فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۹۸۸۸۱
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۲۹-۰۸-۱۳۹۸
کد ۶۹۸۸۸۱
انتشار: ۰۹:۱۵ - ۲۹-۰۸-۱۳۹۸
نماینده یزد در گفت و گو با عصر ایران:

قرار بود طرح بنزین محرمانه باشد/ می‌توانستند به نمایندگان اطلاع دهند

قرار بود طرح بنزین محرمانه باشد/ می‌توانستند به نمایندگان اطلاع دهند
برخی از مردم از ما می‌پرسند چرا دولت در آستانه انتخابات این کار را کرده است؟ شما در مجلس چه می‌کنید چرا از حق ما دفاع نکردید؟

ابوالفضل موسوی نماینده مجلس در مورد اصلاح قیمت بنزین گفت: بحث سهمیه بندی و گرانی بنزین در جلسه  شورای هماهنگی سران قوا مطرح شده بود. آقای تاج گردون رییس کمیسیون برنامه و بودجه به من گفت که همراه با پورابراهیمی در یکی الی دو جلسه شورا شرکت کرده و نظرات خود را مطرح کرده‌اند و در آن جلسات به این نتیجه رسیده‌ بودند که قیمت باید اصلاح شود.

نماینده یزد در گفت‌وگو با عصرایران ادامه داد: رهبری هم نظر شورا را پذیرفته بودند و شورای هماهنگی به موضوع ورود پیدا کرد. آنها به نتیجه رسیدند که زمان و نحوه اجرا محرمانه باشد. آنها می‌توانستند به ما به عنوان نمایندگان مجلس اطلاع بدهند و ما هم به مردم توضیح دهیم.

وی افزود: ما به عنوان نمایندگان مجلس می‌توانستیم شهرها را آرام کنیم و خودمان به این نگرانی‌ها دامن نزنیم. مردم از ما می‌پرسیدند شما در جریان این تغییرات بودید؟ می‌‌گفتیم نه.

عضو فراکسیون امید با اشاره به اینکه نحوه اجرای این طرح غلط بود خاطر نشان کرد: اگر ما اطلاع داشتیم به صورت شفاف به مردم می‌گفتیم و به آنها اعلام می‌کردیم که کار کارشناسی انجام شده است.

نایب رییس کمیسیو ن عمران تصریح کرد: طبق قانون هدفمندی یارانه، مجلس این اختیار را به دولت داده است که در مورد اصلاح قیمت حامل‌های انرژی اقدام کند. کاری که دولت برای ارزش قیمت بنزین انجام داده غیر قانونی نیست زیرا مجلس اختیار داده است.

موسوی گفت: نحوه هزینه کرد پول حاصل از فروش بنزین قانونی است و دولت در این زمینه هم تخلفی نکرده است.

این نماینده مجلس در مورد نحوه نظارت مجلس به بازار بعد از افزایش قیمت بنزین گفت: ما نمی‌توانیم به صورت مستقیم به بازار نظارت کنیم این وظیفه دولت و قوه قضاییه است. ما می‌توانیم وزرا را به مجلس دعوت کنیم و از آنها سوال کرده یا استیضاح‌شان کنیم. مثلا ما در کمیسیون عمران می‌توانیم از وزیر راه و مسکن بخواهیم قیمت‌ها در بحث حمل و نقل افزایش پیدا نکند.

وی افزود: برخی از مردم از ما می‌پرسند چرا دولت در آستانه انتخابات این کار را کرده است؟ شما در مجلس چه می‌کنید چرا از حق ما دفاع نکردید؟

عضو فراکسیون امید گفت: همین سوال‌ها باعث می‌شود برخی از نمایندگان سوار بر این موج می‌شوند و کارهای تبلیغاتی انجام می‌دهند.

این نماینده مجلس ادامه داد: گرفتن این تصمیم در آستانه انتخابات باعث شده است که برخی نمایندگان دچار انفعال شوند و از احراز صلاحیت‌ها بترسند.

 

برچسب ها: دولت ، مجلس ، بنزین
ارسال به دوستان
captcha
رضا کیانیان و سروش صحت در سریال تاریخی «حضرت اجل، باباخان» بازی می‌کنند معاون وزیر کشاورزی: در همین جنگ اخیر ۱۰ نفر از صیادان در حین صید شهید شدند تاکسی‌های خودران تسلا شروع به مسافرگیری کردند 6 نشانه و عامل کمتر شناخته شده که می توانند با خطر بیماری قلبی مرتبط باشند چه زمانی درد دست چپ می تواند نشانه مشکل قلبی باشد؟ سفید یا قهوه ای؛ کدام تخم مرغ انتخاب بهتری است؟ 10 نشانه که ممکن است از یک مشکل گوارشی خبر دهند هشدار وزارت بهداشت درباره روند افزایشی کرونا در کشور/ ماسک بزنید ویتامین K؛ چرا بدن به این ویتامین نیاز دارد؟ ۲۵ سال جنگ علیه تروریسم؛ چه دستاوردی داشته است؟ همراه اول به‌دنبال آینده؛ حمایت از ۱۰۰ ایده و استارتاپ تا پایان ۱۴۰۵ کره‌جنوبی: هنوز تصمیمی برای اعزام نیروی نظامی به تنگه هرمز نگرفته‌ایم هدف گذاری برداشت 5 میلیون تن سنگ‌آهن در چادرملو تا آخر سال هنر و هنرمند؛ 8 طراح افسانه ای آلفارومئو و آثار آن ها (تصویری) گزارش الجزیره از فشار تحریم ها به فروش گردو در ایران / افزایش 50 درصدی هزینه ها