۰۶ اسفند ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۶
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۴۴۷۰۸۸
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۰۷-۱۱-۱۳۹۴
کد ۴۴۷۰۸۸
انتشار: ۰۹:۰۲ - ۰۷-۱۱-۱۳۹۴

کردهای سوریه هنوز به مذاکرات ژنو دعوت نشده‌اند

عصر ایران
رهبر حزب دموکراتیک کردهای سوریه گفت: ما نماینده جمعیت کثیری در سوریه هستیم و با حذف ما از مذاکرات راه‌حل سیاسی مناسبی به دست نمی‌آید.
 رهبر حزب دموکراتیک کردهای سوریه اعلام کرد که هیچ دعوتی برای حضور در مذاکرات صلح سوریه که قرار است در ژنو برگزار شود، دریافت نکرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، صالح مسلم، رهبر حزب دموکراتیک کردهای سوریه گفت: نمی‌داند که کدام یک از نمایندگان کردها قرار است به این مذاکرات دعوت شوند.

وی ادامه داد: ما صادقانه به دنبال حضور و پیوستن به این مذاکرات هستیم و فکر می‌کنیم که اگر به این مذاکرات دعوت نشویم همان اتفاقی که در مذاکرات ژنو 2 افتاد در مذاکرات جدید نیز رخ می‌دهد چون در مذاکرات قبلی برخی از طرف‌های دخیل حضور نیافتند و از آنها دعوت به عمل نیامد.

این مقام مسئول در ادامه صحبت‌هایش گفت: ما نماینده جمعیت کثیری در سوریه هستیم و با حذف ما از مذاکرات راه‌حل سیاسی مناسبی به دست نمی‌آید.

پیشتر روسیه نیز بر ضرورت حضور کردها در مذاکرات ژنو تاکید کرده بود و دولت سوریه نیز از این امر استقبال می‌کند.
پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
پزشکیان: برای انتصاب استاندار زن تلاش کردیم اما خودش نپذیرفت کارشناس مسائل آمریکا: سخنرانی ترامپ نشانه تصمیم برای جنگ نیست چرا جامعه همیشه در حالت آماده‌باش است؟ گزارش فایننشال تایمز از محدودیت‌های نظامی آمریکا در تقابل احتمالی با ایران صعود هم‌زمان ارز، طلا و رمزارزها در بازار؛ دلار به ۱۶۵ هزار تومان رسید انسداد شبانه تونل نیایش و پل صدر در تاریخ ۶ اسفند پزشکیان: از حضور بانوان در پست‌های مدیریتی حمایت می‌کنیم علت اصلی تصادفات مرگبار پایتخت چیست؟ هشدار پلیس راهور کشف پیکر نوزاد یک‌روزه در کانال آب ری-ورامین توهم ترامپ: جنگ با ایران مثل ونزوئلا هزینه ندارد هشدار محسنی اژه‌ای به دانشگاه‌ها؛ اهانت به نمادها پذیرفتنی نیست معرفی ۱۲۷۵ شغل در مجموعه شش جلدی «فرهنگ‌پیشه» هشدار زرد هواشناسی در تهران؛ آغاز رگبار و تندباد ۵ روزه رادیو مونت کارلو: ترامپ از همه چیز صحبت کرد جز پرونده اپستین قوانین جدید مرزی انگلیس؛ ورود بدون مجوز الکترونیکی ممنوع شد