشخیص هک شدن احتمالی و جلوگیری از هک اکانت اینستاگرام.

روشن‌ترین نشانه هک شدن اکانت شما عدم امکان لاگین کردن است. در این صورت باید بلافاصله اقدامات زیر را انجام دهید.

1. بررسی کنید که آیا ایمیلی از security@mail.instagram.com دریافت کرده‌اید یا نه.
2. وقتی این ایمیل را یافتید دکمه revert this change در پیام را بزنید. وقتی روی آن کلیک کردید قادر به برگرداندن تغییر رخ داده خواهید شد. (برگرفته از توضیحات پشتیبانی اینستاگرام).

همچنین می‌توانید یک لینگ لاگین، کد امنیتی، یا پشتیبانی از اینستاگرام درخواست کنید تا مشکلتان حل شود. ممکن است اینستاگرام از شما بخواهد که با یک عکس اطلاعاتتان را راستی‌آزمایی کنید تا مطمئن شوند که خود شما درخواست داده‌اید.

یک نشانه دیگر دستکاری شدن اکانتتان این است که ایمیل یا شماره تلفن ثبت‌شده‌تان تغییر کرده است. این غالباٌ نخستین چیزی است که تغییر داده می‌شود تا دیگر اعلان دریافت نکنید. شما همچنین می‌توانید صفحه تنظیمات را چک کنید تا ببینید که آیا دستگاه‌های ناآشنایی وارد اکانت شما شده‌اند یا نه.

اگر فعالیت ناآشنایی مانند ارسال پیام‌های نامعلوم به افراد دیگری از طرف اکانت خودتان، مشترک اکانت‌های جدید شدن، یا بلاک شدن اکانتتان به خاطر شکایت دیگران به علت ارسال اسپم را دیدید، احتمال قوی وجود دارد که یک هکر اکانتتان را به کنترل در آورده است.

چگونه از خودتان حفاظت کنید؟

اورتال لویتان، کارشناس شبکه‌های اجتماعی، می‌گوید که نباید فریب پیام‌های که از طریق پیام مستقیم (DM) برای شما ارسال می‌شوند و خواهان کلیک کردن روی یک لینک هستند را بخورید، حتی اگر ادعا کرده باشند که از طرف خود اینستاگرام هستند، چون اینستاگرام هرگز به کسی DM نمی‌دهد.

توصیه دیگر اینستاگرام این است که باید برای حفاظت از اکانتتان از یک پسوورد دشوارتر استفاده کنید. نهایتاً اینکه می‌توانید احرازهویت دومرحله‌ای را فعال کنید که شما را ملزم به وارد کردن یک کد لاگین مضاعف یا تایید اکانت لاگینتان از طریق یک اپ طرف سوم مانند Google Authenticator می‌کند.

منبع: اسلش‌گیر

ارسال به دوستان
کارچر
وب گردی
وبگردی