فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۰۹۹۴۰
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۰۱-۱۱-۱۳۹۸
کد ۷۰۹۹۴۰
انتشار: ۱۲:۲۰ - ۰۱-۱۱-۱۳۹۸

ویژگی های کارت‌های بازرگانی اجاره‌ای

ویژگی های کارت‌های بازرگانی اجاره‌ایگمرک جمهوری اسلامی در بخشنامه‌ای به گمرکات اجرایی، خواستار دقت نظر بیشتر درباره استفاده از کارت‌های بازرگانی اجاره‌ای در گمرکات شد.

به گزارش ایرنا، در بخشنامه گمرک به سوءاستفاده برخی از واردکنندگان کالا از کارت‌های بازرگانی یا همان کارت اجاره‌ای اشاره شده و آمده است: این کار علاوه بر اینکه تخلف فرار مالیاتی محسوب می‌شود، در صورت وجود مبلغ کسر دریافتی پس از ترخیص، گاهی موجب عدم امکان شناسایی صاحب کالا شده و وصول مطالبات را با مشکلات و محدودیت‌های جدی مواجه می‌کند.

در این بخشنامه از گمرکات کشور خواسته شده که برای جلوگیری از انباشت مطالبات معوق، بر کنترل و نظارت اظهارنامه‌هایی که با کارت‌های مورد نظر ترخیص می شوند، دقت بیشتری داشته باشند. همچنین بر انجام کنترل‌های قبل از ترخیص کالا تاکید شده و از کارت‌های بازرگانی که احتمال می‌رود اجاره‌ای باشند، نامه‌های کسر دریافتی صادره سنوات قبل که مشمول ماده ۷ قانون اجرایی گمرک شده‌اند را مطالبه کنند.

مشخصات کارت‌های بازرگانی اجاره‌ای

در این بخشنامه به برخی شاخص‌های کارت‌های اجاره‌ای اشاره شده است که وجود آنها، احتمال اجاره ای بودن این کارت‌ها را تقویت می کند.

کارت‌های بازرگانی که توسط حق العمل‌کاران یا نمایندگان متعدد استفاده شده یا کارت‌های بازرگانی که با استفاده از آن‌ها در گمرکات مختلف کالا اظهار می‌شود، از جمله این ویژگی هاست.

کارت‌های بازرگانی که با استفاده از آن‌ها در فصول مختلف و متعدد تعرفه، کالا اظهار می‌شود و کارت‌های بازرگانی که در محل جغرافیایی غیر از محل صدور کارت از آن‌ها استفاده شده نیز احتمالا به عنوان کارتهای اجاره ای مورد استفاده قرار می گیرند.
گروه دیگر کارت‌های بازرگانی هستند که برای واردات یا صادرات به اظهارکنندگان یا کارگزارانی وکالت داده‌اند که در گذشته برای بدهکاران کار کرده‌اند.

برچسب ها: کارت بازرگانی ، گمرک
ارسال به دوستان
ثبت رکورد پاسخگویی بانک‌ها در کمتر از ۲ دقیقه خودکشی فرزند اروین یالوم روان‌درمانگر و نویسنده سرشناس آمریکایی تأیید شد آلمان بالاخره در ضیافت پنالتی‌ها مغلوب شد وزیر خزانه داری آمریکا: با وجود معافیت تحریمی کشوری جز چین نفت ایران را نمی خرد/ از بازگشت تحریم های ما می ترسند  جای خالی شیخ محمد یزدی در سفر پزشکیان به قم! ناآرامی‌های خیابانی در هلند پس از حذف از جام جهانی محسنی اژه‌ای: باید نگاهمان را در بعضی بخش‌های حکمرانی تغییر بدهیم آهنگ جدید علی قمصری برای ورزش متناسب با فرهنگ ایرانی اگر فیات و ایکیا با هم همکاری می کردند، این خودرو متولد می شد (+عکس) آغاز ثبت‌نام اربعین در سامانه سماح واکنش بقایی به صحبت‌‌های مکرون درباره مین‌زدایی از تنگه هرمز بسیج ۶۷ هزار نیروی هلال‌احمر برای مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در تهران ناوهای هواپیمابر آمریکا کجا هستند؟ محرم نویدکیا در فصل جدید هم سرمربی سپاهان ماند حضور صدها خبرنگار و کنشگر رسانه‌ای خارجی در مراسم تشییع رهبر شهید