۲۸ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۰۳:۴۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۲۱۴۹۱
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۱۳-۰۱-۱۳۹۹
کد ۷۲۱۴۹۱
انتشار: ۱۶:۴۸ - ۱۳-۰۱-۱۳۹۹

ارزانترین مناطق تهران

مناطق ۱۸، ۲۰ و ۱۷ به ترتیب با میانگین قیمت هر متر ۷.۴، ۷.۵ و ۷.۹ میلیون تومان دارای ارزانترین قیمت مسکن شهر تهران در اسفند ماه ۱۳۹۸ بودند. مناطق ۱۸، ۲۰، ۱۷، ۱۶، ۱۹ و ۱۵ نیز به ترتیب دارای پایین‌ترین میانگین قیمت مسکن در شهر تهران هستند.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام وزارت راه و شهرسازی، اسفند ماه ۱۳۹۸ در حالی که میانگین قیمت مسکن در شهر تهران به ۱۵ میلیون و ۵۶۰ هزار تومان رسید، حدود ۵۶ درصد معاملات در بین واحدهای کمتر از میانگین انجام شد.

کمترین قیمت هر متر مربع واحد مسکونی نیز به مناطق ۱۸ با میانگین ۷ میلیون و ۴۷۹ هزار تومان، منطقه ۲۰ با ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، منطقه ۱۷ با ۷ میلیون و ۹۶۰ هزار تومان و منطقه ۱۶ با ۸ میلیون و ۲۶۵ هزار تومان اختصاص یافت.

بیشترین متوسط قیمت هر متر مربع واحد مسکونی نیز به مناطق یک با ۳۳ میلیون و ۲۱۷ هزار تومان در هر متر مربع، منطقه ۳ با ۲۷ میلیون و ۱۶۳ هزار تومان و منطقه ۲ با ۲۳ میلیون و ۳۶۵ هزار تومان اختصاص داشته است.

خانه های متری ۹ تا ۱۰.۵ میلیون در صدر معاملات

از سوی دیگر آنطور که بانک مرکزی از معاملات انجام شده در بهمن ماه ۱۳۹۸ گزارش داده و البته هنوز گزارش اسفند ماه را اعلام نکرده، واحدهای مسکونی در دامنه قیمتی ۹ تا ۱۰.۵ میلیون تومان به ازای هر متر مربع با سهم ۱۰.۵ درصد بیشترین سهم از تعداد معاملات در شهر تهران را به خود اختصاص داده‌اند و دامنه قیمتی ۱۰.۵ تا ۱۲ و ۷.۵ تا ۹ میلیون تومان در هر متر مربع به ترتیب با سهم ۱۰.۲ و ۹.۷ درصد در رتبه های بعدی قرار گرفته اند.

معاملات سفته بازانه در مناطق شمالی در اسفند ماه

سال ۱۳۹۸ رشد قیمت در مناطق جنوبی تهران بیشتر از مناطق شمالی بود و به نوعی مناطق جنوبی عقب ماندگی سال ۱۳۹۷ را جبران کردند. با این وجود آخرین ماه از سال گذشته با وجود ثبات نسبی قیمت مسکن در مناطق جنوبی، نرخ‌ها در مناطقی که حضور دلالان و سفته‌بازان پررنگ است، رشد بیشتری داشت.

در شرایطی که در اسفند ماه ۱۳۹۸ میانگین رشد ماهیانه قیمت مسکن شهر تهران​ ۸.۷ درصد بوده، قیمت مسکن در منطقه یک معادل ۱۶.۵ درصد طی یک ماه افزایش پیدا کرده است. این در حالی است که متوسط قیمت خانه در منطقه ۱۶ بالغ بر ۰.۴ و در منطقه ۱۷ معادل ۱.۸ درصد کاهش نشان می‌دهد.

افت ۲۴ درصدی معاملات

آخرین ماه از سال ۱۳۹۸ بازار مسکن رونق چندانی نداشت و معاملات نسبت به بهمن ماه ۲۴ درصد کاهش پیدا کرد. این در حالی است که معمولاً در اسفند ماه سال های قبل شاهد افزایش معاملات نسبت به بهمن ماه بودیم. با این حال بازار مسکن پایتخت از رشد قیمت‌ها بی‌نصیب نماند و میانگین قیمت مسکن شهر تهران نسبت به بهمن ماه ۸.۷ درصد و نسبت به اسفند ماه سال قبل ۴۲ درصد بالا رفت. این بالاترین نرخ رشد ماهیانه از اردیبهشت ماه تا کنون بوده است.

برچسب ها: تهران ، مسکن
ارسال به دوستان
پیروزی بزرگ تراکتور؛ قسم به لحظه شیرین انتقام چرا کامپیوتر خاموش نمی‌شود؟ راهکارهای قطعی حل مشکل خاموش نشدن ویندوز کدام خودرو قابل‌اعتمادتر است؟ میوه ای کوچک با معجزه ای بزرگ برای قلب و اعصاب! رتبه‌بندی کشورهای جهان بر اساس سهم پول نقد در تراکنش‌های روزمره (+ اینفوگرافیک) «اثر آخرین ماه سال»؛ چگونه زمان محدود بهره‌وری را افزایش می‌دهد؟ امیر عابدینی: آقای محمد خاتمی مخالف این بود که دوباره اسم باشگاه ما پرسپولیس شود قصه‌های نان و نمک(74)/ وقتی استرسِ مصاحبه، مهم‌تر از رزومه است مهران مدیری: طنز رضا عطاران چرک است/ کمدی دوست ندارم رویایت را به خاطر برادر احمقت خراب نکن! می‌خندیدند، تحقیر می‌کردند و اخراجم را می‌خواستند؛ شکایت جنجالی کارمند رئال عذرخواهی سرمربی رئال مادرید از این جوان خستگی شیاطین سرخ از اشتباهات داوری: بس است دیگر! خودکشی ۶۱ نظامی ارتش اسرائیل از آغاز جنگ غزه فاطمه گودرزی: گوگوش به خاطر رفاقتش با بیتا فرهی، او را جایگزین من در فیلم مسعود کیمیایی کرد