۲۱ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۳۱۶۷۲
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۸ - ۱۴-۰۳-۱۳۹۹
کد ۷۳۱۶۷۲
انتشار: ۲۳:۲۸ - ۱۴-۰۳-۱۳۹۹

امضای قرارداد 2 ساله صادرات برق ایران به عراق

وزیر نیروی جمهوری اسلامی ایران در گفت وگوی اختصاصی با ایرنا درباره دستاوردهای سفر امروز (چهارشنبه) به بغداد گفت که قرارداد ۲ ساله صادرات برق به عراق میان دو کشور به امضا رسید.

به گزارش ایرنا؛ «رضا اردکانیان» اضافه کرد که تمامی قراردادهای صادرات برق به عراق تا پیش ار این یکساله بوده اما در این سفر، مذاکرات نهایی شده و قرارداد دو ساله صادرات برق برای سال های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ با وزارت برق عراق به امضا رسید.

وی اضافه کرد که با پیگیری هایی که نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در عراق داشته، در این سفر حدود ۴۰۰ میلیون دلار (معادل نیمی از مطالبات برق ایران) از طرفی عراق وصول شد.

اردکانیان افزود: به مناسبت نیمه خرداد و گرامیداشت یاد و خاطره بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران امروز به همراه هیاتی از همکاران صنعت برق و همچنین تبریک آغاز به کار وزیر جدید برق جمهوری عراق، این سفر یک روزه را انجام داده است.

به گفته وی، در جریان این سفر علاوه بر دیدار با «ماجد مهدی حنتوش» همتای عراقی، با مقام های ارشد دولت عراق از جمله رییس جمهوری، نخست وزیر، وزیر دارایی و روسای بانک مرکزی و بانک تجارت عراق با هدف پیگیری توافق ها و مذاکرات قبلی، نشست های موثری داشته است.

وی ادامه داد: در این جلسات هم، توافقات گذشته مرور شد و هم برنامه همکاری سه ساله ای که برای بازسازی صنعت برق عراق توسط بخش خصوصی ایران - قبلاً به امضا رسیده بود- و هم پیرامون مطالبات بخش برق از وزارت برق عراق و نیز قرارداد صادرات برق مذاکره کرده است.

اردکانیان خاطر نشان ساخت که مقرر شد هفته آینده هیات‌های فنی و تخصصی بخش خصوصی ایران برای امضای دو قرارداد مهم در زمینه کاهش تلفات شبکه توزیع برق و همچنین تعمیر و بازسازی ادوات و تجهیزات برقی عراق به بغداد سفر ‌کنند.

وزیر برق ایران با اشاره به ماموریتی که به نیابت از سایر وزارتخانه ها در این سفر داشته گفت که مذاکراتی هم در خصوص ایجاد تسهیلات بیشتر برای سایر تبادلات تجاری با مقام های عراق داشته است.

وزیر نیرو تاکید کرد که گزارش کاملی از دستاوردهای این سفر را متعاقبا به هیات دولت ارائه می کند.

رضا اردکانیان از دستاوردهای سفر یکروزه به عراق ابراز خرسندی کرد و گفت که خوشبختانه خبرهای خیلی خوبی را در این سفر دریافت کرده و امیدوار است هر چه زودتر جامه عمل پیدا کند.

وزیر نیروی جمهوری اسلامی ایران در راس هیاتی صبح روز چهارشنبه وارد بغداد شده و در بدو ورود با «ماجد مهدی حنتوش» همتای عراقی خود درباره گسترش همکاری های برقی دیدار کرد.

وی در ادامه سفر، با «علی عبدالامیر علاوی» وزیر دارایی و «برهم صالح» رییس جمهوری و «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق و روسای بانک مرکزی و بانک تجارت (TBI) دیدار و گفت وگو کرد.

-------------------------------------------

بیشتر بخوانید....

عراق: ما به برق ایران نیاز داریم

وزیر نیرو: بازسازی نیروگاه سوریه توسط ایران

آمریکا معافیت عراق برای واردات برق از ایران را تمدید کرد

برچسب ها: وزیر نیرو ، عراق
ارسال به دوستان
دریافت ۲۵ هزار تومان از کارتن خواب‌ها بابت شب خوابی در اتوبوس!/ زاکانی: غیرقانونی است صدور هشدار زرد هواشناسی برای خراسان جنوبی/ از سفرهای غیرضروری خودداری شود/ دامداران و عشایر از استقرار در مناطق در معرض سیلاب خودداری کنند   دبیرکل مجمع فرهنگیان انتخاب شد پیدا شدن راننده اتوبوس واژگون شده تهران به یاسوج/ او زنده است نتانیاهو پس از ۱۵ سال به مصر می رود دیدار روسای جمهور ایران و عراق در ترکمنستان سینا حجازی:«خسرو شکیبایی شوخی شوخی سند خانه ما را آتش زد» خاموش کردن آتش با آتش/ آتش سوزی جنگل الیت چگونه مهار شد؟ اعلام منشأ انتشار بوی نامطبوع در خرم‌آباد اوکراین: برای نخستین بار به سکوی نفتی روسیه در دریای خزر حمله کردیم ادعای روسیه: اوکراین در حال قاچاق مواد رادیواکتیو و زمینه‌سازی برای ساخت «بمب کثیف» است آیت‌الله سیستانی دیدارهای خود را از سر گرفت مسعود کیمیایی: ۲۰ روز دیگر کار جدیدم را شروع می‌کنم مدارس و دانشگاه‌های زنجان در روزهای شنبه و یکشنبه غیرحضوری شد واتساپ با ویژگی های جدید بروزرسانی شد