۲۱ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۹
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۱۹۷۳۷
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۰۲-۰۱-۱۳۹۹
کد ۷۱۹۷۳۷
انتشار: ۰۸:۵۴ - ۰۲-۰۱-۱۳۹۹

انتقاد محسن تنابنده از حجم بالای تبلیغات در «پایتخت»

انتقاد محسن تنابنده از حجم بالای تبلیغات در «پایتخت»حجم بالای تبلیغات همزمان با پخش اولین قسمت از «پایتخت ۶»، مخاطب این سریال را آزار داد.

به گزارش ایسنا، حجم بالای تبلیغات در خلال پخش اولین قسمت از سری جدید مجموعه «پایتخت»، ضمن آزار بینندگان، نویسنده این سریال را هم به انتقاد و همراهی با ببینده‌های این سریال نوروزی واداشت.

تبلیغات مابین پخش سریال سیروس مقدم در شبکه اول به اندازه‌ای بود که تقریبا هر یک ربع یک بار بیننده با بسته‌ای از تبلیغات چند دقیقه‌ای و تقریبا هم‌اندازه‌ی دقایق پخش‌شده از سریال، مواجه می‌شد!

محسن تنابنده - نویسنده و بازیگر پایتخت ۶ - ساعتی پس از پخش نخستین قسمت از این سریال، در واکنش به حجم بالای تبلیغات در خلال پخش، با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام خطاب به مخاطبان تاکید کرد: «دوستان پخش تبلیغات بازرگانی بین سریال پایتخت خارج از اراده سازندگان و بر عهده تلویزیون است.»

او در عین حال با نگارش کلماتی نسبت به حجم تبلیغات سریال پایتخت انتقاد کرده و نوشت: «ما هم مثل شما از حجم تبلیغات دلخور و کلافه هستیم.»

سریال پایتخت ۶ در ایام نوروز هر شب حدود ساعت ۲۲ از شبکه اول سیما پخش می‌شود.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
برچسب ها: پایتخت ، تبلیغات
ارسال به دوستان
پیدا شدن راننده اتوبوس واژگون شده تهران به یاسوج نتانیاهو پس از ۱۵ سال به مصر می رود دیدار روسای جمهور ایران و عراق در ترکمنستان سینا حجازی:«خسرو شکیبایی شوخی شوخی سند خانه ما را آتش زد» خاموش کردن آتش با آتش/ آتش سوزی جنگل الیت چگونه مهار شد؟ اعلام منشأ انتشار بوی نامطبوع در خرم‌آباد اوکراین: برای نخستین بار به سکوی نفتی روسیه در دریای خزر حمله کردیم ادعای روسیه: اوکراین در حال قاچاق مواد رادیواکتیو و زمینه‌سازی برای ساخت «بمب کثیف» است آیت‌الله سیستانی دیدارهای خود را از سر گرفت مسعود کیمیایی: ۲۰ روز دیگر کار جدیدم را شروع می‌کنم مدارس و دانشگاه‌های زنجان در روزهای شنبه و یکشنبه غیرحضوری شد واتساپ با ویژگی های جدید بروزرسانی شد پوتین خطاب به پزشکیان:‌ شما با موضع ما آشنا هستید؛ در سازمان ملل از ایران حمایت می کنیم نقطه عطف صنعت کوانتوم: معرفی پردازنده ۱۰هزار کیوبیتی جهان با جهش ۱۰۰ برابری آذری جهرمی: آقای رئیس جمهور؛ بساط تبعیض‌های عظیم را به هم بزنید، سیاه کردن ابزار ارتباطی خبرنگاران مظلوم هنر نیست!