فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۹۸۴۰۹
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۳ - ۲۴-۰۸-۱۳۹۸
کد ۶۹۸۴۰۹
انتشار: ۱۱:۱۳ - ۲۴-۰۸-۱۳۹۸

کلوپ: اگر زلاتان در یونایتد بازی نمی‌کرد شاید او را جذب می‌کردیم!

کلوپ: اگر زلاتان در یونایتد بازی نمی‌کرد شاید او را جذب می‌کردیم!

سرمربی آلمانی لیورپول به شوخی با زلاتان پرداخت و حضور این بازیکن در یونایتد را دلیل نخریدنش دانست.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپورت، زلاتان ابراهیموویچ که بعد از جدایی از منچستر یونایتد راهی لیگ آمریکا شد، با منتشر کردن پیامی از لس آنجلس گلکسی خداحافظی کرد. او مورد توجه چند تیم اروپایی قرار گرفته، ولی هنوز مقصد بعدی او معلوم نشده است.

گزارش‌هایی درباره انتقال عجیب او به لیورپول به عنوان بازیکن آزاد شنیده شده بود.

یورگن کلوپ، سرمربی لیورپول درباره حضور این بازیکن در تیمش گفت: اگر زلاتان در یونایتد بازی نکرده بود، آن وقت ما او را به عنوان گزینه‌ای برای تیممان در نظر می‌گرفتیم. با این حال خارج از شوخی باید بگویم حتی از علاقه او برای حضور در لیورپول نیز مطلع نیستم. رقابت در تیم ما فشرده است و بازیکنان خوب زیادی در تیم داریم. من احترام زیادی برای زلاتان قائل هستم. او کارنامه درخشانی در فوتبال داشته و همیشه اعتماد به نفس او را ستایش کردم. من امیدوارم او تصمیم به خداحافظی از فوتبال نگیرد، چون دنیای فوتبال هنوز به او نیاز دارد. زلاتان شخصیت منحصر به فردی در فوتبال دارد و همیشه فوق العاده بوده است.

گفته می‌شود زلاتان قرار است راهی یکی از تیم‌های ایتالیایی شود و در این بین حتی نام میلان، تیم سابق او نیز مطرح شده است.
پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
جمعه کالابرگ این کد ملی ها شارژ می‌شود غول 58 کیلویی جنگل (+اینفوگرافیک) افزایش ۶۶ درصدی سقف معافیت مالیاتی فعالیت‌های رسانه‌‏ای و فرهنگی عراقچی در دهلی نو: ایران شکست ناپذیر است/ بریکس باید نظم جهانی ایجاد کند وضعیت آبی تهران مناسب نیست/شش سال متوالی خشکسالی داشتیم به هم خوردن پروژه برج ترامپ در استرالیا به خاطر جنگ آمریکا علیه ایران افزایش قیمت جهانی نفت امروز 1405/2/24 قوه قضائیه: اموال ۴۷ نفر از خائنین به وطن در استان همدان توقیف شد انتقاد تند هاشمی طبا از تندروها: در اوج جنگ و ترور ، دنبال سهم تان از اقتصاد هستید؟ سفر ترامپ به پکن/ دیدار سران آمریکا و چین (+عکس) حکم دادستانی علیه صادق زیباکلام : ممنوعیت 3 ماهه از فعالیت رسانه‌ای کیهان: چرا ارزپاشی می کنید؟ مگر جنگ نیست؟ عکس تماشایی از یک خانوادۀ ایرانی در دوران قاجار رسانه‌ها و عادی‌سازی جنگ؛ وقتی انفجار به بخشی از زندگی روزمره تبدیل می‌شود چرا با افزایش سن، سلامت استخوان‌ها تهدید می‌شود؟