۱۳ دی ۱۴۰۴
به روز شده در: ۱۳ دی ۱۴۰۴ - ۰۲:۰۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۳۳۰۱۸
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۲۴-۰۳-۱۳۹۹
کد ۷۳۳۰۱۸
انتشار: ۱۲:۴۱ - ۲۴-۰۳-۱۳۹۹

اتصال ۱۰۳۴ روستا به شبکه ملی اطلاعات

اتصال ۱۰۳۴ روستا به شبکه ملی اطلاعات۱۰۳۴ روستا در سراسر کشور با تمرکز بر مناطق کمتر برخوردار، با دستور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به شبکه ملی اطلاعات و شبکه پهن باند ارتباطی متصل شدند.

به گزارش عصرایران، امروز در مراسمی به میزبانی شرکت ایرانسل و با حضور محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، جمعی از مدیران این وزارتخانه و مدیران ارشد ایرانسل و همچنین حضور مجازی اصحاب رسانه، ۱۰۳۴ روستای دیگر به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.

برای تحقق اهداف اصلی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به‌منظور تکمیل دسترسی ۱۰۰ درصدی روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور به شبکه ارتباطی تا پایان سال جاری، نزدیک به ۵۰۰ روستا در قالب خدمات عمومی ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات (USO) و بیش از ۵۰۰ روستا با سرمایه‌گذاری شرکت ایرانسل به شبکه ملی اطلاعات و شبکه پهن باند ارتباطی کشور متصل شدند.

 

در این مراسم، با برقراری ارتباط مستقیم با دو روستای «شهنیز» در استان کهگیلویه و بویراحمد و «گلانه» در استان کردستان به عنوان نمونه‌هایی از ۱۰۳۴ روستا، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، سایت‌های مخابراتی در این روستاها را افتتاح کرد.

اتصال ۱۰۳۴ روستا به شبکه ملی اطلاعات

روستاهایی که در قالب طرح USO به شبکه ارتباطی متصل شدند، ۴۹۱ روستا، با احداث ۱۴۳ سایت و با سرمایه‌گذاری ۲۱۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بودند. در این میان استان‌های کردستان با ۱۱۴، سیستان و بلوچستان با ۹۱ و خراسان رضوی با ۵۷ روستا بیشترین سهم از این طرح توسعه را دارند.

شرکت ایرانسل هم ۵۴۳ روستا را با احداث ۱۶۳ سایت و با سرمایه‌گذاری مستقیم ۸۹ میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومانی به شبکه ارتباطی متصل کرد. استان‌های فارس با ۶۸، خراسان رضوی با ۵۹ و کردستان با ۵۷ بیشترین سهم از طرح توسعه ارتباطی شرکت ایرانسل را دارند.

بر اساس این گزارش در مراسم امروز در مجموع ۱۰۳۴ روستا با سرمایه ۳۰۴ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند که استان‌های کردستان با مجموع ۱۷۱ روستا و سرمایه‌گذاری ۶۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی، سیستان و بلوچستان با مجموع ۱۲۸ روستا و سرمایه‌گذاری ۲۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومانی و خراسان رضوی با مجموع ۱۱۶ روستا و سرمایه‌گذاری ۳۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومانی، صدر جدول دسترسی به شبکه ارتباطی را در میان استان‌های کشور به خود اختصاص دادند.

استقبال از وزیر ارتباطات با یادبود لالیگا

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بدو ورود به شرکت ایرانسل با استقبال رسمی و اهدای یادبود «لالیگا» شامل توپ امضا شده و پیراهن تیم فوتبال بارسلونا مواجه شد.

شرکت ایرانسل چند سالی است که با امضای قرارداد همکاری با لیگ حرفه‌ای فوتبال اسپانیا – لالیگا - محتوای اصل و اختصاصی فوتبال را ارائه می‌کند. علاوه بر آن در راستای مسئولیت اجتماعی با احداث کمپی در تلاش است تا استعدادهای برتر درزمینهٔ فوتبال کشورمان را شناسایی و موردحمایت قرار دهد.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
صحرا اسدالهی: در مترو دنبال شوهر بودم اظهار نظر غیر منتظره مسعود فراستی در مورد بهرام بیضایی و عباس کیارستمی چهره‌نگاری مظنونان در ۱۰ دقیقه؛ انقلاب هوش مصنوعی در پلیس ژاپن ایرنا : تجمع در اصفهان، قم، مرودشت فارس، یاسوج، مشهد و همدان / تجمع در شرق تهران (تهرانپارس و خاک سفید) / خدایاری، جانباخته است/ مراسم تدفین امیرحسام خدایاری، خداداد شیروانی و داریوش انصاری بختیاروند «دید مسی» مهم‌تر از «قدرت رهبری مارادونا» نیست فریبا نادری: من خودشیفته و خوشگلم قصه‌های نان و نمک(۸۳)/ سال نو میلادی، لالایی برای بیداران هفت نکته در مورد پیام تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران به بهانه اعتراضات آنجلینا جولی در مرز غزه: داستان‌ فلسطینی‌ها، زخمی فراتر از توصیف است (+عکس) عراقچی: اعتراضات به خاطر «تاثیر نوسانات گذرای نرخ ارز» بود /ترامپ خوب می داند که حملات مجرمانه قابل تحمل نیست پهلوان سال ایران مشخص شد انفجار در دادگاه تجدیدنظر در میمنه افغانستان عملکرد ۹ ماهه بیمه ملت؛ تولید بیش از ۱۵.۵ همت حق بیمه دادستان کل کشور پیرامون اعتراضات اخیر: عمده فشارهای معیشتی، نتیجه مستقیم تحریم‌ها است / سخنان ترامپ تهدید به توسل به زور علیه یک دولت مستقل است مراقب باشید: افزایش ارسال لینک‌های مخرب و آلوده از طریق پیامک برای برداشت غیرمجاز و جعل هویت