فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۳۰۰۷۱
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۴ - ۰۴-۰۳-۱۳۹۹
کد ۷۳۰۰۷۱
انتشار: ۰۸:۳۴ - ۰۴-۰۳-۱۳۹۹

تست کرونا در ۱۶ درصد بهبودیافتگان مثبت است

تست کرونا در ۱۶ درصد بهبودیافتگان مثبت است
رخی از بیماران بهبود یافته کووید ۱۹ ممکن است تا ۳۰ روز پس از ترخیص از بیمارستان، آلوده به ویروس باشند. البته این موضوع به معنی وجود آلودگی ویروسی فعال نیست و ممکن است این افراد لزوما موجب شیوع ویروس نشوند.

محققان دانشگاه Hunan Normal واقع در چین دریافتند از هر ۶ بیمار بهبود یافته مبتلا به کووید ۱۹ که از بیمارستان مرخص می‌شوند، حداقل یک نفر تا سه هفته بعد حامل ویروس بوده و نتیجه آزمایش او مثبت است.

به گزارش ایرنا به نقل از ساینس‌دیلی، در این تحقیقات وضعیت سلامت ۶۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ که به دلیل بهبود از بیمارستان شهر لودی مرخص شدند،‌ مورد ردگیری و مطالعه قرار گرفت. تمام این بیماران پس از ترخیص از بیمارستان به مدت ۱۴ روز در خانه قرنطینه شدند و هیچ‌ کدام از آن‌ها علایم بیماری را نداشتند.
محققان مخاط گلو و بینی این افراد را مجددا آزمایش کردند و مشخص شد ۱۰ نفر از این بیماران تا ۲۴ روز پس از ترخیص از بیمارستان، همچنان آلوده به ویروس هستند و نتیجه آزمایش آن‌ها مثبت بود.
پیش از این نیز در تحقیقاتی مشخص شده بود که برخی از بیماران بهبود یافته کووید ۱۹ ممکن است تا ۳۰ روز پس از ترخیص از بیمارستان، آلوده به ویروس باشند. البته این موضوع به معنی وجود آلودگی ویروسی فعال نیست و ممکن است این افراد لزوما موجب شیوع ویروس نشوند.
به گفته محققان برای دستیابی به نتایج قطعی در خصوص امکان شیوع ویروس توسط بیماران بهبودیافته و ارزیابی رفتاری ویروس در گروه‌های بزرگتر بیماران بهبود یافته، انجام تحقیقات بیشتر ضروری است.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ در ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد. این ویروس در دو ماه گذشته بیش از ۱۵۰ کشور و منطقه را درگیر کرده است.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه JAMA Network Open منتشر شده است.

ارسال به دوستان
دانشمندان بازی فکری جدیدی ساخته‌اند که قدرت استدلال شما را می‌سنجد «پایان مهمات آمریکا» ادعایی معتبر یا جنگ روایتی دشمن؟ چرا برخی مکانیک‌ها روغن موتور را مزه می‌کنند؟ کشف مشعشع کیهان: ترامپ روزنامه «دنیای اقتصاد» می خواند! نوک انگشت نشانه‌های پنهان استرس و اضطراب را آشکار می‌کند؟ تقویم روز یک خانوادۀ ایرانی با «فانوس کاغذی» در دوران قاجار(عکس) توصیه درباره میزان مصرف تخم مرغ تغییر کرد/ تخم مرغ چطور باعث لاغری می‌شود؟‌ عکس متفاوتی از مظفرالدین شاه در حال قلیان کشیدن (عکس) خاطرات فراموش‌شده ناپدید نمی‌شوند؛ در گوشه‌ای از مغز پنهان و قابل بازیابی هستند تنگه هرمز تا چه زمانی سلاحی جهانی خواهد بود؟ چرا برخی جت‌های جنگنده، موشک‌ها را روی نوک بال‌هایشان حمل می‌کنند؟ قابل اعتمادترین برندهای خودرو / کدام خودرو کمتر رنگ تعمیرگاه را می‌بیند؟ او اولین سناتور مسلمان تاریخ می شود؟/ با دشمن جدید ترامپ آشنا شوید مهدی تاج: به قلعه‌نویی ۷۰ میلیارد تومان پاداش جام جهانی دادیم