فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۳۷۸۵۰
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۲۶-۰۴-۱۳۹۹
کد ۷۳۷۸۵۰
انتشار: ۱۱:۲۴ - ۲۶-۰۴-۱۳۹۹

معاون وزیر ورزش: وزارت ورزش پاسخگوی چگونگی روند اصلاح اساسنامه فدراسیون فوتبال نیست/ اصلاحات اساسنامه به فیفا ارسال شده است

معاون وزیر ورزش: وزارت ورزش پاسخگوی چگونگی روند اصلاح اساسنامه فدراسیون فوتبال نیست/ اصلاحات اساسنامه به فیفا ارسال شده است
هرچند بهاروند، نبی و مسئول کمیته حقوقی توضیحاتی را دراین ارتباط ارائه داده‌اند، ضمن اینکه جزئیات نیز به اعضای مجمع ارائه شده است و نقطه نظرات هم در این خصوص بیان شده است.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای گفت: اطلاع داریم که فدراسیون فوتبال اصلاحات اساسنامه را به فیفا ارسال کرده و منتظر پاسخ آنها است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، مهدی علی‌نژاد، در پایان مجمع فدراسیون کشتی و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: وزارت ورزش پاسخگوی چگونگی روند اصلاح اساسنامه فدراسیون فوتبال نیست. براساس اساسنامه فدراسیون فوتبال، وزیر و معاونش حق حضور در مجامع را ندارند و در چنین شرایطی ما نمی‌توانیم پاسخگو باشیم.

وی ادامه داد: هرچند بهاروند، نبی و مسئول کمیته حقوقی توضیحاتی را دراین ارتباط ارائه داده‌اند، ضمن اینکه جزئیات نیز به اعضای مجمع ارائه شده است و نقطه نظرات هم در این خصوص بیان شده است.

معاون وزیر ورزش وجوانان خاطرنشان کرد: رفت و برگشت‌ها انجام شده و تا آنجا که اطلاع داریم، فدراسیون فوتبال اصلاحات را به فیفا ارسال کرده و منتظر پاسخ آنها است.

وی در ادامه در خصوص رسانه‌ای شدن روند اصلاح اساسنامه با بیان اینکه مطالب تا جای ممکن برای رسانه‌ها و مردم بازگو شده است، گفت: فکر نمی‌کنم به صلاح باشد که تمامی مکاتبات فدراسیون منتشر شود، در واقع در همه نهاد‌ها این‌گونه است و ریز مکاتبات خود با نهادهادی بین‌المللی و داخلی را رسانه‌ای نمی‌کنند.

علی‌نژاد پیرامون روند اصلاح اساسنامه، بیان کرد: رفت و برگشت‌های اساسنامه با فیفا طبیعی است، سایر فدراسیون‌ها هم با فدراسیون‌های جهانی همین مکاتبات را دارند، اما فدراسیون فوتبال بیشتر مورد توجه است.

او در ادامه سخنانش با بیان اینکه انجام مسائل مربوط به اساسنامه در حاشیه فعالیت‌های کلان فدراسیون در دست انجام است، تاکید کرد: مسابقات لیگ درحال برگزاری است، مربی تیم ملی انتخاب شده، امورجاری در دست پیگیری است و در این ارتباط نگرانی خاصی وجود ندارد.

معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان با تاکید بر شفاف سازی این نکته را مورد توجه قرار داد که مصالح ملی باید در تمامی امور با دقت به عنوان یک اصل پذیرفته شود.

ارسال به دوستان
captcha
جنجال سرقت گردنبد الماس مادر همسر اول شاه / چگونه این جواهر دزدیده شد؟ عکس آتلیه‌ای «زن رقاص» در دوران قاجار مقایسه هزینه نرخ بهره و بودجه نظامی آمریکا از ۱۹۹۶ تا ۲۰۳۶ (+ اینفوگرافیک) معاون سیاسی وزیر کشور: دولت با "طرح نفوذ" مخالف است اعلام موجودیت «مجمع نمایندگان ملت مبعوث» در مجلس هشدار نارنجی برای باران شدید در گیلان موفقیت با کم‌کاری استراتژیک : چرا بهترینِ بهترین‌ها، عمداً کمتر کار می‌کنند تا بیشتر به دست بیاورند؟ شهادت ۵ فلسطینی در غزه در ۲۴ ساعت گذشته زمان واریز سود سهام عدالت اعلام شد/ مبلغ نهایی واریزی سود برای هر سهامداران مشخص شد؟ وقت تجدیدنظر در نگاه به لبنیات پرچرب رسیده است/ یافته تازه دانشمندان کاهش تعداد اتباع خارجی در ایران/ طرد ۱.۸ میلیون نفر از مهاجران غیرمجاز نابغه ۸ ساله در کلاس شیمی دانشگاه سنگاپور قیمت دلار، طلا، سکه و انواع ارز یک‌شنبه ۸ شهریور ۱۴۰۵ (+جدول) سناتور آمریکایی: ترامپ و شرکت‌های نفتی از جنگ با ایران سود برده‌اند روسیه: آماده حملات گسترده علیه زیرساخت‌های انرژی اوکراین هستیم