۰۸ دی ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۷
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۰۵۹۶۰
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۰۸-۱۰-۱۳۹۸
کد ۷۰۵۹۶۰
انتشار: ۱۳:۰۸ - ۰۸-۱۰-۱۳۹۸

تبدیل لاستیک‌های فرسوده به آسفالت در تهران

تبدیل لاستیک‌های فرسوده به آسفالت در تهرانرئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: لاستیک‌های فرسوده دیگر به آرادکوه نمی‌روند، بلکه در سطح شهر و در صنایعی مانند آسفالت استفاده خواهند شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، صدرالدین علیپور صبح امروز در مراسم امضاء تفاهمنامه با وزارت ارتباطات برای کاهش تولید پسماند، گفت: وزارت ارتباطات به عنوان اولین دستگاه دولتی به طرح کاهش پسماند ملحق شده است و در دنیا هم طرح کاهش به عنوان رویکردی در راستای بازیافت مطرح است و اقداماتی انجام می‌دهند که کاهش اثرات پسماند را داشته باشد.

او با اشاره به اینکه سازمان جهانی محیط زیست شعار سال را به کاهش تولید پسماند اختصاص داده است، گفت: حداکثر تلاش این است که پسماندی دفع نشود و همه پسماندها تبدیل به کومپوست شده و یا بازیافت شوند.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با بیان اینکه 6 گام برای طرح کاپ در نظر گرفته‌ایم، اظهار کرد: گام اول طرح کاپ، آموزش عمومی از طریق مناطق و نواحی است که در همین مسیر مخازنی را تعبیه کرده‌ایم که جایگزین مخازن فعلی شوند. مخازن فعلی معضلی را ایجاد کرده که هر کسی در هر ساعتی هر زباله‌ای را که بخواهد تخلیه می‌کند و به دنبال آن هم شاهد زباله‌گردی هستیم.

علیپور با بیان اینکه تغییر شکل و فرمت مخازن در دستور کار است، اظهار کرد: مخازن فعلی باعث می‌شوند که در اول روز چند بار جمع‌آوری زباله داشته باشیم و لذا تغییر این وضعیت برای ما دارای اهمیت است.

او با بیان اینکه تا پایان سال هزار ایستگاه مخزن چندگانه در سطح شهر مستقر می‌شوند، اظهار کرد: جدای از این کار دستگاه‌های RVM را راه‌اندازی کرده‌ایم که می‌تواند پسماند خشک را تحویل گرفته و به ازاء آن اعتبار دهد.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با بیان اینکه اسنپ و تپسی می‌خواهند در حوزه جمع‌آوری پسماند خشک با ما همکاری کنند، گفت: سال گذشته 40 هزار تن سر شاخه را جمع‌آوری کردیم که امسال قرار است سر شاخه‌ها را در صنایع چوبی به کار ببریم.

علیپور خاطرنشان کرد: لاستیک‌های فرسوده خودروهای سواری هم دیگر به آرادکوه نمی‌روند بلکه در سطح شهر در صنایعی مانند آسفالت و کفپوش استفاده خواهند شد.

ارسال به دوستان
آتش‌سوزی در خانه سالمندان اندونزی/ ۱۶ کشته و سه مصدوم سالم‌ترین رژیم غذایی کاهش وزن کدام است؟ ؛ پاسخ علم به یک سؤال همیشگی پیشنهاد بحث‌برانگیز دانشگاه بیرمنگام: حذف امتحان‌ها به نام استعمارزدایی سلاخی موتورسیکلت‌های سرقتی درطبقه سوم آپارتمان/ دستگیری باند وسرکرده آن درگیری پلیس ترکیه با داعش حریم خصوصی: چرا امروز بیشتر از همیشه به آن نیاز داریم و چگونه از آن محافظت کنیم؟ عراقچی: دیپلماسی ما مقاومت‌محور است دانشمندان چسب قدرتمندی ساختند که می‌تواند یک ماشین را یدک بکشد ساخت سدهای تازه در حوضه دریاچه ارومیه قالیباف: برگزاری انتخابات الکترونیکی افتخار نظام است بزرگ‌ترین پهپاد ترکیه به ۳ سلاح تازه مجهز شد(+ عکس) چین، تایوان را محاصره کرد انسداد راه ۶۰ روستای الیگودرز (لرستان) در پی بارش سنگین برف گازگرفتگی در یک مجتمع مسکونی تهران/ ۲۵ مسموم «لاک‌پشت» قربانی سلیقه شد؛ وقتی ممیزی جای درام را می‌گیرد/ خط قرمزهایی که فیلم را از مسابقه بیرون انداخت