فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۱۱۹۲۰
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۱۴-۱۱-۱۳۹۸
کد ۷۱۱۹۲۰
انتشار: ۰۸:۴۷ - ۱۴-۱۱-۱۳۹۸

گرانی پیاز و بادمجان به خاطر سیل های اخیر

گرانی پیاز و بادمجان به خاطر سیل های اخیررئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی علت افزایش قیمت پیاز و بادمجان را کاهش عرضه در میادین مرکزی میوه و تره‌بار، افزایش تقاضا و از بین رفتن این محصولات در سیلهای اخیر اعلام کرد.

اسدالله کارگر در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه در حال حاضر پیازها از روی زمین جمع شده و ۹۰ درصد آنها داخل سردخانه و انبار نگهداری می شود، اظهار کرد: پیاز زرد از شهرستان قهدریجان استان اصفهان و پیاز قرمز از تبریز تامین می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که چرا قیمت این محصول با افزایش همراه بوده است؟ اظهار کرد: عرضه پیاز در میادین میوه و تره‌بار کم و تقاضای آن زیاد بوده؛ بنابراین قیمت‌ها با افزایش مواجه شده است. همچنین این ایام نیز زمان برداشت پیاز جنوب بود که با بارندگی‌ها و سیل اخیر این محصول از بین رفت.

خسارت سیل اخیر به پیاز و بادمجان

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی اضافه کرد: بیش از ۸۰ درصد پیاز بهاره از جنوب کشور و شهرهای دزفول، جیرفت و بندرعباس تامین و با ورود پیاز نو، قیمت‌ها شکسته می‌شود. حداکثر فصل برداشت پیاز چهار تا پنج ماه است و قرار بود در هفته‌های اخیر، این پیازها برداشت شود که متاسفانه سیل باعث از بین رفتن آنها شد. همچنین عمده بادمجان کشور نیز اکثرا از جنوب و بندرعباس تامین می‌شود و همین بارندگی و سیل اخیر باعث شد به این محصول نیز خسارت وارد شود.

کارگر تصریح کرد: هر سال واسطه‌ها و انبارداران برخی محصولات را عمده خریداری کرده و دپو می‌کنند. به عبارت دیگر محصولات درجه یک را داخل سردخانه قرار می‌دهند و در مواقعی که سودشان بیشتر شود، این محصولات را به فروش می‌رسانند.

وی در پایان گفت: تا دو الی سه هفته آینده پیاز گران خواهد بود تا کشاورزان بتوانند دوباره پیاز بکارند، پیاز نو وارد بازار شود و قیمت‌ها کاهش یابد.

برچسب ها: پیاز ، بادمجان ، سیلاب
ارسال به دوستان
ادعای گروسی: آژانس اتمی هنوز از وضعیت تاسیسات جدید غنی‌سازی ایران در اصفهان خبر ندارد چین: ترور مقامات ایران غیرقابل قبول است نرخ حق بیمه شخص ثالث در سال ۱۴۰۵ اعلام شد ساختمان گمرک بندر انزلی آسیبی ندیده است پوتین شهادت علی لاریجانی را به رهبر جمهوری اسلامی ایران تسلیت گفت هشدار جدی رافائل گروسی: حمله به نیروگاه‌های هسته‌ای ممنوع است مصاحبه مدیر مستعفی دولت ترامپ با تاکر کارلسون: اسرائیل ما را به این جنگ کشاند/ ما می دانستیم ایران قدرت تلافی دارد/ چارلی کرک به من گفت جلوی جنگ با ایران را بگیرم و سپس ترور شد رهگیری و انهدام ۲ پهپاد و ۱ موشک کروز توسط سپاه هشدار رئیس بانک مرکزی آمریکا درباره آثار تورمی جنگ با ایران آمادگی در برابر حملات شبانه و مدیریت اضطراب پس از آن همه بازنشستگان حقوق اسفندماه را دریافت کردند ارسال کمک های بشردوستانه تاجیکستان به ایران عضو کمیسیون عمران مجلس: ۶۵ هزار واحد غیرنظامی کشور آسیب دیده است انتقاد عراقچی از سکوت و انفعال ماکرون توجه احساسی به سالمندان در شرایط پرتنش (اینفوگرافیک)