فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۳۰۹۳۸
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۰ - ۱۱-۰۳-۱۳۹۹
کد ۷۳۰۹۳۸
انتشار: ۰۰:۰۰ - ۱۱-۰۳-۱۳۹۹

راو4 پرایم 2021 معرفی شد/ شاسی بلند محبوب تویوتا و برچسب قیمتی که همچنان رقابتی است! (+تصاویر)

عصر ایران
راو4 از سال 1994 روی خط تولید قرار داد و تا کنون 5 نسل از آن در کاتالوگ فروش تویوتا قرار گرفته است.

عصرایران- تا پیش از جهش غیرقابل کنترل قیمت خودرو در بازار ایران و تداوم گرانی ها؛ شاسی بلند راو4 یکی از خوش قیمت ترین محصولات خوب! بازار بود. گزینه ای از برند معتبر ژاپنی که به عنوان یک خرید ارزنده پیش روی مشتری قرار داشت. هرچند دیگر نمی توان راو4 مدل روز را حتی با چند برابر قیمت آن روزها، خریداری کرد اما جذابیت های آن به عنوان یک شاسی بلند با برچسب قیمت رقابتی در بازار جهانی، بهانه ای شد تا امروز سراغ جدیدترین مدل معرفی شده از این محصول یعنی راو4 پرایم 2021 برویم.

آخرین بررسی راو4 در گروه خودروی عصر ایران مربوط به تریم XSE از نسل پنجم با مدل 2019 بود که در واقع مدلی کاملا بروز شده و متفاوت از نسل های قبلی این خودرو بود.

گفتنی است راو4 از سال 1994 روی خط تولید قرار داد و تا کنون 5 نسل از آن در کاتالوگ فروش تویوتا قرار گرفته است.

قیمت تویوتا راو4 پرایم مدل 2021 در ارزانترین تریم آن یعنیSE  از 38100 دلار آغاز می شود تا کاملا مشخص شود کمپانی ژاپنی تاکید زیادی بر حفظ محدوده قیمت این محصول زیر 40 هزار دلار داشته است. البته در بالاترین حالت آپشن که با تریم XSE معرفی می شود؛ باید 50 هزار دلار برای پرایم کنار بگذارید.

پرایم با رینگ های استاندارد 19 اینچی آلومینیومی ارائه می شود.

خروجی سیستم اگزوز برای یک خودروی 302 اسب بخاری چندان هیجان انگیز به نظر نمی رسد!

امکانات کابین

از جمله امکانات راو4 پرایم 2021 با تریم XSE می توان به گرمکن صندلی ردیف جلو، تنظیم برقی صندلی راننده، نمایشگر 9 اینچی لمسی ویژه تنظیمات سیستم سرگرمی، نمایش نقاط کور دید راننده، شناسایی علائم ترافیکی مسیر، درب صندوق برقی، سانروف مونوروف برقی، گرمکن فرمان، سیستم صوتی از برند جی بی ال، نمایشگر هدآپ، پشتیبانی از اپل کارپلی و اندروید اوتو، نمایشگر دیجیتال بین نشانگر آمپر و ... اشاره کرد.

قویترین راو4 تویوتا

پرایم 2021 از پیشرانه پلاگین هیبرید 302 اسب بخاری استفاده می کند که طی 5.8 ثانیه خودرو را از حالت توقف به سرعت 96 کیلومتر برساعت می رساند. تویوتا در وب سایت رسمی خود؛ راو4 پرایم 2021 را به عنوان قویترین راو4 تولید شده تا کنون معرفی کرده است.

مازیار دانیالی

بیشتر بخوانید:

تویوتا و خودروی شهرهای آینده! (+تصاویر)

آلبرمو؛ شاسی بلند ژاپنی با استایل ایتالیایی! (+فیلم و تصاویر)

"سِنچوری" خاص ترین محصول تویوتا/ خودرویی ناشناخته در بازار جهانی(+تصاویر)

معرفی پریوس پرایم 2020/ زیباترین پلاگین هیبرید تویوتا چه ویژگی هایی دارد؟ (+تصاویر)

تویوتا هایلندر 2020 معرفی شد/ رقیب سرسخت بازار شاسی بلندها از ژاپن(+تصاویر)

 

ارسال به دوستان
استقبال نتانیاهو از شرط ترامپ برای هسته‌ای شدن عربستان عراقچی عازم قرقیزستان شد تشکیل پرونده قضایی درباره جنین رهاشده در یکی از معابر مهدیشهر سمنان اطلاعیه شماره ۴۶ سپاه: پایگاه هوایی فیرفورد انگلیس، می تواند هدف مشروع ایران باشد چهارمین جلسه شورای راهبردی ستاد مبارزه با مواد مخدر برگزار شد امضای تفاهم نامه مشترک بین پزشکیان و نخست وزیر عراق راز بشقاب پرنده اسرارآمیز ژاپن؛ معماری که هنوز هم همه را شگفت زده می کند (+عکس) کویت گذرگاه مرزی با عراق را بست استاندار خوزستان دستور بازگشت فوری کارگران اخراجی آبفا را صادر کرد وزارت خارجه: همکاری انگلیس با آمریکا در حمله به ایران، همدستی در جنایت تجاوز است معمای تصویری تک شاخ ها / تشخیص 3 مورد زیر 10 ثانیه برابر با دقت و هوش بصری فوق العاده شرط ترامپ برای هسته‌ای شدن عربستان ترامپ: اگر حوثی ها بار دیگر به کشتی ها شلیک کنند ، ایران مسئول است و مجازات خواهد شد آماده‌باش در اسرائیل برای جنگ احتمالی با ایران ترامپ: قرارداد هسته ای با عربستان غنی سازی ندارد و منوط به پیوستن ریاض به پیمان ابراهیم است